Που πας με το δεκαποντο ....

Παίδες η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, (Buddha style!) συνήθως!

Σύμφωνα με αυτόν, είναι λίγο πιο κάτω...:rolleyes:

MPW-19848

Parelasi2.jpg

:fahne90::fahne90::fahne90:

ΑΣΤΕ τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ μωρακλες να παρελάσουν ρεεεεεε

ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ@@@ΕΣ !!!

που μεγαλώσαμε με την ξινοποδαρίλα απο τα adidas της οννεδ

και την μασχαλίλα απο την τρίχα της κνε
:smash::smash:

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΚΑΤΩ? Η ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΕ ΑΦΙΛΤΡΟ?

πρόσεξε, τι λές....
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι...:ernaehrung004:

Ξέρω πολύ καλά τι λέω, χρειάζετε και λίγο σφαλιάρα στα παιδιά γιατί αλλιώς κακομαθαίνουν !

Εγώ μεγάλωσα με αρχές που τις κρατάω μέχρι τώρα στη ζωή μου και μακάρι να είχα μεγαλώσει και άλλα παιδιά έτσι.

Έμαθα να σέβομαι κάποια πράγματα στη ζωή με αυτό τον τρόπο.

Αλλά δυστυχώς κάθε γενιά γίνεται ολοένα και χειρότερη από την προηγούμενη σε όλα.

Ακόμα και στατιστικά αν το δει κανείς στους χειρότερους δείκτες πιάνουμε πρωτιές.

Ξέρω πολύ καλά τι λέω, χρειάζετε και λίγο σφαλιάρα στα παιδιά γιατί αλλιώς κακομαθαίνουν !

Και για αυτό ακριβώς πάμε απο το κακό στο χειρότερο.
Γιατί αντί να κοιτάξουμε να παιδευτούμε και να μορφωθούμε εμείς πρώτα , για να μεταδώσουμε την παιδεία αυτή στα παιδιά μας ρίχνουμε "σφαλιαρίτσες".
Το ίδιο κάναμε και παλιά. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Γιατί έτσι καλύπτουμε το κενό ΜΑΣ, την έλλειψη παιδείας ΜΑΣ.

Λυπάμαι, αλλά έτσι δεν πρόκειτε να δεις καμία γενιά Ελληνόπουλων να προοδεύει. Και δεν είναι το πρόβλημά μας τα μίνι (μακάρι να ήταν).

Τα παιδιά χρειάζονται σεβασμό, θετικό παραδειγματισμό και (εκ)παίδευση.
Σφαλιαρίτσες και μπατσάκια ούτε τα σκυλάκια δεν χρειάζονται.

Προφανώς το παραπάνω που είπες ήταν απλά σχόλιο χάριν ευθυμισμού αλλά το τράβηξα λίγο. Είμαι σίγουρος οτι δεν (θα) δίνεις σφαλιαρίτσες στα παιδά σου.

Εμένα πάντως που μου έριξε μερικές η μάνα μου έμαθα να σέβομαι.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αντίληψη και τη δική του γνώμη.
Ο καθένας ζει στον κόσμο του.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως οι σημερινοί άνθρωποι και όχι μόνο τα παιδιά απλά δεν σέβονται τίποτα.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις;

Απάντηση: Re: Που πας με το δεκαποντο ....

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΚΑΤΩ? Η ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΕ ΑΦΙΛΤΡΟ?

και την μασχαλίλα απο την τρίχα της κνε

Bρε βρε τα συντροφια...
Κι εγω νομιζα οτι ημουν μονος που τα θυμαμαι πια...
3 χρονια στην ΚΝΕ και 4 με Κνιτισσα, ε, οσο να'ναι με σημαδεψαν ανεξιτηλα.

Παντως, το ποδι φλοκατη και η μασχαλη ζουγκλα δεν ξεχνιουνται ευκολα.

... και 4 με Κνιτισσα, ε, οσο να'ναι με σημαδεψαν ανεξιτηλα.

