Που πάει η Ε.Ε.;;;

EU ratchets up border security

“The EU is building up a team of heavily-guarded men to help Libya stop unwanted migrants and to collect intelligence,” reveals news website EUobserver days after at least 34 migrants drowned after reportedly setting sail to Europe from Libya.

The EU foreign service underlined that the 30m-a-year-operation, which began in April and is named Eubam Libya, does not involve EU officials conducting patrols or searches. It is expected to have a total of 111 staff when fully operational next year.

http://www.presseurop.eu/en/content/news-brief/4230901-eu-ratchets-border-security

Ευρωπαική "ολοκλήρωση"......

Γενναίος βρετανός τροχονόμος έκοψε κλήση στην Κλίντον

http://www.nooz.gr/world/vretanos-troxonomos-ekopse-klisi-stin-klinton

Πόσο μακρυά είναι η τριτοκοσμική Ελλάδα... Φανταστείτε τροχονόμος να δώσει κλήση στον Πάγκαλο!

Μικρό θα μου πείτε. Σαφώς. Η Κλίντον μάλλον θα πήρε πολλές χιλιάδες για την ομιλία της, οι 80 λίρες πρόστιμο είναι πενταροδεκάρες. Δυστυχώς όμως σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου εύκολα καταπίνουμε τα μικρά, είναι τελείως λογικό ότι φτάσαμε να καταπίνουμε και τα μεγάλα. Είναι πολύ πιο εύκολο να τηρήσει κανείς τα προσχήματα απ' ότι να είναι πραγματικά σωστός, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα τότε κατά 99% δεν είναι και σωστός. Εμείς από τον Ανδρέα και μετά, ούτε τα προσχήματα τηρούμε ούτε τίποτα. Έχουμε πολιτικούς που βρίζουν στις κάμερες, φέρονται με μεγάλη αγένεια, κυκλοφορούσαν με τσεκούρια, άλλοι ακούγεται ότι είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, πολλοί έχουν φτιάξει τεράστιες περιουσίες ... και συνεχίζουν πολλοί να τους ψηφίζουν όλους αυτούς...

Ενω πριν τον Αντρεα ειχαμε τις χουντες που μας ειχαν βαλει σε μια ταξη...:2thumb22sup:
Αυτο παντως,με τους ανθρωπους που ψαχνουν τους ''σωστους'' ηγετες οι οποιοι με την σειρα θα τους κανουν να φερονται πολιτισμενα με ξεπερνα..

Τέσσερα λύκεια στο Παρίσι βρέθηκαν την Πέμπτη υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν για την απέλαση δύο μαθητών, οι οικογένεις των οποίων δεν είχαν χαρτιά.

Πρόκειται για την υπόθεση της 15χρονης μαθήτριας Λεονάρντα, Ρομά με καταγωγή από το Κόσοβο, την οποία η υπηρεσία αλλοδαπών βρήκε και συνέλαβε μέσα στο σχολικό λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε από εκδρομή αλλά και ενός 19χρονου που απελάθηκε στην Αρμενία.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231269589

koritsaki.jpg

Υ.Γ Να την πάρουν σπίτια τους οι μαθητές και να γυρίσουν γρήγορα στα μαθήματα τους... Αιντε....τα κάναμε όλα ίσωμα...

Στο Αμβούργο σε διαδήλωση για τους θανάτους της Λαμπεντούζα οι διαδηλωτές βρίσκονται απέναντι στα ΜΑΤ....

BWy1GVYIcAE5uuM.jpg:large

Γενναίος βρετανός τροχονόμος έκοψε κλήση στην Κλίντον

http://www.nooz.gr/world/vretanos-troxonomos-ekopse-klisi-stin-klinton

Πόσο μακρυά είναι η τριτοκοσμική Ελλάδα... Φανταστείτε τροχονόμος να δώσει κλήση στον Πάγκαλο!

