Που πάει η Ε.Ε.;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η

+1
Καθόλου τυχαίο,όταν ασχολείσαι με κάποιον τον φοβάσαι.

Φοβασαι τον ισχυρο. Με τον αδυναμο απλα παιζεις.

Φοβασαι το Θρυλο. Με τον Ιωνικο η το αγαπητο μου Εθνικακι Πειραιως, απλα παιζεις. Επειδη πρεπει να παιξεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ποιες ειναι οι ''Εθνικές'' θέσεις?

Φωτιά και τσεκουρι στους μετανάστες??

Υπερψηφιση τού Μνημονιου??
Νά μπει η Αστυνομια στά Πανεπιστημια??

Φυσικά και ειναι φασίστες..Δεν ειναι ντροπή..Αν ντρέπονται οι ιδιοι και δεν το παραδεχονται να το κοιτάξουν...

Δεν εχω τσεκαρει τα καταστατικα τους αλλα θα το κανω, ευκαιρια ειναι να τους παρω σβαρνα ολους.

Και δεν εχω ακουσει αυτες τις εκφρασεις του 'Στοχου' ουτε απο τον Αδωνη.
Για τα πανεπιστημια φανταζομαι οτι μιλουν για τα 'εγκληματικα' στοιχεια που εκμεταλευονται το ασυλο.

Τωρα για το μνημονιο, τι να πουμε? Οτι συμφωνει η Αριστερα με τα Χρυσα αυγα οτι ξεπουλαει την πατριδα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Δεν εχω τσεκαρει τα καταστατικα τους αλλα θα το κανω, ευκαιρια ειναι να τους παρω σβαρνα ολους.

Και δεν εχω ακουσει αυτες τις εκφρασεις του 'Στοχου' ουτε απο τον Αδωνη.
Για τα πανεπιστημια φανταζομαι οτι μιλουν για τα 'εγκληματικα' στοιχεια που εκμεταλευονται το ασυλο.

Τωρα για το μνημονιο, τι να πουμε? Οτι συμφωνει η Αριστερα με τα Χρυσα αυγα οτι ξεπουλαει την πατριδα?

Ποια εγκληματικά στοιχεια??

Η Αριστερά δεν μιλά μονον για ξεπούλημα,αλλά γιά βαθεια καπιταλιστική κριση και συντριπτική επίθεση τού διεθνοποιημένου Κεφαλαίου εναντίον τών δυνάμεων της εργασιας..

Δεν νομιζω οτι εχει τετοια οπτικη η Χ.Α.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ποια εγκληματικά στοιχεια??

Η Αριστερά δεν μιλά μονον για ξεπούλημα,αλλά γιά βαθεια καπιταλιστική κριση και συντριπτική επίθεση τού διεθνοποιημένου Κεφαλαίου εναντίον τών δυνάμεων της εργασιας..

Δεν νομιζω οτι εχει τετοια οπτικη η Χ.Α.

Τι ποια εγκληματικα στοιχεια? Δεν διακινουνται ναρκωτικα στον προαυλιο χωρο? Δεν βρισκουν εκει καταφυγιο αυτοι που καταστρεφουν τις ειρηνικες διαδηλωσεις, καινε την Αθηνα και σπανε τα μαγαζια του καθε κακομοιρη σε καθε διαδηλωση? Δεν θα το παιξω υπερμαχος του ΓΑΠ αλλα εχω ματια και βλεπω και διαβαζω.

Πως θα απειληθει δηλαδη η διακινηση ιδεων στην Ελλαδα του σημερα απο την καταργηση του ασυλου? Ειναι δυνατον?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Τι ποια εγκληματικα στοιχεια? Δεν διακινουνται ναρκωτικα στον προαυλιο χωρο? Δεν βρισκουν εκει καταφυγιο αυτοι που καταστρεφουν τις ειρηνικες διαδηλωσεις, καινε την Αθηνα και σπανε τα μαγαζια του καθε κακομοιρη σε καθε διαδηλωση? Δεν θα το παιξω υπερμαχος του ΓΑΠ αλλα εχω ματια και βλεπω και διαβαζω.

Πως θα απειληθει δηλαδη η διακινηση ιδεων στην Ελλαδα του σημερα απο την καταργηση του ασυλου? Ειναι δυνατον?

Να σε ρωτήσω κάτι Χιώτη...

Μέσα στο προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου βρίσκονται 50 κουκουλοφόροι....Ο μήνας έχει 17 Νοέμβρη.

Έξω απο τον προαύλιο χώρο βρίσκονται 1500 ΜΑΤ.....