Πωπω, μου θύμισες ένα παλιό συνάδελφο που μου έλεγε ότι πήγαινε στην ΚΝΕ μόνο για τις γκόμενες. Τώρα βέβαια ψηφίζει Καρατζαφέρη αλλά στις λεπτομέρειες θα στεκόμαστε...

Και εμένα δεν με άγγιξαν ποτέ και πάλι έμαθα να σέβομαι.

Καλύτερα το παιδί να μάθει επειδή καταλαβαίνει παρά να υπακούει τυφλά γιατί φοβάται το ξύλο. Αν μη τι άλλο, πρέπει να μάθει να μην φοβάτε το ξύλο...

Εγώ μεγάλωσα με αρχές που τις κρατάω μέχρι τώρα στη ζωή μου και μακάρι να είχα μεγαλώσει και άλλα παιδιά έτσι.

Έμαθα να σέβομαι κάποια πράγματα στη ζωή με αυτό τον τρόπο.

Αλλά δυστυχώς κάθε γενιά γίνεται ολοένα και χειρότερη από την προηγούμενη σε όλα.

Ακόμα και στατιστικά αν το δει κανείς στους χειρότερους δείκτες πιάνουμε πρωτιές.

Καλά, θα περιμένουμε να φθάσουν τα παιδιά σου σε αυτή την ηλικία (παρέλασης) και να δούμε τις φωτογραφίες που με πολλή χαρά και περηφάνεια θα σηκώσεις για να τις καμαρώσουμε.

Μέχρι τότε είναι εξαιρετικά εύκολο να ηρωοποιούμε το παρελθόν και να κακίζουμε το παρόν και να φοβόμαστε το μέλλον.

Μόνο εγώ δηλαδή έφαγα αβγά, γιαούρτια, κι άλλα τέτοια στις παρελάσεις της δεκαετίας του 1970 και του 1980 σε δυο πόλεις; Μόνο εγώ ήμουν παρών στις δοκιμαστικές όπου γινόταν πόλεμος με ξυράφια και νεράντζια; Μόνο εγώ ήμουν παρών στις παρελάσεις εκείνης της εποχής όπου (εκτός των 200 μ. της εξέδρας των επισήμων) γινόντουσαν αίσχη κλπ.; Μόνο εγώ δηλαδή μετείχα σε παρελάσεις τη δεκαετία του 1980, στις οποίες έβρεχε και γινόταν χαμός με τα βρεγμένα πουκάμισα των μαθητριών και ορμούσαμε όλοι μαζί να πάρουμε μάτι ή να τις τρίψουμε με μπουρνούζι (που κουβαλούσαν αυτοί που δεν έκαναν παρέλαση);

Μόνο εγώ θυμάμαι το σύνθημα "τί το θες το κουταλάκι, για να φας, για να φας το γιαουρτάκι" που φώναζαν τα σχολεία το 1980 περνώντας μπροστά από εξέδρα σε παρέλαση, όπου ο όρθιος επίσημος ήταν πολύ πολύ προχωρημένης ηλικίας;

Τί σχέση είχαν όλα αυτά με το ιερό πνεύμα της 25ης και της 28ης;

Και γιατί να γίνουμε εμείς τιμητές των νέων; Είμασταν όντως καλύτεροι από αυτούς;

Last edited:
Πωπω, μου θύμισες ένα παλιό συνάδελφο που μου έλεγε ότι πήγαινε στην ΚΝΕ μόνο για τις γκόμενες. Τώρα βέβαια ψηφίζει Καρατζαφέρη αλλά στις λεπτομέρειες θα στεκόμαστε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ ΗΤΑΝ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ Ο ΡΗΓΑΣ.
ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΕΣ Η ΟΝΝΕΔ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ ΗΤΑΝ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ Ο ΡΗΓΑΣ.
Kατι αλλο "καλο" ειχε ο Ρηγας αλλα αμα μιλησω θα φαω 12μηνο μπαν. Χεχε (και ναι, τα εχω ζησει).

Πωπω, μου θύμισες ένα παλιό συνάδελφο που μου έλεγε ότι πήγαινε στην ΚΝΕ μόνο για τις γκόμενες.
πολλοι ηταν ετσι.
Και για ολα τα κομματα. Αλλα τοτε οι Κνιτισσες θεωρουνταν ευκολες (ειχε ιδεολογικο υποβαθρο, ντεμεκ).

