Που υπηρετήσατε?

σειρα 216-χαιδαρι ενα 3μηνο-μεταθεση διδυμοτειχο στο 500 ταγμα διαβιβασεων και τηλεφωνητης ΚΕΠΙΚ στην 16η μεραρχια.
συνολο 15μηνο και απολυση 1 εβδομαδα νωριτερα,λογω πασχα..

Re: Που Υπηρετήσατε ?

Που είχε ΔΒ στα Γιαννιτσά; Στην Μεραρχία ήσουν; Στο 501?

Κώστα , δεν ήμουν ΔΒ. (μάλλον μπερδεύεις το κεβοπ με το κεδβ)
Στα Γιαννιτσά, στο 501μτπ, για περίπου 4 μήνες

Re: Που Υπηρετήσατε ?

Κώστα , δεν ήμουν ΔΒ. (μάλλον μπερδεύεις το κεβοπ με το κεδβ)
Στα Γιαννιτσά, στο 501μτπ, για περίπου 4 μήνες

Δημήτρη έχεις δίκιο, στραβωμάρα μου. Δεν κοίταξα που ήσουν πριν τα Γιαννιτσά (Κόρινθος, ΚΕΒΟΠ) και μπερδεύτηκα με το post του Παντελή που ήταν ΔΒ.

Στο 501 εγώ έμεινα 11 μήνες. Το 1996 όμως, καθότι είχα 6 χρόνια αναβολή.....

24 Μαρτίου 1998 Κόρινθος (μία μέρα πριν την αργία & στις 27 γενέθλια)
Μαίος 1998 Μυτιλήνη - Πολυχνίτος
Απρίλιος 1999 Αθήνα - Πεντάγωνο (με τη φάση του Οτσαλάν)
Σεπτέμβριος 1999 Απολελέ ! (με τον σεισμό, ήταν βαριά σειρά η 253 :flipout:)

Η 253 ήταν η 1η σειρά που σταμάτησαν οι "απαλλαγές" σειρές κάθε 6 μήνες.
Για τόση γκαντεμιά μιλάμε.

Πολεμικό Ναυτικό.

Προπαίδευση ΚΕ.ΠΑΛ.
Εκπαίδευση Ναύσταθμος Σαλαμίνας.
Θητεία . Κελευστής - Σχολή Εξασκήσεως Ναυτικής Τακτικής. (Σ.Ε.Ν.Τ.) Σκαραμαγκάς.

Πολλοί στραταίοι μαζευτήκατε.. για να φτιάξουμε ποικιλία.. :smile:

Πολεμική Αεροπορία, σειρά ΣΤ' 2000 (μας έλεγαν "η τελευταία σειρά millennium" :p)

Βασική εκπαίδευση στην Τρίπολη, εκπαίδευση ειδικότητας (Αναλυτής / Προγραμματιστής) στο Πεντάγωνο, μετά εξάμηνο στην 111 Π.Μ. στην Αγχίαλο, και μετά ξανά Πεντάγωνο μέχρι να τελειώσει το 20μηνο..

Πολλοί στραταίοι μαζευτήκατε.. για να φτιάξουμε ποικιλία.. :smile:

Πολεμική Αεροπορία, σειρά ΣΤ' 2000 (μας έλεγαν "η τελευταία σειρά millennium" :p)

Βασική εκπαίδευση στην Τρίπολη, εκπαίδευση ειδικότητας (Αναλυτής / Προγραμματιστής) στο Πεντάγωνο, μετά εξάμηνο στην 111 Π.Μ. στην Αγχίαλο, και μετά ξανά Πεντάγωνο μέχρι να τελειώσει το 20μηνο..