Ενώ γίνονται επεισόδια με ξηλώματα μαρμάρων, με μολότοφ, με με με με....Ξύλο άγριο απο την άλλη πλευρά μόλις πλησιάζουν κάποιον "κουκουλοφόρο", δεκάδες δακρυγόνα, ασφυξιογόνα, κρότου λάμψης, κλπ κλπ....

Εκείνη την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός δίνει διαταγή να φύγουν όλα τα ΜΑΤ απο την περιοχή και να εγκαταλείψουν τον χώρο......

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει στην συνέχεια????

Last edited:
Ασε που μια χρονια ειχαν μπουκαρει στο πολυτεχνειο το ασυλο πηγε περιπατο κ βαλαν φυλακη οποιον πηρε ο χαρος.

Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Ασε που μια χρονια ειχαν μπουκαρει στο πολυτεχνειο το ασυλο πηγε περιπατο κ βαλαν φυλακη οποιον πηρε ο χαρος.

Επι Βαλυράκη..Συνέλαβαν 700.Πάντα οι ''σοσιαληστές'' πρωτοποροι.

Ενας γνωστος μου μπηκε εκεινο το βραδυ στο πολυτεχνειο να προστατευθει,πραγματικα δεν εκανε τιποτα ,απλως μπηκε να προστατευθει,επειδη δεν ηταν μαθητης η φοιτητης εκανε 2 χρονια αγροτικες κ βγηκε με κουσουρια που σημαδευουν ακομα την ζωη του, ετσι απλα.Πριν ρωτησει ο οποιοσδηποτε καλοθελητης τι εκανε εκεινο το βραδυ εξω απ το πολυτεχνειο,εμενε κοντα κ απλα πηγε να δει τι γινεται.

Να σε ρωτήσω κάτι Χιώτη...

Μέσα στο προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου βρίσκονται 50 κουκουλοφόροι....Ο μήνας έχει 17 Νοέμβρη.

Έξω απο τον προαύλιο χώρο βρίσκονται 1500 ΜΑΤ.....

Ενώ γίνονται επεισόδια με ξηλώματα μαρμάρων, με μολότοφ, με με με με....Ξύλο άγριο απο την άλλη πλευρά μόλις πλησιάζουν κάποιον "κουκουλοφόρο", δεκάδες δακρυγόνα, ασφυξιογόνα, κρότου λάμψης, κλπ κλπ....

Εκείνη την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός δίνει διαταγή να φύγουν όλα τα ΜΑΤ απο την περιοχή και να εγκαταλείψουν τον χώρο......

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει στην συνέχεια????

Ολα θα ληξουν ηρεμα, ετσι?

Ε να δινουμε περιθωριο τοτε σε ακραια στοιχεια αφου λεηλατησουν και καταστρεψουν να διαφυγουν σαν τα ποντικια και να παραμενουν μια ζωη γνωστοι-αγνωστοι. Δεν μπορω να κατανοησω αυτη τη λογικη.

Να καινε ανθρωπους και περιουσιες, και να τους δινουν διεξοδο διαφυγης για να ξαναρθει η επομενη πορεια και να ξαναγινουν τα ιδια.

Μα δεν θελει κανεις να συλληφθουν αυτοι οι προβοκατορες? Να δουμε επιτελους ποιος καταστρεφει και διασειρει ξεδιαντροπα κομματα και ιδεολογιες και παντα τη σκαπουλαρει (τον σκαπουλαρουν).

Ε να δινουμε περιθωριο τοτε σε ακραια στοιχεια αφου λεηλατησουν και καταστρεψουν να διαφυγουν σαν τα ποντικια και να παραμενουν μια ζωη γνωστοι-αγνωστοι. Δεν μπορω να κατανοησω αυτη τη λογικη.

Να καινε ανθρωπους και περιουσιες, και να τους δινουν διεξοδο διαφυγης για να ξαναρθει η επομενη πορεια και να ξαναγινουν τα ιδια.

Μα δεν θελει κανεις να συλληφθουν αυτοι οι προβοκατορες? Να δουμε επιτελους ποιος καταστρεφει και διασειρει ξεδιαντροπα κομματα και ιδεολογιες και παντα τη σκαπουλαρει (τον σκαπουλαρουν).

Αμέεε...Πρώτη απολους η Αριστερά θέλει να συλληφθούν,αλλά έλα που δεν τούς πιάνουν τούς άτιμους...

Ας πούμε τούς φονιάδες της Marfin ο Χρυσοχοϊδης δήλωνε (δυό μήνες μετά)οτι τούς εχουν εντοπίσει...Ακομα τούς ψαχνουν..