Παντως, εγω πρωτα εγινα Κνιτης και μετα βρηκα Κνιτισσα. :fahne90:

Οταν ημουν παιδι, ελεγα γιατι τα κοριτσια δεν ειναι τολμηρα σε ντυσιμο & συμπεριφορα, οχι τιποτα αλλο, για να μη χρειαζεται τοσο κυνηγι και χρονος για την επιτευξη της κατακτησης! Νατο λοιπον που εγινε πραγματικοτητα, μονο που εγινε .........ετεροχρονισμενα.
Μηπως φταιει που δεν ειμαστε πλεον παιδια???

Καλά, θα περιμένουμε να φθάσουν τα παιδιά σου σε αυτή την ηλικία (παρέλασης) και να δούμε τις φωτογραφίες που με πολλή χαρά και περηφάνεια θα σηκώσεις για να τις καμαρώσουμε.

Μέχρι τότε είναι εξαιρετικά εύκολο να ηρωοποιούμε το παρελθόν και να κακίζουμε το παρόν και να φοβόμαστε το μέλλον.

Μόνο εγώ δηλαδή έφαγα αβγά, γιαούρτια, κι άλλα τέτοια στις παρελάσεις της δεκαετίας του 1970 και του 1980 σε δυο πόλεις; Μόνο εγώ ήμουν παρών στις δοκιμαστικές όπου γινόταν πόλεμος με ξυράφια και νεράντζια; Μόνο εγώ ήμουν παρών στις παρελάσεις εκείνης της εποχής όπου (εκτός των 200 μ. της εξέδρας των επισήμων) γινόντουσαν αίσχη κλπ.; Μόνο εγώ δηλαδή μετείχα σε παρελάσεις τη δεκαετία του 1980, στις οποίες έβρεχε και γινόταν χαμός με τα βρεγμένα πουκάμισα των μαθητριών και ορμούσαμε όλοι μαζί να πάρουμε μάτι ή να τις τρίψουμε με μπουρνούζι (που κουβαλούσαν αυτοί που δεν έκαναν παρέλαση);

Μόνο εγώ θυμάμαι το σύνθημα "τί το θες το κουταλάκι, για να φας, για να φας το γιαουρτάκι" που φώναζαν τα σχολεία το 1980 περνώντας μπροστά από εξέδρα σε παρέλαση, όπου ο όρθιος επίσημος ήταν πολύ πολύ προχωρημένης ηλικίας;

Τί σχέση είχαν όλα αυτά με το ιερό πνεύμα της 25ης και της 28ης;

Και γιατί να γίνουμε εμείς τιμητές των νέων; Είμασταν όντως καλύτεροι από αυτούς;

Περίμενε όσο θέλεις, εγώ πάντως θα προσπαθήσω να δώσω ήθος, αρχές και εξυπνάδα στα παιδιά μου, αν δε τα καταφέρω αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Επίσης δεν μίλησα για το ιερό πνεύμα της παρέλασης που δεν το τιμούν, για αυτό φταίνε αυτοί που τους πάνε για παρέλαση χωρίς να τους μάθουν τι είναι η παρέλαση και γιατί το κάνουν.

Εγώ μιλάω για το ότι τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.
Π.χ. μπορεί να δούμε καμιά γυναίκα φίλου να έχει κανένα ντεκολτέ έξω φόρα παρτίδα και αντί να την κράξουμε να μαζευτεί, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο τουλάχιστον να κοιτάμε συνεχώς.

Μετά λέμε γιατί θα βγουν τα παιδιά το ίδιο !

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να κάνω μάθημα ηθικής, δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι και ειδικά η γνώμη του καθένα πάνω στο θέμα αυτό.

πάντως χωρίς αστεία

εάν δω τα παιδιά μου με 10ποντο και μίνι φούστα
θα στραβώσω χοντρά !!!!!

θα τα κοπανήσω κάτω !!!

και τα 2 !

και τον Θωμά και τον Μιχάλη

:flipout::flipout::elefant: