Παιδιά καλορίζικα και καλές θεάσεις !
Σάκη σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία του powetbuy !
????ελληνικο? θα τρελαθουμε.....νομιζω οτι χρωστας στα αδελφια σου της αδελφοτητας του power buy ενα σκαναρισμα χωρις πλακα....Και εγω παρελαβα την πεμπτη απο μουδανια (χαλκιδικη).
Σημερα τον εγκατεστησα και τον λατρεψα.
Εμενα το κουτι ειχε μεσα και ελληνικο manual.
Καλοριζικοι σε ολους .:BDGBGDB55:
ο σαββας ειπε οτι λογω του οτι ηταν το ελληνικο manual στο τυπογραφειο,δεν συμπερηληφθηκε στις πρωτες παραλαβες. υπαρχει περιπτωση καποιος φιλος που θα το εχει να το σκαναρει για να το εχουμε και οι υπολοιποι?
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...Εμείς οι καημένοι που το πήραμε αργά χαμπάρι δεν έχει πουθενά με έκπτωση; Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για παρόμοια αγορά;
Εμείς οι καημένοι που το πήραμε αργά χαμπάρι δεν έχει πουθενά με έκπτωση; Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για παρόμοια αγορά;
Μιλησα μαζι του το μεσημερι για το προβλημα του joe_D και του ανεφερα οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα αρκετοι απο Ν. Σμυρνη. Θα επαιρνε την επομενη στιγμη να μαθει τι γινεται, αλλα εγω δεν ξερω, δεν ξαναμιλησαμε. Ισως να βγηκε καποια ακρη και να μπορει να σας ενημερωσει το υποκαταστημα της Ν. Σμυρνης. Αν οχι, Δευτερα πρωι ενας απο ολους μας ας ξαναμιλησει με σαββα, να μαθουμε λεπτομερειες.Συμπεραίνω ότι γίναν 2 παραλαβές δηλαδή. Έτσι εξηγείται με τη λογική γιατί ορισμένοι από εμάς όπως εγώ δεν θα παραλάβουμε ούτε σήμερα, αλλά ούτε και αύριο τον projectora που έχουμε πληρωσει.
"Από Δευτέρα και βλέπουμε" ηταν η απάντηση που πηρα σήμερα από N. Σμύρνη
Αν μιλήσεις sakplat με σαββα, παρακαλώ ρώτα τον, ώστε να μας ενημερώσεις τι συμβαίνει με του 'ατυχους' της παρέας
ευχαριστώ, αντώνης
Παιδιά η εικόνα που μου βγάζει είναι σαν τη συνημμένη photo.
Mήπως γνωρίζετε από πού διορθώνεται;
Δοκίμασα Installation Menu > V Keystone αλλά η κάτω αριστερή γωνία της εικόνας παραμένει "τραβηγμένη"...
Σωστος Χαρη μου, μολις τις ειδα! Θα τις μελετησω αμεσως και επανερχομαι:a0210:Τις έχω στείλει!...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.