Μοδιστρα..:aetsch:

Ναυτικόοοοοο.Σειρά 86Β με 26 μήνες θητεία.1 μήνα Κανελλόπουλο,18 μήνες στο ηρωικό Δ/Π ΝΑΥΚΡΑΤΟΥΣΑ,και 7 μήνες με απολυτήριο στα ΑΒΑΚ απέναντι από το Αρχηγείο Στόλου.Μεταφέραμε Αρχιεπιστολέα-Αρχιμηχανικό και Αρχηγό Στόλου όταν έκανε εφόδους στα πλοία Σκοπούν.Κλασσικά ΜΑΚ στη Σούδα και απίστευτες περιπέτειες Ακυβερνησίας της ΝΑΥΚΡΑΤΟΥΣΑΣ μέσα στα πέλαγα:flipout::flipout::flipout:

Ti να πώ ρε σεις που ξαναματα-υπηρετώ μετά απο 26 χρόνια;
Εκεί που η πολιτεία είναι ανεπερκής.
Και θα το κάνω όσο βαστάνε τα πόδια μου, όταν δείς μέτωπο πυρκαγιάς μήκους 20χλμ να περνά 30 μέτρα απο το σπίτι σου αναθεωρείς πολλά....

Ti να πώ ρε σεις που ξαναματα-υπηρετώ μετά απο 26 χρόνια;
Εκεί που η πολιτεία είναι ανεπερκής.
Και θα το κάνω όσο βαστάνε τα πόδια μου, όταν δείς μέτωπο πυρκαγιάς μήκους 20χλμ να περνά 30 μέτρα απο το σπίτι σου αναθεωρείς πολλά....

Ειδικότητα:

ΠΑΕ/ΠΜΦ

(ποιμένας αμνο-εριφίων/πυροπροστασία μεσαίου φορμά)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Εγώ απλά έπεσα σε μαλάκα Δοίκα.
Μας είχαν πεί ότι στην Καστοριά ήταν παροπλισμένη μονάδα και "χημείο"... ΩΡΑΙΑ λέω... φτιάχτηκα... ήμουν και ο μόνος που μου ήρθε μετάθεση Καστοριά...

Έλα μου όμως που λίγο πριν πάω άλλαξε ο δοίκας και ήρθε ένας "ταυλωμένος" από Κύπρο που ήθελε να την κάνει μάχιμη... :rifle:
Συγνώμη ο Δοίκας Ταξίαρχος ήταν?

Eίχα ειδικότητα αντιεροπόρος ξεκίνησα από Θήβα(κέντρο) μετά Μεγάλο Πευκο, Καρωτή και Ίσμαρο στα ραντάρ.

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

σειρα 216-χαιδαρι ενα 3μηνο-μεταθεση διδυμοτειχο στο 500 ταγμα διαβιβασεων και τηλεφωνητης ΚΕΠΙΚ στην 16η μεραρχια.
συνολο 15μηνο και απολυση 1 εβδομαδα νωριτερα,λογω πασχα..

εμείς πρέπει να είμαστε ασημιά, σειρές και ίσως να σε πρόλαβα τον Μάιο του 94 στη Θράκη...

Α ναι ξέχασα!Η πρώτη μου μετάθεση μετά το κέντρο ήταν ΕΛΔΥΚ αλλά κόπηκε η μετάθεση και τελικά κατέληξα στην 50στη Ταξιαρχία στο Σουφλί σε τάγμα ανεπιθύμητων (κομμένοι Ελδυκάριοι και όλο το καλό συναπάντημα).Για διαβιβαστής μιλάμε για την απόλυτη μαυρίλα αλλά όλη η Ταξιαρχία πέταγε.

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Α ναι ξέχασα!Η πρώτη μου μετάθεση μετά το κέντρο ήταν ΕΛΔΥΚ αλλά κόπηκε η μετάθεση και τελικά κατέληξα στην 50στη Ταξιαρχία στο Σουφλί σε τάγμα ανεπιθύμητων (κομμένοι Ελδυκάριοι και όλο το καλό συναπάντημα).Για διαβιβαστής μιλάμε για την απόλυτη μαυρίλα αλλά όλη η Ταξιαρχία πέταγε.

Λές να τον πήραμε εμείς μετά από εσάς... γι' αυτό ρωτάς? :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Πραγματικά δεν θυμάμαι...
Λίγους μήνες μετά την μετάθεση στην μονάδα μας ήρθε ο Γαλ**ης από Κυπρο και μας πήγε γ*******ντας.Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα ο τύπος,μέχρι και το κελί της μονάδας έβαλε να επισκευάσουν και έχωνε φαντάρους μέσα.Η μονάδα ήταν η διάσημη από την τηλεόραση που είχαν σκοτώσει το παλικάρι από την Εύβοια.