Που πας με το δεκαποντο ....

Απάντηση: Re: Που πας με το δεκαποντο ....

ντροπη στους γονεις στους δασκαλους και στην κοινωνια μας...

+ 1000 !!!
Καποιοι φταινε για αυτα τα χαλια και τα καραγκιοζιλικια αυτων των παιδιων και ειναι πρωτα
οι Γονεις που γαλουχουν ετοιμες ... Τζουλιες και μετα οι Δασκαλοι που τους αρεσει φαινεται να παιρνουν ματι .... :HTEHETH63: και αφηνουν τα κοριτσακια διχως φρενο.

όποιος δάσκαλος τολμήσει να μιλήσει σε γονιό για το πώς ντύνεται το παιδί του, κινδυνεύει ή να τον δείξουν την άλλη μέρα όλα τα κανάλια ή να καταλήξει - παρέα με το γονιό - σε κανένα νοσοκομείο. και μιλάω ΚΑΙ για το δημοτικό ...

απ'έξω απ'το χορό, τραγουδήστε κι ένα άσμα για μένα ...

όποιος δάσκαλος τολμήσει να μιλήσει σε γονιό για το πώς ντύνεται το παιδί του, κινδυνεύει ή να τον δείξουν την άλλη μέρα όλα τα κανάλια ή να καταλήξει - παρέα με το γονιό - σε κανένα νοσοκομείο. και μιλάω ΚΑΙ για το δημοτικό ...

απ'έξω απ'το χορό, τραγουδήστε κι ένα άσμα για μένα ...

Α...γεια σου αδερφέ...η τηλεοπτική δημοκρατία των ημερών μας..

Re: Απάντηση: Re: Που πας με το δεκαποντο ....

+ 1000 !!!
Καποιοι φταινε για αυτα τα χαλια και τα καραγκιοζιλικια αυτων των παιδιων και ειναι πρωτα
οι Γονεις που γαλουχουν ετοιμες ... Τζουλιες και μετα οι Δασκαλοι που τους αρεσει φαινεται να παιρνουν ματι .... :HTEHETH63: και αφηνουν τα κοριτσακια διχως φρενο.

Εκτός πραγματικότητας το σχόλιό σου Βαγγέλη για τους δασκάλους.

Έχω σύζυγο καθηγήτρια και το σίγουρο είναι ότι δεν τολμάνε να μιλήσουν στους γονείς για το ντύσιμο των παιδιών !!!!!!

Οι καθηγητές έχουν απειληθεί και με μηνύσεις γιατί τόλμησαν να κάνουν υποδείξεις για την διαπαιδαγώγηση που φέρνουν από το σπίτι τους τα παιδιά !!!!!!

Από την άλλη για όλα φταίνε οι δάσκαλοι καθηγητές που οι περισσότεροι γονείς τους θεωρούν παρκαδόρους για τα παιδιά τους....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πας με το δεκαποντο ....

Εκτός πραγματικότητας το σχόλιό σου Βαγγέλη για τους δασκάλους.

Έχω σύζυγο καθηγήτρια και το σίγουρο είναι ότι δεν τολμάνε να μιλήσουν στους γονείς για το ντύσιμο των παιδιών !!!!!!

Οι καθηγητές έχουν απειληθεί και με μηνύσεις γιατί τόλμησαν να κάνουν υποδείξεις για την διαπαιδαγώγηση που φέρνουν από το σπίτι τους τα παιδιά !!!!!!

μέχρι εδώ, συμφωνούμε, το ζω καθημερινά

Από την άλλη για όλα φταίνε οι δάσκαλοι καθηγητές που οι περισσότεροι γονείς τους θεωρούν παρκαδόρους για τα παιδιά τους....

αυτό θέλει επεξήγηση, δεν το πιάνω

...

Κύριοι πολύ απλά, το Σχολείο (οποιασδήποτε βαθμίδας) είναι υπεύθυνο για την παροχή των γνώσεων που έχει αποφασίσει (και εποπτεύει) το Υπουργείο.
Για την αγωγή των νεαρών βλαστών μας, υπεύθυνη είναι η οικογένεια τους!

Πρίν απο χρόνια στο Σχολείο μου ένας "εκκολαπτόμενος ...@#$@* πιτσιρικάς, έκανε ότι μπορούσε να σπάσει μια κινητή μπασκέτα. Μετά από αλεπάλληλες υποδείξεις και παρατηρήσεις του αρμόδιου Γυμναστή αλλά και του Δ/ντή, του είπαν μια μέρα να ξαναέρθει στο Σχολείο με τον πατέρα του. Και την άλλη μέρα μας καταπλέει ένα ...πράμα με ξυρισμένο κεφάλι και στη μέση ρίγα βαμμένη πρασινοκκόκινη, με μπόλικα σκουλαρίκια σε φρύδια-μύτη-αυτιά και ντύσιμο άστα να πάνε και μας πετάει με γνήσιο Ελληναράδικο τσαμπουκά κατάμουτρα: "Σας απαγορεύω να μιλάτε έτσι στο γιό μου αφού μάλιστα δεν έκανε (ακόμα) καμμία ζημιά. Οτιδήποτε σπάσει θα σας το πλερώσω ρε αλήτες, τι άλλο θέτε?"
Φυσικά παρόμοια περιστατικά να ρωτήσετε θα μάθετε άπειρα, δυστυχώς.....

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλά ρε άλλη δουλειά δεν έχετε και τα βάλατε με τα κοριτσάκια?

Τα Ελληνόπουλα είναι ΚΟΥΚΛΙΑ και καλά κάνουν και το δείχνουν.

Re: Απάντηση: Re: Που πας με το δεκαποντο ....

+ 1000 !!!

Θα συμφωνήσω και αν γράψω αυτό που θέλω να γράψω, μάλλον αύριο θα μιλάω με εισαγγελέα !

Δυστυχώς έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν σταματούν μόνο στο μάτι, αλλά τους δικαιολογώ από μια άποψη.

Το θέμα βασικά πάει πολύ μακριά.

Κύριοι πολύ απλά, το Σχολείο (οποιασδήποτε βαθμίδας) είναι υπεύθυνο για την παροχή των γνώσεων που έχει αποφασίσει (και εποπτεύει) το Υπουργείο.
Για την αγωγή των νεαρών βλαστών μας, υπεύθυνη είναι η οικογένεια τους!

Πρίν απο χρόνια στο Σχολείο μου ένας "εκκολαπτόμενος ...@#$@* πιτσιρικάς, έκανε ότι μπορούσε να σπάσει μια κινητή μπασκέτα. Μετά από αλεπάλληλες υποδείξεις και παρατηρήσεις του αρμόδιου Γυμναστή αλλά και του Δ/ντή, του είπαν μια μέρα να ξαναέρθει στο Σχολείο με τον πατέρα του. Και την άλλη μέρα μας καταπλέει ένα ...πράμα με ξυρισμένο κεφάλι και στη μέση ρίγα βαμμένη πρασινοκκόκινη, με μπόλικα σκουλαρίκια σε φρύδια-μύτη-αυτιά και ντύσιμο άστα να πάνε και μας πετάει με γνήσιο Ελληναράδικο τσαμπουκά κατάμουτρα: "Σας απαγορεύω να μιλάτε έτσι στο γιό μου αφού μάλιστα δεν έκανε (ακόμα) καμμία ζημιά. Οτιδήποτε σπάσει θα σας το πλερώσω ρε αλήτες, τι άλλο θέτε?"
Φυσικά παρόμοια περιστατικά να ρωτήσετε θα μάθετε άπειρα, δυστυχώς.....

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το αυτό Βαγγέλη είναι ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πας με το δεκαποντο ....

Θα συμφωνήσω και αν γράψω αυτό που θέλω να γράψω, μάλλον αύριο θα μιλάω με εισαγγελέα !

Δυστυχώς έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν σταματούν μόνο στο μάτι, αλλά τους δικαιολογώ από μια άποψη.

Το θέμα βασικά πάει πολύ μακριά.

αν αυτό που θα γράψεις είναι αληθές και αποδεικνύεται, δεν έχεις να φοβάσαι εισαγγελέα.

περιμένουμε ...

Περίμενε όσο θέλεις, εγώ πάντως θα προσπαθήσω να δώσω ήθος, αρχές και εξυπνάδα στα παιδιά μου, αν δε τα καταφέρω αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Επίσης δεν μίλησα για το ιερό πνεύμα της παρέλασης που δεν το τιμούν, για αυτό φταίνε αυτοί που τους πάνε για παρέλαση χωρίς να τους μάθουν τι είναι η παρέλαση και γιατί το κάνουν.

Εγώ μιλάω για το ότι τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.
Π.χ. μπορεί να δούμε καμιά γυναίκα φίλου να έχει κανένα ντεκολτέ έξω φόρα παρτίδα και αντί να την κράξουμε να μαζευτεί, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο τουλάχιστον να κοιτάμε συνεχώς.

Μετά λέμε γιατί θα βγουν τα παιδιά το ίδιο !

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να κάνω μάθημα ηθικής, δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι και ειδικά η γνώμη του καθένα πάνω στο θέμα αυτό.

Μια παλιά ελληνική παροιμία λέει, ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

Όταν θα έχεις παιδιά σε ηλικίες γυμνασίου λυκείου και θα είναι έτσι όπως το ορίζεις εσύ, και πιστεύεις και τότε τα ίδια, τότε θα σου δώσουμε πολλά εύσημα. Μέχρι τότε μένει η παροιμία μόνο.

Μια παλιά ελληνική παροιμία λέει, ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

Όταν θα έχεις παιδιά σε ηλικίες γυμνασίου λυκείου και θα είναι έτσι όπως το ορίζεις εσύ, και πιστεύεις και τότε τα ίδια, τότε θα σου δώσουμε πολλά εύσημα. Μέχρι τότε μένει η παροιμία μόνο.

Άσε τη ακόμη χειρότερη - και δυστυχώς αλάνθαστη- παροιμία:

Ότι κοροϊδεύεις θα πέσει στο κεφάλι σου...

Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι δύο παραπάνω παροιμίες δεν αναφέρονται στον τρόπο σκέψης του καλού φίλου AS Mocca πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά σαν γενικοί σχολιασμοί από κάποιες προσωπικές εμπειρίες, που σε καμμία περίπτωση δεν δύνανται να θεωρηθούν ότι κατέχουν κάποιου είδους αλάθητο.