- 19 June 2008
- 1,535
Δεν το είχα ανοίξει εγώ απλά έγραφα εκείνη τη στιγμή τελευταίος.Συνήθως ενημερώνουν τον user που έγραψε το topic. Άρα λογικά μόνο εσύ θα πάρεις την απαραίτητη ενημέρωση. Τέσπα... ας περιμένουμε την ανακοίνωση.
Δεν το είχα ανοίξει εγώ απλά έγραφα εκείνη τη στιγμή τελευταίος.Συνήθως ενημερώνουν τον user που έγραψε το topic. Άρα λογικά μόνο εσύ θα πάρεις την απαραίτητη ενημέρωση. Τέσπα... ας περιμένουμε την ανακοίνωση.
Και πάλι να τονίσω οτι αν και συμφωνώ μαζί σου μπορεί να έχουν δίκαιο οι διαχειριστές που σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν απλά εμένα με πείραξε ο τρόπος που αυτό έγινε. Καθόμουν και έγραφα το ποστ και ξαφνικά νέκρα άντε γεια ένα πράγμα, ούτε πως ούτε γιατί αυτό να μου επιτρέψετε δεν το βρίσω σωστό προς τα μέλη ενός FORUM , αλλά να μη λέω τα ίδια.![]()
ορισμένα πράγματα είναι πολύ μα πολύ απλά:
από τους κανόνες...
Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση των Διαχειριστών ή του ιδιοκτήτη του avclub, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum, μπορεί να κλειδώνεται ή να διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση των Διαχειριστών, σε προσωρινό ή μόνιμο περιορισμό πρόσβασης στο avclub forum (ban) μετά από προειδοποίηση.
η) Απαγορεύονται οι συστάσεις τη ΔΟ σχετικά με αργοπορία αντίδρασης. Θεωρείται δεδομένη κάποια καθυστέρηση. Εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη ΔΟ.
κρίση των Διαχειριστών ή του ιδιοκτήτη του avclub, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum
Μια συζήτηση αποκλειστικά για προσκλήσεις χωρίς αναφορά σε περιεχόμενα κτλ θα διαγραφόταν επίσης ?
Άγνωστες αι βουλαί του Κυρίου ιδιοκτήτη.που τα βλεπεις τα απλα πραγματα ?
αν ηταν ετσι απλα,θα ξεραμε την κριση τους εκ των προτερων και αρα να μην προκαλουσουμε και την διαγραφη του thread.
που τα βλεπεις τα απλα πραγματα ?
αν ηταν ετσι απλα,θα ξεραμε την κριση τους εκ των προτερων και αρα να μην προκαλουσουμε και την διαγραφη του thread.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.