Πού πάνε τα σουβλάκια και οι μπουγάτσες;

Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από κέτσαπ και μουστάρδα σε πιτόγυρο. Σκέτο με κρεμμυδάκι και λίγο μπούκοβο, άντε και λίγες πατατούλες.

Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

αφου 10 καλαμακια ζητησε ο ανΘρωποs. οχι πιτογυρα :flipout:
δλδ Θα του τα`βαζε σε κουτακι ολα μαζι. εγραψα κετσαπ ή μουσταρδα γιατι το τζατζικι δεν μου περασε απο το μυαλο

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από κέτσαπ και μουστάρδα σε πιτόγυρο. Σκέτο με κρεμμυδάκι και λίγο μπούκοβο, άντε και λίγες πατατούλες.

Σωστό αλλά περί ορέξεως..........

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

εγραψα κετσαπ ή μουσταρδα γιατι το τζατζικι δεν μου περασε απο το μυαλο

Γιαυτο επιβαλλεται επισκεψη εις βορειοτερες περιοχες :smash: ... να ενημερωθεις. :smash:

Kετσαπ και μουσταρδες ειναι για τους ποντικαραδες. Οι μερακληδες :proud: βαζουν ειτε τζατζικι
(να δροσισει λιγακι η γλωσσα) ειτε ΣΚΕΤΟ γιαουρτι. Ειδικα στο γιαουρτι (επειδη δροσιζει το συμπαν
ολακερο) επιτρεπεται και λιγο μπουκοβο. :proud: Πατατες, παντα ο μερακλης, τις παραγγελνει ξεχωριστα
για τσιμπολογημα (3-4) πριν σερβιρισθει ο πιτογυρος. Να λαδωσει ο φαρυγγας (να κατεβαζει ανετα).

Ενώ οι θεριακλήδες προτιμούν ντονέρ με εσμέ και χαϊνταρί!:Banane0:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από κέτσαπ και μουστάρδα σε πιτόγυρο....

+1000, αλλα πως δε σε εχουν εξορισει ακομα απο τη Θεσσαλονικη με τετοιες αποψεις?

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ν αγιάσει το στόμα σου!
Εγώ ούτε πατάτες στο πιτόγυρο: παπαριάζουν από τα ζουμιά. Χάλι μαύρο...μπλιάχ... :icon15:

Ν αγιάσει το στόμα σου!
Εγώ ούτε πατάτες στο πιτόγυρο: παπαριάζουν από τα ζουμιά. Χάλι μαύρο...μπλιάχ... :icon15:

συμφωνούμε.

Εναλλακτικά σαλάτα ρωσική.

Η ρωσικη ειναι λιγο too much.
Δεν ειναι κακη (αλοιφη) αλλα ετσι κι αλλιως ολο το πιτογυρο κολυμπαει στην λιγδα.
Προσθετουμε κι αλλη ?

Συμφωνω με τον Τασο στο μιγμα (πιτα - γυρος - κρεμυδι - μπουκοβο) αλλα OXI πατατες.
Ουσιαστικα με τις πατατες, σε κλεβουν σε γυρο. Δεν γινεται εμφανες (οταν στο τυλιγουν) ?
Χωρια οτι οι πατατες σε μπουκωνουν πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινεις να χαρεις τον γυρο.
Επισης, το καλοκαιρακι ... το γιαουρτι (η εστω το τζατζικι) δινει μια δροσια και ουδετεροτητα
σε κατι ηδη αλμυρο, πιπερατο και λιγδιαρικο.

Όταν σπούδαζα 1998-2002 στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσα να χωνέψω ότι το τζατζίκι δεν είχε πολύ σκόρδο και ήταν σαν γιαούρτι.
Ευτυχώς στο δεύτερο έτος ανακάλυψα ένα σουβλατζίδικο όπου το τζατζίκι ήταν τζατζίκι να τρως και να βρωμάς για ώρες.
Αν θυμάμαι καλά ήταν στην Αλεξάνδρου Σβώλου κοντά στην Αγγελάκη και δεν είχε ταμπέλα, μια τρύπα όπου τον είχαμε ονομάσει εμείς Αθηναίο
λόγω της αυθεντικότητας του τζατζικιού.
Η αλήθεια είναι ότι σαν γεύση ο γύρος δεν διεκδικούσε βραβεία αλλά μετρούσε η δύναμη του σκόρδου.
Κέτσαπ, μουστάρδες κτλ ούτε εγώ θέλω στο τυλιχτό μου και ποια νομίζω ότι και οι πατάτες δεν χρειάζονται.

Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

μισο.. να το κανω λιανα για να μη νομιζετε οτι δεν ξερω να τρωω. εγραψα κετσαπ-μουσταρδα για να σιγουρευτω οτι προκειται για dressing. παραδειγμα εφερα και απλα το τζατζικι δεν μου`ρΘε στο μυαλο την ωρα που εγραφα. γελαγα ακομα με τα ανεκδοτα. κετσαπ τρωω ελαχιστο και μουσταρδα καΘολου. τζατζικι οσο τρωει η "παρεα" μου... αν φαει λιγο, λιγο και γω. αν φαει πολυ, πολυ και γω...
(το προτιμω στο πιατακι του με λιγο ελαιολαδο απο πανω και παπαριτσεs με ψωμι που εχει ψηΘει στα καρβουνα). το κρεατικο χώρια. σε δικο του πιατο. προβατινα ή ζυγουρι τα top για μενα, οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα.

Όταν σπούδαζα 1998-2002 στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσα να χωνέψω ότι το τζατζίκι δεν είχε πολύ σκόρδο και ήταν σαν γιαούρτι.
Ευτυχώς στο δεύτερο έτος ανακάλυψα ένα σουβλατζίδικο όπου το τζατζίκι ήταν τζατζίκι να τρως και να βρωμάς για ώρες.
Αν θυμάμαι καλά ήταν στην Αλεξάνδρου Σβώλου κοντά στην Αγγελάκη και δεν είχε ταμπέλα, μια τρύπα όπου τον είχαμε ονομάσει εμείς Αθηναίο
λόγω της αυθεντικότητας του τζατζικιού.
Η αλήθεια είναι ότι σαν γεύση ο γύρος δεν διεκδικούσε βραβεία αλλά μετρούσε η δύναμη του σκόρδου.
Κέτσαπ, μουστάρδες κτλ ούτε εγώ θέλω στο τυλιχτό μου και ποια νομίζω ότι και οι πατάτες δεν χρειάζονται.

Μήπως ήταν ο περιβόητος "Κόκορας;" Βρωμιάρης που έπιανε τα πάντα με τη λαβίδα, ακόμη και το 500άρικο που του έδινες για να πληρώσεις !!!

ψιλοκομμενος ο γυρος και ποτε πατατα στο πιτογυρο
αμυλο με αμυλο :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μήπως ήταν ο περιβόητος "Κόκορας;" Βρωμιάρης που έπιανε τα πάντα με τη λαβίδα, ακόμη και το 500άρικο που του έδινες για να πληρώσεις !!!

1988 ... Κοκορας ! :proud:

Πρωτο πιατο : μπιφτεκι (οσο το πιατο ολοκληρο),
Δευτερο πιατο : τηγανητες πατατες (βουναλακι),
Τριτο πιατο : Ντοματα με κρεμυδακι (χωρις τυρι)

ΤΙΜΗ συνολο ..... 315 δρχ ! :blink: .... λιγοτερο απο ενα ευρω :bang:

Βαρα τον κ@λο σου κατω, πουθενα φθηνοτερα (στον νομο Θεσσαλονικης).
Προσκυνημα απ'εξω (οταν η φοιτητικη λεσχη εδινε κανα λαδερο :laugh:
και συγχυζονταν οι σχεδον αναριθμητοι κρεατοφαγοι φοιτητες. :flipout:)

Oμως .....

Καθαριοτητα και υγιεινη εντος του μαγαζιου ..... ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ. :nounder:
Απλα ηξερες οτι ειχες κανει τα εμβολιακια σου και εμπαινες αφοβος. :proud:
Κυκλοφορησαν πολλοι αστικοι μυθοι για το ΓΙΑΤΙ εκλεισε ο Κοκορας το μαγαζι
(ο γιος του το ριξε στα ναρκωτικα, προβληματα με την αστυνομια, κλπ κλπ).
Προσωπικη εκτιμηση ..... ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΗΚΕ .... του βγηκε η πιστη αναποδα.
Ουτε σαββατοκυριακα ελευθερα, ουτε γιορτες, ουτε Χριστουγεννα η Πασχα.
Ξεχασε το ονομα του, ο ανθρωπος .... εβλεπε μπιφτεκια και στον υπνο του.

Ενα σουβλατζίδικο στο χωριό μου λέγεται "Το Γυμναστήριο". Και η αλήθεια είναι οτι όταν λέει κανείςς "πηγαίνω καθημερινά στο Γυμναστήριο", αισθάνεται ωραία. Ο δε ιδιοκτήτητης - ανήσυχο πνεύμα και γνώστης της σωστής προπόνησης - θεωρεί σαν καλύτερο τρόπο να χτυπήσει την χοληστερίνη και τα παραπανίσι κιλά, με την ομοιοπαθητική.

Δεν μπορω να πω ...
ευφανταστος ο ιδιοκτητης ! :proud:
Στο κατω-κατω ΚΑΙ οι μασελες διαθετουν μυες.
Δεν χρειαζονται ασκηση ? :flute:

Μπραβο του ! :proud: