Που πάει η Ε.Ε.;;;

Ολα θα παιχτουν στην Γαλλια κατα πως φαινεται.

Καλα οι βρεττανοι ειχαν παντα μια ταση φυγης απο την Ευρωπη μιας και δεν αντεχουν να βλεπουν αλλη ιδρυση αυτοκρατοριας με αυτους ως πιονια (Μια ειναι η Αυτοκρατορια λεμε)

Αλλα αν οι Γαλλοι αρχισουν και στρεφονται στην Λεπεν τοτε πιθανον να ζησουμε να δουμε την διαλυση της ΕΕ εξ' ενος βασικου μελους της .

Απιστευτο αποτελεσμα....
 
Απιστευτο αποτελεσμα....

Οχι μόνο δεν είναι απίστευτο αλλά είναι και απολύτως αναμενόμενο, σε μια Ε.Ε. με βασικό στόχο την περαιτέρω φτωχοποίηση των ήδη φτωχών ανθρώπων και την πλήρης απουσία μεταναστευτικής πολιτικής/διαχείρησης, ως μία ενιαία οντότητα, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι η στροφή θα γινόταν προς τα δεξιά, αργά η γρήγορα.

Σε όλη την σύχρονη (και όχι μόνο ιστορία) όπου άνθισε ο φασισμος υπήρξαν οι ίδιοι καταλύτες.
 
Last edited:
Ενταξει οι Γαλλοι εχουν αλλη κουλτουρα με τους μεταναστες λογω αποικιων, αλλα τετοια στροφη δεν την περιμενα με τιποτα.

Εχουν απογοητευτει πολυ με τον παπαρα τον Ολαντ αυτο ειναι βεβαιο.
 
Ακριβώς και το ίδιο ακριβώς θα γίνει και εδώ όταν και εάν πάρει η αριστερά την εξουσία και δεν τηρήσει αυτά που λέει, θα γιγαντωθεί η ΧΑ.
Το pattern υπάρχει.
 
Ενταξει οι Γαλλοι εχουν αλλη κουλτουρα με τους μεταναστες λογω αποικιων, αλλα τετοια στροφη δεν την περιμενα με τιποτα.

Εχουν απογοητευτει πολυ με τον παπαρα τον Ολαντ αυτο ειναι βεβαιο.

περα απ αυτο οι Γαλλοι αισθανονται χαμενοι με το ευρω.Και το μελλον στην ευρωπη τους δειχνει λιτοτητα .
 
Θαύμα έγινε στις ευρωεκλογές στη χώρα μας, αφού ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ που βγήκε πρώτο κόμμα και θριάμβευσαν η Νέα Δημοκρατία που ήταν δεύτερη και το ΠΑΣΟΚ που ήταν τέταρτο, αν και μειώθηκαν πολύ τα ποσοστά τους. Ήδη, το νέο ελληνικό θαύμα έχει μεταδοθεί ως τα πέρατα της οικουμένης και αναμένεται να προσελκύσει και άλλους τουρίστες στη χώρα μας.

Είναι αξιοσημείωτο πως το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν ήρθε πρώτο με 25% στην Γαλλία και θριάμβευσε –σύμφωνα με τους τηλεδημοσιογράφους-, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος με 26,5% στην Ελλάδα και συνετρίβη.

Οι ειδικοί αποδίδουν το αξιοπερίεργο αυτό γεγονός στο ότι Ελλάδα και Γαλλία έχουν διαφορετικό κλίμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Γάλλοι μιλάνε γαλλικά.

Τα ακροδεξιά κόμματα πήγαν πολύ καλά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης.

Τρίτο κόμμα στην χώρα μας αναδείχτηκε η Χρυσή Αυγή, ενώ, αν είχαν φυλακιστεί όλοι οι βουλευτές της, μπορεί να έβγαινε και πρώτο κόμμα.

Πάντως, θα ήταν θετικό οι Έλληνες να ψηφίζουν μόνο κόμματα που τα στελέχη τους είναι ήδη στην φυλακή, γιατί, αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, εκεί θα κατέληγαν ούτως ή άλλως, οπότε θα γλιτώναμε και χρόνο.

Το Ποτάμι ήταν πέμπτο κόμμα-τηλεοπτική εκπομπή αλλά έκανε την δουλειά για την οποία το δημιούργησαν οι ολιγάρχες, ενώ οφείλουμε όλοι μας ευγνωμοσύνη στον Σταύρο Θεοδωράκη γιατί, μαθαίνοντας το ποσοστό το οποίο πήρε το Ποτάμι, μάθαμε επιτέλους και επίσημα πόσοι είναι οι χίπστερ και οι χαζογκόμενες στην Ελλάδα.

Η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν υποδειγματική δημοσιογραφικά –αφού όλα τα παπαγαλάκια έδωσαν τα ρέστα τους για να κάνουν το άσπρο μαύρο και να παρουσιάσουν τους ηττημένους ως νικητές και τους νικητές ως ηττημένους-, ενώ κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η προσβλητική και αναίτια επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά, ο οποίος είχε την απαίτηση να πει αυτό που ήθελε ο ίδιος και όχι αυτό που ήθελε ο Χατζηνικολάου, ο οποίος σέβεται μόνο εφοπλιστές, όπως ο Μαρινάκης, και ναζιστές, όπως ο Κασιδιάρης.

Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, οι Έλληνες είναι ελεύθεροι πια να παρακολουθήσουν τους αγώνες της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, οπότε οι ευρωεκλογές μπορούν να θεωρηθούν επιτυχημένες, αφού το σύνθημα «Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 ετοιμαζόμαστε για Μουντιάλ» έγινε πραγματικότητα.

http://pitsirikos.net/2014/05/θαύμα-έγινε-στις-ευρωεκλογές/
 
«Σε μια ιστορική ημέρα για την Αριστερά», γράφει ο Guardian, «ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αντίθετος με τα μέτρα λιτότητας, κέρδισε στις Ευρωεκλογές με διαφορά περίπου 4 μονάδων έναντι του συντηρητικού κόμματος της ΝΔ, της οποίας ηγείται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς». «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αντανακλά τη λαϊκή οργή για τις σκληρές περικοπές δαπανών στις οποίες προχώρησε τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση ως αντάλλαγμα για το πρόγραμμα στήριξης» σημειώνει η εφημερίδα.

Επισημαίνει ακόμη ότι για πρώτη φορά το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής εκλέγει τουλάχιστον δύο βουλευτές από τους 21 που αντιστοιχούν στην Ελλάδα. «Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για εγκληματική δραστηριότητα και ο αρχηγός και βουλευτές της είναι προφυλακισμένοι, η Χρυσή Αυγή τερμάτισε στην τρίτη θέση με ποσοστό κοντά στο 10%».

Το βρετανικό δίκτυο BBC σημειώνει ότι η αντιμνημονιακή αριστερή ομάδα του ευρωκοινοβουλίου κερδίζει μεγάλο έδαφος, χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και στην Ενωμένη Αριστερά της Ισπανίας.

«Η ριζοσπαστική Αριστερά κερδίζει στην Ελλάδα» τιτλοφορεί άρθρο στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική Die Welt. «Ο μεγάλος νικητής των ευρωπαϊκών εκλογών στην Ελλάδα είναι ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκέντρωσε περίπου το 26% των ψήφων σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα και προηγήθηκε του συντηρητικού κόμματος της κυβέρνησης, της ΝΔ, η οποία συγκέντρωσε κάτι λιγότερο από το 23%. Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε καλά ποσοστά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα» προσθέτει η γερμανική εφημερίδα.

«Προειδοποίηση προς το Σαμαρά η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα», σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg. «Το κόμμα της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε πρώτος στις εκλογές για την ευρωβουλή χωρίς να αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση». Το Bloomberg αναφέρεται επίσης και στην Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι «η εθνικιστική Χρυσή Αυγή, ο επικεφαλής και πέντε βουλευτές της οποίας βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ήρθε στην τρίτη θέση, εκλέγοντας τρεις ευρωβουλευτές».

Η αμερικανική Wall Street Journal σημειώνει ότι «το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την κούρσα στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα, μπροστά από το κεντροδεξιό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που αποτελεί το βασικό εταίρο του κυβερνητικού συνασπισμού». «Η Χρυσή Αυγή, που αρνείται τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης με νεοναζιστική ιδεολογία που της αποδίδονται, είναι το τρίτο δημοφιλέστερο κόμμα στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να στείλει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τρεις ευρωβουλευτές» προσθέτει το δημοσίευμα.

Το Reuters αναφέρει ότι το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ελλάδα οδήγησε ένα μεγάλο κύμα θυμού απέναντι στη λιτότητα κερδίζοντας μεν τις ευρωεκλογές στη χώρα, χωρίς όμως να βγάλει νοκ άουτ την Κυβέρνηση Σαμαρά σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση του αποτελέσματος.

Το Associated Press αναφέρει ότι το αριστερό κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με διαφορά περίπου 3,5% από το συντηρητικό κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, που αντιτίθεται σθεναρά στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα από το 2010, σημείωσε μία σημαντική νίκη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα, κερδίζοντας την περιφέρεια Αττικής» προσθέτει το ΑΡ.

Η βρετανική Telegraph επικεντρώνεται περισσότερο στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι οι ακροδεξιοί μπαίνουν στην Ευρωβουλή για πρώτη φορά, συγκεντρώνοντας το 9-10% της προτίμησης των Ελλήνων ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές της Κυριακής. Το κόμμα, που αρνείται τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης, θα στείλει στις Βρυξέλλες τρεις ευρωβουλευτές, σημειώνει η εφημερίδα

http://tvxs.gr/news/ellada/guardian..._medium=facebook&utm_campaign=τv+χωρίς+σύνορα
 
Last edited:
Ενταξει... αυτα τα λενε οι κουτοφραγκοι που δεν ξερουν μαθηματικα ρε συ Χρηστο...

Βλεπεις δεν εχουν ευλογηθει να εχουν Ρογκακο, Μπαμπη κ' Αρη, Τακη Χατζη και συσσωμο το επιτελειο του Μεγαλου καναλιου...
 
Μια από τις ιδρυτικές αρχές της ΕΕ είναι η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων. Αυτό αν δεν συνδυαστεί με ενιαία κυβέρνηση στην ΕΕ (και όχι το καραγκιοζιλίκι της Κομισιόν), οδηγεί αναπόφευκτα σε υποδούλωση των Εθνικών κυβερνήσεων στο διεθνές κεφάλαιο. Αυτό είναι πια φανερό.
 
Ενιαια κυβερνηση αρα και ενιαια φορολογικη πολιτικη για ολες τις χωρες θαταν η λυση στο προβλημα μας.

Αλλα αυτο δεν θα το δεχτει καμια χωρα που δεν εχει τοσο σοβαρο προβλημα . Αρα μαθηματικα παμε σε διαλυση, το θεμα ειναι ποτε και με ποιον παραγοντα διαλυσης.
 
Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Ενιαια κυβερνηση αρα και ενιαια φορολογικη πολιτικη για ολες τις χωρες θαταν η λυση στο προβλημα μας.

Αλλα αυτο δεν θα το δεχτει καμια χωρα που δεν εχει τοσο σοβαρο προβλημα . Αρα μαθηματικα παμε σε διαλυση, το θεμα ειναι ποτε και με ποιον παραγοντα διαλυσης.

Ναθ συμφωνώ, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν πρόκειται για "ένωση" ή κατοχή. Και η κατοχή δεν "λύνεται" έτσι εύκολα.
 
Δεν θέλω να παραιτηθώ τόσο εύκολα από την ιδέα της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Της πραγματικής ένωσης όπως την περιέγραψε ο Ναθ.
Θα ήταν πολύ καλό γεγονός για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
 
Μωρέ όλοι οι λαοί αδελφομένοι και ίσοι... δεν αντιλέγω...

Γι´αυτό που ζούμε γράφω? Με τι μοιάζει? με ένωση? ή με κατοχή?
 
Δεν θέλω να παραιτηθώ τόσο εύκολα από την ιδέα της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Της πραγματικής ένωσης όπως την περιέγραψε ο Ναθ.
Θα ήταν πολύ καλό γεγονός για όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Εσυ μπορεις να μην θες να παραιτηθεις αλλα να εισαι επισης βεβαιος οτι δεν θα παραιτηθουν οι Βορειες χωρες που ευνομουν σε βαρος του Νοτου απο τα κεκτημενα τους, απο το βιοτικο τους επιπεδο και τις συνταξεις για χαρη μας.

Σε καμια περιπτωση. Ο καθεις τον πισινο του κοιτα οταν καλοπερναει.

Οι ισοτιμες κοινωνιες και η αλληλεγγυη στον καπιταλισμο ειναι εννοιες που ξεφυτρωνουν και τις θυμομαστε οταν υπαρχει κριση. Και μεις στην θεση τους πιθανον να καναμε τα ιδια.
 
Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;



Ο σχολιασμός στο δεύτερο link
Ukraina.2014.Slaviansk. Cherevkovka neighborhood. Kushov family's 10 adopted children seeks refuge from bombing in the basement
όχι δηλαδή ότι κρύβονται για να μην τους βρούν οι νεοναζί πραξικοπηματίες..........

Σωτήρη δεν παρατήρησα κάποιο χλευασμό, προσωπικά ευχήθηκα να μην είναι αληθινή φωτό, με τα γεμάτα βάζα και την έκθεση των προσώπων των παιδιών...
Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι, χωρίς αναφορά στοιχειωδώς αξιόπιστης πηγής ενοχλούνται λίγο - σε συνδυασμό πάντα με το σκοπό της ανάρτησής της και την μονόχνωτη θεώρηση των πάντων (αν ερμηνεύω σωστά)

Έχω βέβαια και εγώ ένσταση για το αν είναι καλό να αναπαράγουμε τέτοιες φωτό απο αναξιόπιστες πηγές (ανάλογες με τα link που παράθεσες)
Φυσικά, επιπρόσθετα, δεν μπορώ να πιστέψω σε τέτοια επιχειρήματα που ανατρέπονται για πλάκα απο μια τόσο μονόμπαντη "ενημέρωση" και μάλιστα απ οτους ίδιους και τους ίδιους στο φόρουμ μας.
Ειδικά για τόσο ευαίσθητο θέματα, όπως ο επικείμενος εμφύλιος στην Ουκρανία.

Για παράδειγμα, στο δεύτερο site που παρέθεσες υπάρχει και μια άλλη φωτό,,, συνοδευτική στο παρακάτω σχόλιο:
Ukraina.2014.Kramatorsk oblast, village of Dimitrovka. On 13 may 7 Ukrainian soldiers were killed and 7 wounded when armoured column came under fire as it approached a bridge. About 30 rebels, who had taken cover among bushes along a river, attacked with grenade-launchers and automatic weapons, immediately killing two soldiers and wounding three others. A BTR and a vehicle transporting ammunition and an anti-aircraft gun were destroyed in the attack.
τέτοια πληροφορία δεν μεταδίδεται βέβαια εδώ... αλίμονο, να χαρακτηριστούμε και φιλοι των φασιστών της Ουκρανίας?


ένας θεός ξέρει ποια είναι η αλήθεια βέβαια... και ποια άλλα παιδιά κρύβονται σε καταφύγια (αν κρύβονται)
αυτό το μονόμπαντο δεν ήταν ποτέ στοιχείο που εκτίμησα,,, εσύ?

θέλεις να γίνει το νήμα της ΕΕ πεδίο αντιπαράθεσης? με βάση τι? την ιδεολογία μας?
Αν είναι καλό να σκοτώνονται ρωσόφιλοι, ας πούμε? Μόνο αυτοί σκοτώνονται?

Να παραθέτουμε ίσως και τέτοια θέματα?
filatova4.jpg

με λεζάντα: "δεν την βλέπω να πολυκρύβεται την "υπουργό" ? ,,,

http://www.iefimerida.gr/news/15638...νει-ντυμένη-προωθεί-με-το-μαγιό-την-ανεξαρτησ
http://www.newrepublic.com/article/117848/peoples-republic-luhansk-appoints-minister-culture

ελπίζω να έγινα κατανοητός
και φιλικά, ξέρεις την εκτίμησή μου!
:ernaehrung004:
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;

...
Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι, χωρίς αναφορά στοιχειωδώς αξιόπιστης πηγής ενοχλούνται λίγο - σε συνδυασμό πάντα με το σκοπό της ανάρτησής της και την μονόχνωτη θεώρηση των πάντων (αν ερμηνεύω σωστά)

Έχω βέβαια και εγώ ένσταση για το αν είναι καλό να αναπαράγουμε τέτοιες φωτό απο αναξιόπιστες πηγές (ανάλογες με τα link που παράθεσες)
Φυσικά, επιπρόσθετα, δεν μπορώ να πιστέψω σε τέτοια επιχειρήματα που ανατρέπονται για πλάκα απο μια τόσο μονόμπαντη "ενημέρωση" και μάλιστα απ οτους ίδιους και τους ίδιους στο φόρουμ μας.
...

+1

Και ας θυμηθούμε ακόμα
Το παιδι αναμεσα στους τάφους των γονιών του
http://www.patrasevents.gr/article/86342-siria-pedi-koimate-anamesa-stous-tafous-ton-gonion-tou-pic
και το τραυματισμένο παιδάκι
http://www.patrasevents.gr/article/...-tou-mikrou-agoriou-ligo-prin-ksepsixisei-pic
 
Χαιρομαι που συμφωνειτε, αν μη τι αλλο δειχνει πολιτισμο και συμπνοια αποψεων.

Χαιρομαι δε ακομα περισσοτερο που διαφωνω με τα επιχειρηματα και των δυο συμφωνουντων και συμφωνω με τον Karavan.
 
Θα χαιρόμασταν δε όλοι μαζί αν έδινες και κάποιο επιχείρημα, που θα καταδεικνύει την ελάχιστη προσπάθεια για αντικειμενικότητα όλων μας, καθώς και κάτι επι της ουσίας του υπο-θέματος (αξιοπιστία πηγών, ανάρτησή τους και χρήση τους αναλόγως της προϋπάρχουσας θέσης)
 
Εγιναν και στην Ουκρανια εκλογες...



Ο φιλοδυτικός δισεκατομμυριούχος Πέτρο Ποροσένκο είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Ουκρανία.

Ο «βασιλιάς της σοκολάτας» όπως τον αποκαλούν συγκέντρωσε περισσότερο από το 55% των ψήφων. Δεύτερη ήρθε η επικεφαλής της επανάστασης του 2004 και πρώην πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο.
...

Ο Πετρος και το Εργοστασιο Σοκολάτας.
Σκόπιμη εκλογή... Για να βγούν τα παιδιά απο το υπόγειο... :)))
 
Οι Καρατζαφερηδες ανα τας ευρωπας θριαμβευουν,η Αριστερα-της χωρας μας εξαιρουμενης - ειναι ανυπαρκτη στην Ευρωπη και σημειωνεται κατα πασα πιθανοτητα και το τελος του Ευρωπαιου κεντροαριστερου (με νεοφιλελευθερη ατζεντα βεβαια) σοσιαλδημοκρατη ευρωπαιστη λιμοκοντορου...
Λαπαδες οπως ο Ολαντ,ο Εγγλεζος Liberal,o Σουλτς,οι Γερμανοι του SPD,και ο δικος μας κυρΦωτης ειδαν τον ουρανο σφοντυλι και μου φαινεται οτι ερχεται το τελος της σοσιαλδημοκρατιας ως πολιτικος προσδιορισμος.Ετσι κι αλλιως ειναι σχεδον τελειωμενη ως πολιτικη ατζεντα απο το Μααστριχτ κι επειτα αφου οι λομπιστες των βρυξελων εχουν πετυχει χρονια τωρα την προωθηση νεοφιλελευθερων πολιτικων.
Το Wellfare state πνεει τα λοισθια αφου ο βασικος πολιτικος πυλωνας,τα σοσιαλδημοκρατικα κομματα μας αφηνουν χρονους ακριβως γιατι παρατησαν αυτη την ατζεντα ...
Δυστυχως η Ευρωπη σε τετοιες αλλαγες εχει αντανακλαστικα σαλιγγαριου οποτε δεν θελει και πολυ ολοι αυτοι οι κουστουματοι ακροδεξιοι καποια στιγμη να πεταξουν το προσωπειο και να δειξουν το πραγματικο τους προσωπειο.Οτι εγινε κακη ωρα και δω...
Επισης η ευρωπαικη μεταναστευτικη πολιτικη εχει αποτυχει,εξ'ου και η ανοδος της ακροδεξιας.Η πλακα ειναι οτι βλεπεις κατι χωρες σαν τη Δανια και την Ολλανδια να βγαζουν ως πρωτες δυναμεις ξενοφοβικα ακροδεξια κομματα,οταν οι μονοι μεταναστες που πρεπει να εχουν ειναι τιποτα ελληνες,ισπανοι και ιταλοι.
Δηλαδη αναλογικα να το παρουμε μαλλον καλα ημαστε με τα αβγα τριτο κομμα.

Απο την αλλη η αναδειξη της Αριστερας ως πρωτο κομμα στη χωρα μας,μαλλον δειχνει οτι τελικα ισως εμεις να εχουμε πιο πολυ μυαλο απο τους υπερφιαλους εταιρους μας.
Και οτι η Αριστερα στο συνολο της στην Ελλαδα ποιοτικα βρισκεται πολυ πιο ψηλα απο τους υπολοιπους (σκεψου δηλαδη τι καταντια υπαρχει).