Όπως βλέπεις ούτε θέμα "διαταγής" υφίσταται ούτε κάτι άλλο. Τώρα το τι αποτέλεσμα είχε αυτή η παράκληση το διαπιστώνεις καθημερινά στις κατηγορίες που κινείσαι όπου μπορείς να δεις πόσα μηνύματα υφίστανται edit και με ποια δικαιολογία, έχεις δει πολλά διορθωμένα μηνύματα με την αιτιολογία της ορθογραφίας?
Αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με την εν λόγω παράκληση. Η σωστή γραφή, πέραν της αισθητικής πλευράς, έχει και την αναγκαιότητα της σωστής κατανόησης του νοήματος. Για παράδειγμα έχω διαβάσει post όπου έγραφε "πολλή φτωχή", μετά από κάποια ώρα κατάλαβα ότι αναφερόταν σε πρώτο πληθυντικό δηλαδή "πολύ φτωχοί". Στο συγκεκριμένο παράδειγμα η διόρθωση του post δεν σημαίνει ούτε ρατσισμό ούτε μείωση της προσωπικότητας του γράφοντα απλά ανάγκη για κατανόηση του νοήματος αυτών που έγραψε.
Λάθος, λάθος, λάθος!!!
Τα είπαμε και θα τα ξαναπούμε... δεν με έχεις καταλάβει.
Ρώτα τον Mαγγελάνο που μπήκε στον κόπο να διορθώσει μήνυμα όχι απλά ανορθόγραφο και ασύντακτο, αλλά χωρίς καν φωνήεντα! Λίγες ώρες πριν την προτροπή του ΓΔ!!!
Εγώ ο ίδιος προέτρεψα το φίλο που το έγραψε να προσπαθήσει να χρησιμοποιεί φωνήεντα ώστε να ασχολούντε περισσότεροι με τα μηνύματά του.
Το συγκεκριμένο μου μήνυμα σβήστηκε για άγνωστο λόγο...
Είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν ήταν προσβλητικό γιατί την ίδια ώρα ανταλλάξαμε pm με το παλικάρι και για την βιαστική γραφή του και για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον ενισχυτή του.
Νομίζω ότι ειναι αθώα μηνύματα και μπορώ να στα δείξω, όποτε θές.
Πρέπει λοιπόν να κατάλαβες τώρα - και με απόδειξη - ότι δεν είμαι κατά της διόρθωσης των "δύσκολων" μηνυμάτων. Μακάρι να είχατε το χρόνο να τα διορθώνατε όλα!!!
Από εκεί και πέρα, οι όποιες απόψεις οποιουδήποτε, ακόμα και του Γ.Δ. δεν είναι δεσμευτικές για την άποψη των υπολοίπων. Δεν υφίσταται θέμα "κομματικής πειθαρχίας", αυτό το γνωρίζεις τουλάχιστον για εμένα προσωπικά, ούτε είμαστε "διορισμένοι" όπως γράφτηκε σε άλλο post.
Όσον αφορά τα περι "κομματικής πειθαρχίας"...
Τώρα πως ακριβώς γίνεται να σου απαντήσω και να είμαι εντάξει με τον κανονισμό του forum περί κρίσεως των διαχειριστών, υποδείξεων κτλ? Και καλά εσύ το συζητάς. Είναι σίγουρο ότι θα το συζητήσουν όλοι?
Τώρα όμως που το σκέφτομαι εμείς τα λέμε και από κοντά (αλλιώς καλώδιο γιοκ (<- Τούρκικη λέξη ευρέως χρησιμοποιούμενη από παλαιούς και νεότερους έλληνες).
Επίσης διορισμένοι είστε! Δεν το λέω φυσικά για κακό αυτό. Πως αλλιώς θα λαμβάνετε τα καθήκοντά σας οι συντονιστές? Με εκλογές? Εκτός και αν έχω χάσει κάποια πράγματα διαδικαστικού ενδιαφέροντος... Με διορθώνετε βέβαια, δεν τα γνωρίζω αυτά...
Τέλος, οι κανόνες λειτουργίας,
στραβοί ή ορθοί δεν έχει σημασία, είναι ανηρτημένοι και γνωστοί σε όποιον θέλει να γίνει μέλος. Είτε τους αποδέχεται και γράφεται είτε όχι και πηγαίνει αλλού, δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλά φόρα.
Ακόμα και αν κάτι γίνεται λανθασμένα η λύση δεν βρίσκεται στην κατάλυσή του αλλά στη διόρθωσή του.
Φαντάζομαι είναι γενική παρατήρηση αυτό, έτσι δεν είναι?
Επίσης το "οι κανόνες καλοί-κακοί αυτοί είναι, σε όποιον δεν αρέσει να πάει αλλού..." μου κάνει πολύ ίδιο με το γνωστό "εγώ αυτός είμαι, άμα σου αρέσει..."
Και τα δύο με βρίσκουν αντίθετο... Υπάρχουν κάποιες διαβαθμίσεις συμπεριφοράς και ανεκτικότητας και από τις δύο πλευρές...
Και τα απλά μέλη συμβιβάζονται όσο είναι δυνατόν με τους κανονισμούς (για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν κάποιος να προσβάλεται και να λέει ευχαριστώ, ούτε θα μας κάνετε ρουφιάνους να κάνουμε "report" και καταγγελίες τρεις και λίγο...) αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των συντονιστών διακρίνονται για τον πλουραλισμό και σεβασμό της άλλης άποψης ακόμα και όταν αυτή εκφράζεται υπερβολικά.
off topic: Αναμένω το καλώδιο ρεύματος!!!
Τους δίσκους τους ξέχασες??? 
Τέλος του off topic.