Πού πάει η γλώσσα μας ?

Re: Απάντηση: Πού πάει η γλώσσα μας ?

Φίλε μου Νίκο, το ποστ σου είναι απαράδεκτο γεμάτο προσωπικές αιχμές, ειρωνίες, αντεγκλήσεις και κατηγορίες προσωπικές. Έχε υπ' όψιν σου πως σε καμμία περίπτωση δεν θ' αφήσω το νήμα να γίνει ροντέο. Το επόμενο ποστ σου σ' αυτό το ύφος, παίρνει άμεσα το δρόμο για τ' ''αποδυτήρια''. Δεν θα ξανανοίξουμε συζητήσεις που έχουν τελειώσει. ΤΕΛΟΣ......

Αγαπητε Γιαννη δε μπορουμε να ΞΑΝΑανοιξουμε μια συζητηση που δεν ανοιξε ποτε, μιας και μιλαμε για Ελληνικη γλωσσα.
Sorry για το off topik.

Παιδιά ευχαριστώ για το σπρώξιμο, υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω κι' άλλο για να καταφέρω να γράφω έτσι με κόμματα και τόνους...

@ Dalanik

Τα ελληνικά του Μακρυγιάννη είναι λάμπουν από τον πατριωτισμό της εποχής του. Δεν χρειάζονται μετάφραση και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι εγώ.

Για να εγκαταστήσεις τον διορθωτή κειμένου στο Fire απο τέτοιο κάνεις διπλό κλικ στο σύνδεσμο που παρέθεσα και στη συνέχεια το ίδιο στο σύνδεσμο που αντιστοιχεί στο Greek. Για άλλους browser δεν γνωρίζω, αν κάποιος θέλει ας βοηθήσει.

Ειπα οτι χάρη στο φόρουμ, εδώ και 4 χρόνια, έχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους. Τώρα εσύ λες :
Και κάτι τελευταίο. Επειδή ανέφερες την τετραετή συμετοχή σου στο forum. Δυστυχώς εκείνη την εποχή δεν γνώριζα την ύπαρξή του... Είναι κακό αυτό?
οχι

Θέλω να πώ σου δίνει κάποια δικαιώματα που δεν έχω εγώ?
οχι
Πρέπει να πέρασες πολύ καλά στο στρατό βρε φίλε... τι να πώ???
;;;;;

@ Dalanik

Τα ελληνικά του Μακρυγιάννη είναι λάμπουν από τον πατριωτισμό της εποχής του.
1) Τι σημαινει αυτο;; Εχεις ξεχασει καποιο κομμα;;
2) Ειναι ωραιο τωρα αυτο που κανω;;

Όσον αφορά το spelling δεν έχω fire από τέτοιο. Αν γίνεται δώσε μου κάτι άλλο. Και κάνε σε παρακαλώ λίγο περισσότερη προσπάθεια να βάλεις αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης, ίσως και κάποια snapshots των μηνυμάτων εγκατάστασης, γιατί είπαμε δεν είμαστε όλοι καλοί χειριστές του pc.

Νίκο, για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.ie7pro.com/spell-checker.html

PanMan,

1. Αν νομίζεις οτι λείπει κάποιο κόμμα, πρόσθεσέ το,

2. Τι ακριβώς είναι αυτό που κάνεις τώρα;

3. Αν θέλεις απάντησε στο παρακάτω :

Τι φόρουμ είναι ( το avclub ):
ανταλλαγής απόψεων που προάγουν τη γνώση πάνω στο audio-video
ή
ενα γ@μ#στερό σάιτ που βρίσκεις οτι θεσ για τηλεοράσησ και ηχία;

PanMan,

1. Αν νομίζεις οτι λείπει κάποιο κόμμα, πρόσθεσέ το,

2. Τι ακριβώς είναι αυτό που κάνεις τώρα;

3. Αν θέλεις απάντησε στο παρακάτω :

ή

1) δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα απο την πλατφορμα
2) διορθωνω ενα συνφορουμιτη που δε γραφει σωστα
3) ενα forum για audio and video afficionados.

Νίκο, για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.ie7pro.com/spell-checker.html

Έχω Spelling στο word. Πως να το εγκαταστήσω στο μήνυμα του avclub?
Αν γράφω στο Word και απαντάω μετά 10 χρόνια, πέταξε το πουλάκι...
Άσε που διακιολογημένα θα με κράξετε ότι επανέρχομαι σε θέμα που έχει κλείσει...
Eσύ Γιάννη μου έχεις πολύ δουλειά (το ξέρω δε βοηθάω...)
Ας κάνει μια κίνηση το forum συνολικά. Ενα οδηγό εγκατάστασης για το AVClub.
Θέλει προσπάθεια το ξέρω. Αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος της ορθογραφίας πρέπει να κάνετε κάτι κι εσείς.

ΥΓ1 Το προηγούμενο μήνυμά μου είναι λάθος.
Αυτό ήθελα να γράψω...
@ Χατζ.
Για να αιτιολογήσω (όχι δικαιολογήσω!) το κείμενό μου, απλά να πώ κάτι τελευταίο. Είναι, κατά τη γνώμη μου, σαφώς λιγότερο προκλητικό από αυτά που τσίγκλησαν την παρέμβασή μου...

ΥΓ2 azervos. Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα την "πληρώσω" μόνο εγώ....
Αν θες συνέχεια στη διαφωνία μας με pm παρακαλώ και μόνο αν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά μου και κυρίως γιατί συνεχίζεις να poστάρεις επιδεικτικά ορθογραφικά λάθη, ενώ ο σκοπός σου ήταν να βοηθήσεις τον Satnick να γίνει κατανοητό το μήνυμά του!!!

(Θα σου διευκρινήσω εφόσον χρειάζεται και τι γίνεται στο στρατό μεταξύ παλαιών και νέων...)
-bye-

1)Δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω edit σε δικο σου Post. Διορθωσε εσυ το λαθος σου αν θελεις.
2) Σου εξηγησα πιο πανω.
3) Το ειχα δει μικρος (το Terminator)

Έχω Spelling στο word. Πως να το εγκαταστήσω στο μήνυμα του avclub?

Ποιο Word βρε Νίκο??

Description

IE7Pro Spell Check is an Internet Explorer extension that can perform spelling checks on all text inside Internet Explorer user-input forms. IE7Pro Spell Check will check any text you enter and alert you to possible errors by adding a red underline to any potentially misspelled words.

Εγκαθιστάς το πρόγραμμα στον browser και εκείνος ενσωματώνει τη λειτουργία του ορθογραφικού ελέγχου όπου γράφεις. Δεν λειτουργεί μόνο για το AVclub.

Αν κάτι έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ τους κατέχοντες να βοηθήσουν.

1. Πήγαινε στο ποστ μου, πάτησε quote και διόρθωσε ο,τι νομίζεις.
2. Δεν είδα να διόρθωσες κάτι.

@dalanik

Ποια διαφωνία μας; Αν θέλεις απάντησε στην ερώτηση του ποστ #106

Γιάννη τώρα μόλις το είδα, chat τέλος απο μένα. Όποιος θέλει απαντά στην ερώτηση του ποστ #88.

Όταν παραθέτουμε αποσπάσματα από κείμενα του Στρατηγού Μακρυγιάννη για διάφορους λόγους – μεταξύ των οποίων είναι ενδεχομένως και η πρόθεση μας να καταδείξουμε αστήρικτες αναλογίες μεταξύ μηνυμάτων των μελών του forum και του ίδιου του Στρατηγού - ελπίζω ότι γνωρίζουμε πως τα αποσπάσματα αυτά δεν είναι από το πρωτότυπο , αυθεντικό , κείμενο του ήρωα του 21.

Απάντηση: Re: Πού πάει η γλώσσα μας ?

ή

Ούτε το ένα ούτε το άλλο...

Είναι πολλά πράγματα αλλά όχι αυτά που έγραψες εσύ!

Το AV Club είναι:
forum ανταλλαγής απoψεων που προάγουν τη γνώση πάνω στο audio-video.

φόρουμ ανταλαγής απόψεων πού προάγουν τη γνώση πάνω στο audio-video.

φόρουμ ανταλλαγής απόψεων που προάγον τη γνώση πάνω στο audio-video.

ιστότοπος ανταλλαγής απόψεων που προάγουν τη γνώση πάνω σε θέματα ήχου και εικόνας

Να συνεχίσω ή το έπιασες?

Πάνω απ' όλα όμως είναι πολλές παρέες και μια μεγαλύτερη, υπερσύνολο των μικρότερων.

Και σε κάθε παρέα υπάρχουν άγραφοι κανόνες... ο ισχυρότερος δε αυτών να υπερασπίζεσαι τον φίλο σου όταν βάλεται...

-bye-

Όταν παραθέτουμε αποσπάσματα από κείμενα του Στρατηγού Μακρυγιάννη για διάφορους λόγους – μεταξύ των οποίων είναι ενδεχομένως και η πρόθεση μας να καταδείξουμε αστήρικτες αναλογίες μεταξύ μηνυμάτων των μελών του forum και του ίδιου του Στρατηγού - ελπίζω ότι γνωρίζουμε πως τα αποσπάσματα αυτά δεν είναι από το πρωτότυπο , αυθεντικό , κείμενο του ήρωα του 21.

Εφόσον το συνεχίζεις θα ήθελα να γνωρίζω γιατί είναι αστήριχτες οι αναλογίες, όπως επίσης αν ο Μακρυγιάννης ήταν ορθογράφος και σωστός συντακτικά ή ακόμα περισσότερο αν είχε πρόβλημα αντίληψης (όπως έγραψες προηγουμένως)...
Αν βέβαια δεν επιχειραμοτολογήσεις τότε δυστυχώς η δική σου γνώμη είναι αστήριχτη...

Θεωρώ το μήνυμα αυτό εντός topic αφού είναι φανερό ότι αφορά την συνεισφορά του ορθού λόγου και την σημασία αυτού στο να πετύχεις όχι απλά τη συμετοχή σε ένα forum, αλλά σπουδαία πράγματα όπως η εθνική συνείδηση...

Ευχαριστώ.

Last edited:
Ωραία λοιπόν....

Απ´ο,τι φαίνεται κανείς δεν υποστηρίζει οτι το φόρουμ είναι "ενα γ@μ#στερό σάιτ που βρίσκεις οτι θεσ για τηλεοράσησ και ηχία"

κατι είναι κι αυτό...:ernaehrung004:

και ευτυχώς ορισμένα μέλη προσπαθούν να μη γίνει .

Ναι,καταλήγουμε στο συμπέρασμα του ότι όταν κάποιο μέλος(και πάνω από όλα άτομο)δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να γράψει απόλυτα ορθογραφημένα δεν υπάρχει πρόβλημα(απρόσωπα πάντα μιλάω).Όταν κάποιος διαθέτει τις γνώσεις ώστε να συντάξει ένα ορθογραφημένο κείμενο,τότε,ναι μπορείτε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας πάνω στο θέμα.Σε καμία περίπτωση όμως να μην καταφεύγουμε σε ακραίες λύσεις.