Μου το εχει κανει μονο σε ενα αρχειο 20Gb (Η γνωστη ταινια με την ζωή του διασημου Αγγλου αστροφυσικού), με average bitrate 15-18 Mbps και κορυφές στα 30 MBps
Οταν το bitrate ξεπερναει τα 28-30Mbps εχω θεμα. (αν θυμαμαι καλά στο info βλεπω 8-10 buffer underrun frames..)
Δεν το εχω παρατηρήσει σε αλλη ταινια..
Θα δοκιμασω να αντιγράψω την ταινια σε ενα εξωτερικο δισκο USB και να την αναπαράγω από εκεί ώστε να έχω μια ένδειξη αν ειναι θεμα δικτύου ή κατι αλλο και θα τσεκαρω και το caching στο Dune αν μπορει να τροποποιηθει....
Πιστεύω ότι τα περισσότερα powerlines αναγράφουν την max full duplex speed. 200άρια σημαίνει 100+100. 500άρια σημαίνει 250+250. Βέβαια αυτό που δεν ξέρω είναι τι δείχνει το software της κάθε εταιρίας. Πχ δείχνει 130. Υποθέτω ότι είναι η μέγιστη ονομαστική full duplex ταχύτητα η οποία πρέπει να διαιρεθεί δια 2 για να ξέρουμε την τιμή inbound/outbound (πχ 65/65). Χώρια ότι πολλά σου λένε 500mbps κι έχουν 10/100 ethernet ports.
Για να μην μπαινεις σε ασκοπα εξοδα, θα σου ελεγα να κανεις τα εξης.
Καταρχην εχεις 3φασικο ή μονοφασικό;
Δοκιμασε να βαλεις τα powerline σε πριζες που ειναι στις ιδιες φασεις και μετα στις ιδιες ασφαλειες.
Ειναι πολυ ευκολος ο τροπος.
Τσεκαρε τις ταχυτητες που παιρνεις.
Μπορει τα powerline που έχεις, να πιασουν την ταχυτητα που θελεις αρκει να είναι στην ιδια φαση-ασφαλεια
Το κοστος ειναι 30 ευρω για τον ηλεκτρολογο και μιση ωρα υποθεση.
Απο το να δωσεις 150 ευρω με αμφιβολα αποτελεσματα, πιστευω ειναι καλυτερη λυση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.