ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;;;

Συνήθως ενημερώνουν τον user που έγραψε το topic. Άρα λογικά μόνο εσύ θα πάρεις την απαραίτητη ενημέρωση. Τέσπα... ας περιμένουμε την ανακοίνωση.
Δεν το είχα ανοίξει εγώ απλά έγραφα εκείνη τη στιγμή τελευταίος.

Και πάλι να τονίσω οτι αν και συμφωνώ μαζί σου μπορεί να έχουν δίκαιο οι διαχειριστές που σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν απλά εμένα με πείραξε ο τρόπος που αυτό έγινε. Καθόμουν και έγραφα το ποστ και ξαφνικά νέκρα άντε γεια ένα πράγμα, ούτε πως ούτε γιατί αυτό να μου επιτρέψετε δεν το βρίσω σωστό προς τα μέλη ενός FORUM , αλλά να μη λέω τα ίδια.:grinning-smiley-043

vaskal εχει σιγουρα ενα δικιο φιλε μου ,σκοπος δεν ηταν να προσβαλλουμε τα μελη ουτε να κατεβασουμε ενα θεμα που ηταν ηδη αρκετο καιρο κ που νομιζαμε οτι δεν θα φερει προβλημα στο Φορουμ μας

Συντομα θα ενημερωθουμε ολοι μας για τους λογους

Συγνωμη αν δημιουργησα καποιο προβλημα με post μου.
Εννοείται ότι δεν θα ξαναγίνει

Άλλα topic με invite θα ανοίξουν, έτσι όπως είπε ο vaskal (θέλω invite, έχω invite) ή μπα??? Ή είστε ακόμα στο ψάξιμο???

Ευχαριστώ

edit: NtinNton έκανες κάτι που δεν ξέρουμε??? PM αν είναι. Μην πάει περίπατο και αυτό το topic. :p

ορισμένα πράγματα είναι πολύ μα πολύ απλά:

από τους κανόνες...

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση των Διαχειριστών ή του ιδιοκτήτη του avclub, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum, μπορεί να κλειδώνεται ή να διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση των Διαχειριστών, σε προσωρινό ή μόνιμο περιορισμό πρόσβασης στο avclub forum (ban) μετά από προειδοποίηση.

η) Απαγορεύονται οι συστάσεις τη ΔΟ σχετικά με αργοπορία αντίδρασης. Θεωρείται δεδομένη κάποια καθυστέρηση. Εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη ΔΟ.

Και εγώ αναφέρθηκα αναλυτικά σε τρακερ.
Οι κανόνες είναι σεβαστοί.-

Τέσπα.... δλδ πάπαλα... μας έκαψες NtinNton... είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος... τον μπιπ.

ΥΓ: Αστειεύομαι φυσικά. Μην με στείλετε για μπάνιο χειμωνιάτικα....

ορισμένα πράγματα είναι πολύ μα πολύ απλά:

από τους κανόνες...

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση των Διαχειριστών ή του ιδιοκτήτη του avclub, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum, μπορεί να κλειδώνεται ή να διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση των Διαχειριστών, σε προσωρινό ή μόνιμο περιορισμό πρόσβασης στο avclub forum (ban) μετά από προειδοποίηση.

η) Απαγορεύονται οι συστάσεις τη ΔΟ σχετικά με αργοπορία αντίδρασης. Θεωρείται δεδομένη κάποια καθυστέρηση. Εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη ΔΟ.

Μια συζήτηση αποκλειστικά για προσκλήσεις χωρίς αναφορά σε περιεχόμενα κτλ θα διαγραφόταν επίσης ?

Εγώ θέλω και έχω... αλλά μάλλον θα μείνουμε με τον μπιπ στο χέρι.

ΥΓ: Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τώρα. Συνέχεια κακές λέξεις (μπιπ, μπιπ και μπιπ) χρησιμοποιώ. Μάλλον φταίει που έφυγε το topic... να ζήσουμε να το θυμόμαστε... και του χρόνου πάλι.

Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;;;

κρίση των Διαχειριστών ή του ιδιοκτήτη του avclub, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum

που τα βλεπεις τα απλα πραγματα ?

αν ηταν ετσι απλα,θα ξεραμε την κριση τους εκ των προτερων και αρα να μην προκαλουσουμε και την διαγραφη του thread.

Μια συζήτηση αποκλειστικά για προσκλήσεις χωρίς αναφορά σε περιεχόμενα κτλ θα διαγραφόταν επίσης ?

κατά την κρίση των Διαχειριστών

όμως καλό θα ήταν από όλους μας να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο χώρος αυτός φτιάχτηκε με κόπο και θυσίες και γιά να παραμείνει έτσι και να τον βρίσκουμε στη θέση του όταν ξυπνάμε το πρωί πρέπει να προσέχουμε.

Το πιό εύκολο γιά τον καθένα είναι να πεί: πάρε κόσμε.
(και το πιό ανεύθυνο επίσης)

Το avclub είναι χώρος ανταλλαγής γνώσης και όχι η ευκαιριακή και πρόσκαιρη ανταλλαγή υπόπτων sites.
Όποιος θέλει να βρεί ψάχνει και βρίσκει.

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;;;

αν ηταν ετσι απλα,θα ξεραμε την κριση τους εκ των προτερων και αρα να μην προκαλουσουμε και την διαγραφη του thread.
Άγνωστες αι βουλαί του Κυρίου ιδιοκτήτη.

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;;;

είναι απλό στο ότι επάνω επάνω υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει "κανόνες"
Δεν είναι ψιλά γράμματα.
Είναι σαν να βάζεις την υπογραφή σου (ή κάτι άλλο -bye-) κάπου που δεν ξέρεις.

Με το που μπαίνεις εδώ (και έχεις και πείρα βλέπω, 4000 και ποστς) πρέπει να ξέρεις που μπαίνεις και τι ισχύει εδώ μέσα.

Τι το ψειρίζουμε??? Πάει το topic. Δεν θα υπάρξουν άλλα. -bye-
rest-in-peace.jpg

Για όσους δεν το έχουν προσέξει υπάρχει κι άλλο νήμα στην ίδια κατηγορία, με "θεωρητική" συζήτηση, αλλά και αρκετά "επιβλαβή" σημεία...