Φετος βεβαια που έσκασαν μύτη οι τραμπουκοι του Παπουτσή ,είτε ημίγυμνοι ''συνδικαλιστές τής ΕΘΕΛ'' με blogs υπέρ τού γνωστού Περίανδρου τής Χρυσής Αυγής ,ειτε κουκουλοφοροι ,που εμφανίζονταν πισω απο τα ΜΑΤ ,άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες...

Δηλαδη βρε Χιωτη οι μπαχαλακηδες εχουν ως μονη προφυλαξη το Πολυτεχνειο?,εχουν κ σε γωνιες στο Συνταγμα κ σε κλουβες κ οπου δεν μπορεις να φανταστεις,και στην εκκλησια μπορει να διακινηθουν ναρκωτικα να καταργησουμε κ κει το ασυλο?το θεμα ειναι να προστατευουμε καποιες "αρχες" οχι να τις καταλυουμε επειδη ειμαστε αχρηστοι.Κ μην ξεχνας οτι προφυλαχτηκαν εκει μεσα πολλοι ανθρωποι που αγωνιστηκαν δικαια..απ την λαιλαπα της αστυνομοκρατιας.

Το τσουβάλιασμα, ιδιαίτερα όταν γίνεται εξ αποστάσεως, είναι πολύ εύκολο.

Kαλα η ιστορια με τους κουκουλοφορους που μπουκαρουν στο πολυτεχνειο ειναι αποδεδειγμενα ενα χρόνιο παιχνιδακι προβοκατσιας.Τα αποτελεσματα φανηκαν στον καινουριο νομο.Επισης τη δραση τους τη βιωσαν,αλλα και πιστοποιησαν τις προθεσεις τους,οσοι ηταν κατω στο Συνταγμα τον Ιουλιο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Π

Φοβασαι τον ισχυρο. Με τον αδυναμο απλα παιζεις.

Φοβασαι το Θρυλο. Με τον Ιωνικο η το αγαπητο μου Εθνικακι Πειραιως, απλα παιζεις. Επειδη πρεπει να παιξεις.
Αν και φεύγω απ' την ροή της συζήτησης,βρε Χιώτη δλδ ο Τσίπρας είναι ο χαζούλης πολιτικός που κάνουν πλάκα μαζί του οι Πάγκαλοι?Επειδή είναι εκλογικά μειοψηφία?Είναι ο μόνος που βγάζει τα άπλυτα τους και οι θέσεις - ερωτήσεις του τους ενοχλούν.Γι' αυτό και πέφτει τόση προπαγάνδα προς το κόμμα του,είναι ένα κομμάτι της αριστεράς που το φοβούνται αρκετά.

Μια ερώτηση έκανα....και εσύ έδωσες πολλαπλές απαντήσεις....

Ποια λογική?? Εξέφρασα κάποια λογική???

Η απάντηση που δίνεις, αμυνόμενος όμως, αυτόματα σε βάζει σε ένα "στεγανό"....

Η άποψη μου είναι ότι σε μια κοινωνία δεν αντιμετωπίζεις την βία με βία... Η κοινωνική βία που ασκείται απο ομάδα πολιτών έχει να κάνει με την πολιτική που ακολουθείται. Άρα κάτι πάει στραβά στην πολιτική ηγεσία που έχει αναλάβει το κράτος.

Όταν η ίδια η πολιτική ηγεσία κατεβάζει τα ΜΑΤ και τον στρατό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να καταστείλει, τότε έχει φτάσει ήδη στο τελευταίο βήμα. Το θέμα είναι γιατί έφτασε εκεί και τι πρέπει να γίνει την επόμενη φορά για να μην φτάσει.

Κανείς δεν θέλει τους μπαχαλάκηδες που σπάνε που καίνε, κλπ κλπ.... Αλλά και τα ΜΑΤ δεν είναι λύση....

Εν τέλει σε κοινωνία που βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση οι μπαχαλάκηδες θα είναι και πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι.... Εκει τι κάνεις?? κατεβάζεις τα ΜΑΤ???Τα τανκς??Τί???

Last edited:

Αν και φεύγω απ' την ροή της συζήτησης,βρε Χιώτη δλδ ο Τσίπρας είναι ο χαζούλης πολιτικός που κάνουν πλάκα μαζί του οι Πάγκαλοι?Επειδή είναι εκλογικά μειοψηφία?Είναι ο μόνος που βγάζει τα άπλυτα τους και οι θέσεις - ερωτήσεις του τους ενοχλούν.Γι' αυτό και πέφτει τόση προπαγάνδα προς το κόμμα του,είναι ένα κομμάτι της αριστεράς που το φοβούνται αρκετά.

