evlogimenos
Banned
- 24 April 2009
- 20
Kαι εγώ αυτό περίμενα να ακούσω αλλά τίποτα μέχρι και τώρα.Τόσος Hotbird και Astra , τίποτα;
Kαι εγώ αυτό περίμενα να ακούσω αλλά τίποτα μέχρι και τώρα.Τόσος Hotbird και Astra , τίποτα;
Καταλαβα!!!!!
Και μαλιστα αυτο που καταλαβα πολυ καλα ειναι η ,κατα καποιο τροπο ,κοροϊδια που μας ταϊζουν αυτοι που μας πουλανε τους δεκτες, και ενω στην αρχη εχουν αρκετες "ευκολιες" με την παροδο λιγου χρονου παυουν να ισχυουν και βεβαιως βεβαιως, φταινε παντα οι αλλοι!!!
Αλλα φυσικα πρεπει να πουληθουν και "αλλα" πραγματα!!
Οντως μέχρι και την προηγούμενη έκδοση λογισμικού δεν ήταν εφικτή η λήψη feed σε DVB-S2/HD. Σε σκέτο DVB-S2 δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν κάποιος έχει AZbox HD, ας δοκιμάσει, αν και νομίζω ότι παρόλο ότι οι Azbox υποστηρίζουν το 4:2:2 δεν δουλεύουν ακόμα σε 4:2:2 και HD.
Υπάρχει αναφορά για το παραπάνω ερώτημα? κατεβάζω με κοινό lnb 9 & 10 Ε με την πλευρά των 10 Ε σε οριακή λήψη. (σκόπιμα)Γενικά, κατάφερε κάποιος να κάνει λήψη του HD feed στον 10Ε; Οι φήμες θέλουν και τις 3 βραδιές να μεταδίδονται από αυτό το feed. Αυτά τα feed είναι κωδικοποιημένα;
Πάντως εγώ με Τ90 δεν βλέπω να βγάζω τον 10Ε (είναι κεντραρισμένο στους 19Ε). Η στάθμη είναι γύρω στα 33%, και δεν έχω και πεδιόμετρο για ρύθμιση.
Έχω μια skystar HD2...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.