Μικρό θα μου πείτε. Σαφώς. Η Κλίντον μάλλον θα πήρε πολλές χιλιάδες για την ομιλία της, οι 80 λίρες πρόστιμο είναι πενταροδεκάρες. Δυστυχώς όμως σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου εύκολα καταπίνουμε τα μικρά, είναι τελείως λογικό ότι φτάσαμε να καταπίνουμε και τα μεγάλα. Είναι πολύ πιο εύκολο να τηρήσει κανείς τα προσχήματα απ' ότι να είναι πραγματικά σωστός, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα τότε κατά 99% δεν είναι και σωστός. Εμείς από τον Ανδρέα και μετά, ούτε τα προσχήματα τηρούμε ούτε τίποτα. Έχουμε πολιτικούς που βρίζουν στις κάμερες, φέρονται με μεγάλη αγένεια, κυκλοφορούσαν με τσεκούρια, άλλοι ακούγεται ότι είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, πολλοί έχουν φτιάξει τεράστιες περιουσίες ... και συνεχίζουν πολλοί να τους ψηφίζουν όλους αυτούς...
Aμα κλασεις στο Λονδινο θα σε δει η καμερα και θα φας προστιμο ο μεγαλος αδελφος ειναι ηδη εκει,αμα σ αρεσει αυτο παω πασο,για να στο κανω πιο λιανα αμα πιστευεις οτι η καλυτερη αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας ειναι η ασυστολη καταστολη και οχι η προληψη που περιλαμβανει κοινωνικη πολιτικη...οι αμεμπτοι Αγγλοι ειναι οι πρωτοι σφαγεις τις ανθρωποτητας δΙπλα απο τους Αμερικανους,δεν σου περνα απο το \,μυαλο οτι οποιος εχει πιο πολλα μετωπα εσωτερικα και εξωτερικα εχει και πιο αυστηρη αστυνομια?γιατι νομιζεις οτι στην Νορβηγια οι μπατσοι δεν εχουν οπλα..

Last edited:
Aμα κλασεις στο Λονδινο θα σε δει η καμερα και θα φας προστιμο ο μεγαλος αδελφος ειναι ηδη εκει,αμα σ αρεσει αυτο παω πασο,για να στο κανω πιο λιανα αμα πιστευεις οτι η καλυτερη αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας ειναι η ασυστολη καταστολη και οχι η προληψη που περιλαμβανει κοινωνικη πολιτικη...οι αμεμπτοι Αγγλοι ειναι οι πρωτοι σφαγεις τις ανθρωποτητας δΙπλα απο τους Αμερικανους,δεν σου περνα απο το \,μυαλο οτι οποιος εχει πιο πολλα μετωπα εσωτερικα και εξωτερικα εχει και πιο αυστηρη αστυνομια?γιατι νομιζεις οτι στην Νορβηγια οι μπατσοι δεν εχουν οπλα..

Μα το ξέρω ότι εμείς προτιμάμε τον Πάγκαλο. Και αν βάλει υποψηφιότητα, πάλι θα τον ψηφίσουμε!

"Ασύστολη καταστολή" ... ότι έκοψε ο τροχονόμος κλίση στην Κλίντον!!!....

Μα το ξέρω ότι εμείς προτιμάμε τον Πάγκαλο. Και αν βάλει υποψηφιότητα, πάλι θα τον ψηφίσουμε!

Κάτσε για να λες θα τον ψηφίσουμε πάλι, τον έχεις ψηφίσει μια φορά τουλάχιστον. Έλα ξέρασε τα όλα. Πρώην πασόκος είσαι??

Υ.Γ Είναι εμφανής η προσπάθεια σου τόσο καιρό να μοιράσεις τις ευθύνες σε όλους, κατα το παγκάλειο "μαζί τα φάγαμε". Η αιτία μάλλον είναι ότι κάτα βάθος αισθάνεσαι ότι κάπου έφταιξες και εσύ. Που νομίζεις ότι έφταιξες??Και μετά μίλησε μου λίγο για τα παιδικά σου χρόνια??

Last edited:
Κάτσε για να λες θα τον ψηφίσουμε πάλι, τον έχεις ψηφίσει μια φορά τουλάχιστον. Έλα ξέρασε τα όλα. Πρώην πασόκος είσαι??

Λέω για το 90% που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ+ΝΔ τα τελευταία 35 χρόνια. Εγώ έτυχε να μην είμαι από αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζω τον εαυτό μου έξω από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών... Το "εμείς" σημαίνει "εμείς οι Έλληνες ψηφοφόροι".

Λέω για το 90% που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ+ΝΔ τα τελευταία 35 χρόνια. Εγώ έτυχε να μην είμαι από αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζω τον εαυτό μου έξω από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών... Το "εμείς" σημαίνει "εμείς οι Έλληνες ψηφοφόροι".

Το 10-15% που δεν τους ψήφισε ποτέ και δεν τους ήθελε ποτέ γιατί έχει μερίδιο ευθύνης?????????????????

εν τελει αφου δεν το πιασες,για τους λογους που προανεφερα ειναι τυποις και ουσια ετσι οι μπατσοι εκει,καλα εκανε και εριξε το προστιμο μεν,αλλα δεν βλεπω κατι ως πρωτυπο,και αμα δεν το ξερεις εχουν γινει και εδω αναλογες κλησεις,μηπως η ΕΛΑΣ ειναι υποδειγμα?

Το 10-15% που δεν τους ψήφισε ποτέ και δεν τους ήθελε ποτέ γιατί έχει μερίδιο ευθύνης?????????????????

Δεν έχει. Δεν είπα ότι έχει. Είναι όμως μέσα στο "εμείς" γιατί ανήκει στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών που ψηφίζουν.

Άλλωστε και η αριστερά δέχεται ότι πρέπει να αποφασίζει η πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Σωστά λοιπόν λέω ότι εμείς οι Έλληνες πολίτες ψηφίζαμε κατά 90% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Θα έκανα λάθος αν έλεγα ότι εμείς οι Έλληνες πολίτες κατά 100% ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

εν τελει αφου δεν το πιασες,για τους λογους που προανεφερα ειναι τυποις και ουσια ετσι οι μπατσοι εκει,καλα εκανε και εριξε το προστιμο μεν,αλλα δεν βλεπω κατι ως πρωτυπο,και αμα δεν το ξερεις εχουν γινει και εδω αναλογες κλησεις,μηπως η ΕΛΑΣ ειναι υποδειγμα?

Δεν το ήξερα. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και πιθανότατα έχεις δίκιο.

Όλη πανω κατω η γερμανική βιομηχανία ηταν προμηθευτες του Χίτλερ.... τι να έκαναν μετα τον πόλεμο δλδ? Να επαυαν να υπάρχουν? Υπερβολές που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως. Ας μεινουμε καλυτερα στο θέμα της αρματωλης χορηγιας, αρκεί απο μόνη της.

Αρχιζω και αναρωτιεμαι τι είδους σπουδές είχαν οι γερμανοσπουδαστοι των πολιτικών μας. Οι τύποι αποδεικνυονται προφεσσορες

Αν ηταν μεσα ο Καραογλου θα την εκοβαν? Εχω και προσωπικο παραδειγμα απο το μακρινο 1995 αν χρειαστει.

Αληθεια του Κιμωνα του εκοψαν τελικα κληση για τα κοκκινα?

Η Αγγλια (οσο κι αν εχει το Μεγαλο Αδελφο στο Λονδινο που σωστα επισημενετε) ειναι πολυ μπροστα σε θεματα δημοκρατιας. Λιγοι μηνες εκει αρκουν για να το καταλάβει κανεις

Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Αν ηταν μεσα ο Καραογλου θα την εκοβαν? Εχω και προσωπικο παραδειγμα απο το μακρινο 1995 αν χρειαστει.

Αληθεια του Κιμωνα του εκοψαν τελικα κληση για τα κοκκινα?

Η Αγγλια (οσο κι αν εχει το Μεγαλο Αδελφο στο Λονδινο που σωστα επισημενετε) ειναι πολυ μπροστα σε θεματα δημοκρατιας. Λιγοι μηνες εκει αρκουν για να το καταλάβει κανεις

Βασιλευομενης ομως.
(Μεγαλη η χαρη της)

Και? Δεν επηρρεαζει σχεδον τιποτα. Περισσοτερο δημοσιες σχεσεις για τη χωρα κανει, πατα ασκει εξουσια. Μη νομιζεις πως μπορει να παψει κυβερνησεις ή να διορισει πρωθυπουργους όπως παλαιοτερα οι δικοι μας.

Για μενα δημοκρατια = δικαιοσυνη. Εκει πιστευω πως πάσχουμε. Η ψηφος ειναι μονο ενα μερος του πολιτευματος που ασκειται ανα καποια χρονικα διαστηματα. Η δικαιοσυνη ομως ειναι η καθημερινοτητα και ειναι συνεχης.