Προς Θεου Παντελη, δεν το εννοω ετσι. Αλιμονο να ελειπε η φωνη της Αριστερας απο το κοινοβουλιο. Αλιμονο. Απλα δεν ειναι η ισχυρη φωνη που θα την φοβηθουν που θα τους ταρακουνησει. Δεν βλεπεις? Η μειοψηφιες κομματων ειναι ο μοναδικος ελεγχος στην σημερινη φαυλοκρατουμενη βουλη. Αντε να μεγαλωσουν ομως. Καιρος ειναι.

ΥΓ
Φευγω και γω απο τη ροη και σε ενημερωνω οτι εκεινα τα σταφυλια εχουν τον ατελειωτο. Μολις ετοιμασα ομελετα με τσιγαρισμενα σταφυλια, αν το πιστευεις. Δεν ηταν ασχημα:). Αλλα 2 κιλακια και τερμα. Μ'εφαγαν τα ατιμα.

Επειδή λέγονται πολλά, το ξαναβάζω:

Ένα πρωί θ' ανοίξω την πόρτα
και θα βγω στους δρόμους
όπως και χτες.
Και δεν θα συλλογιέμαι παρά
ένα κομμάτι από τον πατέρα
κι ένα κομμάτι από τη θάλασσα
-αυτά που μ' άφησαν-
και την πόλη. Την πόλη που τη σάπισαν.
Και τους φίλους μας που χάθηκαν.
Ένα πρωί θα ανοίξω την πόρτα
ίσα ολόισα στη φωτιά
και θα μπω όπως και χτες
φωνάζοντας "φασίστες!!"
στήνοντας οδοφράγματα και πετώντας πέτρες
μ' ένα κόκκινο λάβαρο
ψηλά να γυαλίζει στον ήλιο.
Θ' ανοίξω την πόρτα
και είναι -όχι πως φοβάμαι-
μα να, θέλω να σου πω, πως δεν πρόλαβα
και πως εσύ πρέπει να μάθεις
να μην κατεβαίνεις στο δρόμο
χωρίς όπλα όπως εγώ
- γιατί εγώ δεν πρόλαβα-
γιατί τότε θα χαθείς όπως και εγώ
"έτσι" "αόριστα"
σπασμένη σε κομματάκια
από θάλασσα, χρόνια παιδικά
και κόκκινα λάβαρα.
και θα χαθώ
με τ´όνειρο της επανάστασης
μες την απέραντη μοναξιά
των δρόμων που θα καίγονται,
μες την απέραντη μοναξιά
των χάρτινων οδοφραγμάτων
με το χαρακτηρισμό -μην τους πιστέψεις!-
Προβοκάτορας.

Επειδή λέγονται πολλά, το ξαναβάζω:

και θα βγω στους δρόμους
όπως και χτες.
Και δεν θα συλλογιέμαι παρά
ένα κομμάτι από τον πατέρα
κι ένα κομμάτι από τη θάλασσα
-αυτά που μ' άφησαν-
και την πόλη. Την πόλη που τη σάπισαν.
Και τους φίλους μας που χάθηκαν.
Ένα πρωί θα ανοίξω την πόρτα
ίσα ολόισα στη φωτιά
και θα μπω όπως και χτες
φωνάζοντας "φασίστες!!"
στήνοντας οδοφράγματα και πετώντας πέτρες
μ' ένα κόκκινο λάβαρο
ψηλά να γυαλίζει στον ήλιο.
Θ' ανοίξω την πόρτα
και είναι -όχι πως φοβάμαι-
μα να, θέλω να σου πω, πως δεν πρόλαβα
και πως εσύ πρέπει να μάθεις
να μην κατεβαίνεις στο δρόμο
χωρίς όπλα όπως εγώ
- γιατί εγώ δεν πρόλαβα-
γιατί τότε θα χαθείς όπως και εγώ
"έτσι" "αόριστα"
σπασμένη σε κομματάκια
από θάλασσα, χρόνια παιδικά
και κόκκινα λάβαρα.
και θα χαθώ
με τ´όνειρο της επανάστασης
μες την απέραντη μοναξιά
των δρόμων που θα καίγονται,
μες την απέραντη μοναξιά
των χάρτινων οδοφραγμάτων
με το χαρακτηρισμό -μην τους πιστέψεις!-
Προβοκάτορας.

Να αυτά κάνεις.....:ernaehrung004::ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004: