Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Παίδες η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, (Buddha style!) συνήθως!
Σύμφωνα με αυτόν, είναι λίγο πιο κάτω...
Παίδες η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, (Buddha style!) συνήθως!
πρόσεξε, τι λές....
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι...:ernaehrung004:
Ξέρω πολύ καλά τι λέω, χρειάζετε και λίγο σφαλιάρα στα παιδιά γιατί αλλιώς κακομαθαίνουν !
ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΚΑΤΩ? Η ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΕ ΑΦΙΛΤΡΟ?
και την μασχαλίλα απο την τρίχα της κνε
......Παντως, το ποδι φλοκατη και η μασχαλη ζουγκλα δεν ξεχνιουνται ευκολα.
Ξέρω πολύ καλά τι λέω, χρειάζετε και λίγο σφαλιάρα στα παιδιά γιατί αλλιώς κακομαθαίνουν !
Εγώ μεγάλωσα με αρχές που τις κρατάω μέχρι τώρα στη ζωή μου και μακάρι να είχα μεγαλώσει και άλλα παιδιά έτσι.
Έμαθα να σέβομαι κάποια πράγματα στη ζωή με αυτό τον τρόπο.
Αλλά δυστυχώς κάθε γενιά γίνεται ολοένα και χειρότερη από την προηγούμενη σε όλα.
Ακόμα και στατιστικά αν το δει κανείς στους χειρότερους δείκτες πιάνουμε πρωτιές.
Kατι αλλο "καλο" ειχε ο Ρηγας αλλα αμα μιλησω θα φαω 12μηνο μπαν. Χεχε (και ναι, τα εχω ζησει).ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ ΗΤΑΝ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ Ο ΡΗΓΑΣ.
πολλοι ηταν ετσι.Πωπω, μου θύμισες ένα παλιό συνάδελφο που μου έλεγε ότι πήγαινε στην ΚΝΕ μόνο για τις γκόμενες.
Καλά, θα περιμένουμε να φθάσουν τα παιδιά σου σε αυτή την ηλικία (παρέλασης) και να δούμε τις φωτογραφίες που με πολλή χαρά και περηφάνεια θα σηκώσεις για να τις καμαρώσουμε.
Μέχρι τότε είναι εξαιρετικά εύκολο να ηρωοποιούμε το παρελθόν και να κακίζουμε το παρόν και να φοβόμαστε το μέλλον.
Μόνο εγώ δηλαδή έφαγα αβγά, γιαούρτια, κι άλλα τέτοια στις παρελάσεις της δεκαετίας του 1970 και του 1980 σε δυο πόλεις; Μόνο εγώ ήμουν παρών στις δοκιμαστικές όπου γινόταν πόλεμος με ξυράφια και νεράντζια; Μόνο εγώ ήμουν παρών στις παρελάσεις εκείνης της εποχής όπου (εκτός των 200 μ. της εξέδρας των επισήμων) γινόντουσαν αίσχη κλπ.; Μόνο εγώ δηλαδή μετείχα σε παρελάσεις τη δεκαετία του 1980, στις οποίες έβρεχε και γινόταν χαμός με τα βρεγμένα πουκάμισα των μαθητριών και ορμούσαμε όλοι μαζί να πάρουμε μάτι ή να τις τρίψουμε με μπουρνούζι (που κουβαλούσαν αυτοί που δεν έκαναν παρέλαση);
Μόνο εγώ θυμάμαι το σύνθημα "τί το θες το κουταλάκι, για να φας, για να φας το γιαουρτάκι" που φώναζαν τα σχολεία το 1980 περνώντας μπροστά από εξέδρα σε παρέλαση, όπου ο όρθιος επίσημος ήταν πολύ πολύ προχωρημένης ηλικίας;
Τί σχέση είχαν όλα αυτά με το ιερό πνεύμα της 25ης και της 28ης;
Και γιατί να γίνουμε εμείς τιμητές των νέων; Είμασταν όντως καλύτεροι από αυτούς;
πάντως χωρίς αστεία
εάν δω τα παιδιά μου με 10ποντο και μίνι φούστα
θα στραβώσω χοντρά !!!!!
θα τα κοπανήσω κάτω !!!
και τα 2 !
και τον Θωμά και τον Μιχάλη
:elefant:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.