Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Nα χαιρεστε τις δημοκρατιες σας ... που πρεπει να περασουν απο τετοιες λεσχες
για να βγαλουν κυβερνητες ! Πιο οξυμωρο σχημα .... δεν γινεται !

:SFGSFGSF:

Crazy-Funny-Old-Man-Smoking-Image.jpg

Χρήστο πες μας και εντυπώσεις από το Bohemian Grove.

Attachments

• cremation_of_care2.jpg
    cremation_of_care2.jpg
    23.2 KB · Views: 88
Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Σταύρο, πιστεύω ότι αυτά για τις λέσχες είναι κουβέντες για αφελείς και μοιρολάτρες.

Μπορεις να εξηγησεις τοτε, βαση της λογικης, για ποιον λογο η εν λογω λεσχη για πενηντα χρονια ηταν οχι μονο κρυφη, αλλα υπηρχε κατηγοριματικη αρνηση της υπαρξης της ; Και γιατι οι δημοσιοραφοι του συστηματος και μονο στην ακροαση της λεξης, κατακεραυνοναν οποινδηποτε εθετε την ερωτηση και τον χαρακτηριζαν απο συνομοσιολογο εως τρελο ;

Εξηγησε μου λοιπον μια και μονο αιτια για να θεωρησω οτι "ειμαστε αφελης" οσοι μιλαμε για "λεσχες".

Και γιατι εαν προκειται για κατι κοινο, η ακομα και καλο για το κοπαδι..συγνωμη για τους λαους ηθελα να πω, γιατι λοιπον αυτη η ακρα μυστικοτητα ;

Μικρη σημειωση και υπενθιμηση:

Το δημοσιο ξεβρακωμα της λεσχης εγινε στην Ελλαδα...το 2009.
και αυτο με κανει να θυμηθω αυτο που μου υπενθυμισε ο Σταυρος Τρυπης χτες δηλ, την υπογραφη του με κοκκινα γραμματα, για τα μεγαλα πνευματικα οπλα της Ελλαδας"

Κι οσο κρατησει ...

Γιατί πολύ απλά οι φτωχοί δεν ξέρουν να ψηφίζουν που είχε πει μια γκιόσα του συριζα, γι αυτό γιατί!

Χρήστο πες μας και εντυπώσεις από το Bohemian Grove.

Τίποτε, τσάμπα το hype.

Εντάξει τραγουδήσαμε το Bohemian Rapsody και ήταν ωραία.

Μετά όμως έπεσε το κέφι και έφυγα.

Ξενέρωτα πράγματα σου λέω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Μπορεις να εξηγησεις τοτε, βαση της λογικης, για ποιον λογο η εν λογω λεσχη για πενηντα χρονια ηταν οχι μονο κρυφη, αλλα υπηρχε κατηγοριματικη αρνηση της υπαρξης της ; Και γιατι οι δημοσιοραφοι του συστηματος και μονο στην ακροαση της λεξης, κατακεραυνοναν οποινδηποτε εθετε την ερωτηση και τον χαρακτηριζαν απο συνομοσιολογο εως τρελο ;

Εξηγησε μου λοιπον μια και μονο αιτια για να θεωρησω οτι "ειμαστε αφελης" οσοι μιλαμε για "λεσχες".

Και γιατι εαν προκειται για κατι κοινο, η ακομα και καλο για το κοπαδι..συγνωμη για τους λαους ηθελα να πω, γιατι λοιπον αυτη η ακρα μυστικοτητα ;

Μικρη σημειωση και υπενθιμηση:

Το δημοσιο ξεβρακωμα της λεσχης εγινε στην Ελλαδα...το 2009.
και αυτο με κανει να θυμηθω αυτο που μου υπενθυμισε ο Σταυρος Τρυπης χτες δηλ, την υπογραφη του με κοκκινα γραμματα, για τα μεγαλα πνευματικα οπλα της Ελλαδας"

Κι οσο κρατησει ...
Μπορεί να ντρέπονται για την ύπαρξη της και το κρατάγανε μυστικό. Τι να σου πω....
Λέσχες συμφερόντων πάντα υπηρχαν. Για κάθε τέτοια λέσχη, υπάρχει μια άλλη με ακριβώς τα αντίθετα συμφέροντα.
Η λέσχη μπορεί να γίνει κόμμα, να κερδίσει εκλογές κοκ.
Οι αποφάσεις παίρνονται φανερά από αυτούς που ψηφίζουμε.
Νομίζω ότι οι θεωρίες περί παντοδυναμίας των λεσχών λειτουργούν σαν άφεση αμαρτιών για τις χαζομάρες που ψηφίζουμε/ψηφίσαμε.

Status
Not open for further replies.