Nα χαιρεστε τις δημοκρατιες σας ... που πρεπει να περασουν απο τετοιες λεσχες
για να αντιπροσωπευσουν τους λαους τους !
:SFGSFGSF:
Σταύρο, πιστεύω ότι αυτά για τις λέσχες είναι κουβέντες για αφελείς και μοιρολάτρες.
Χρήστο πες μας και εντυπώσεις από το Bohemian Grove.
Ποτά είχε? Μην ήπιατε και τίποτα αίμα κατά λάθος...![]()
Μπορεί να ντρέπονται για την ύπαρξη της και το κρατάγανε μυστικό. Τι να σου πω....Μπορεις να εξηγησεις τοτε, βαση της λογικης, για ποιον λογο η εν λογω λεσχη για πενηντα χρονια ηταν οχι μονο κρυφη, αλλα υπηρχε κατηγοριματικη αρνηση της υπαρξης της ; Και γιατι οι δημοσιοραφοι του συστηματος και μονο στην ακροαση της λεξης, κατακεραυνοναν οποινδηποτε εθετε την ερωτηση και τον χαρακτηριζαν απο συνομοσιολογο εως τρελο ;
Εξηγησε μου λοιπον μια και μονο αιτια για να θεωρησω οτι "ειμαστε αφελης" οσοι μιλαμε για "λεσχες".
Και γιατι εαν προκειται για κατι κοινο, η ακομα και καλο για το κοπαδι..συγνωμη για τους λαους ηθελα να πω, γιατι λοιπον αυτη η ακρα μυστικοτητα ;
Μικρη σημειωση και υπενθιμηση:
Το δημοσιο ξεβρακωμα της λεσχης εγινε στην Ελλαδα...το 2009.
και αυτο με κανει να θυμηθω αυτο που μου υπενθυμισε ο Σταυρος Τρυπης χτες δηλ, την υπογραφη του με κοκκινα γραμματα, για τα μεγαλα πνευματικα οπλα της Ελλαδας"
Κι οσο κρατησει ...
Δώσε παράδειγμα. Δεν ξέρω καθόλου τη φιλολογία των λεσχών.Όχι Στέλιο. Για ρίξε μια ματιά στα άτομα που κάνουν "moderation" στις συναντήσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.