Σε εσας που έβγαινε το φάντασμα ή ο τρελός? Για εμας ήταν στο Σεδες δίπλα (φυσικά) στην βορινή σκοπιά με τα άδεια βαρέλια και στην Μίκρα δίπλα απο το καμένο αεροπλάνο (για ασκήσεις της πυρασφάλειας).
Ε, καλά. Μιλάμε για στρατό...
Εγώ ήμουν στο Λαγό (κοντά στην Ορεστιάδα), και υπήρχε κανονική αναφορά μετά την επιστροφή των εξοδούχων, και δεν γύρναγε κανείς μετά τις 22:30.
Είχα τη χαρά να ρίξω βολές με σχεδόν όλα τα όπλα του πυροβολικού (255mm, 155mm, 105mm, ΠΕΠ κλπ)....
Ποιος είναι ο Τελεμές?
Αν θυμάμαι καλά ήταν ίλαρχος καί κουβαλούσε πολύ τρέλλα - αρκεί να σου πώ ότι έβαζε τους δόκιμους καί έκαναν τροχάδην καί εμείς τα φανταράκια καθόμασταν καί τους χαζεύαμε!
Εμείς είχαμε μόνο τον Ανχη "Μούντι". Κάτι ηρωϊκό φημολογείτο πως είχε κάνει επί Ιμίων και έφαγε μείωση βαθμού
Επί Ιμίων ήταν Αυλώνα (και εγώ μαζί), οπότε μύθος μάλλον. Τον είχα στην 3-3. Παρέα με τον "Άγγελο" για υπόδικα.
Αυλώνα (εννοείς στην 3η επιλαρχία, αν κι εγώ στην 3η ίλη ήμουν) τον πέτυχα κι εγώ, όμως αρκετά αργότερα (6=7 χρόνια). Περίεργη δεν είναι η στασιμότητα;
Η βραδινή αναφορά γίνονταν μετά την ώρα που έπρεπε να γυρίσουν οι εξοδούχοι. Οπότε, αν ήταν στην βραδινή αναφορά οι εξοδούχοι, πώς γύρναγαν στις 3 & 4 το βράδυ; Είχαν βγει αδικαιολογήτως απών από τις 22:30...
Μόλις έμαθε ο λοχαγός μου στη Χίο πως ήμουν γραφίστας, με έβαλε να βάψω τα παροπλισμένα φορτηγά του Τάγματος...
Σε τέτοια θέματα, ο αρχηγός έρχεται πάντα δεύτερος.. μπορεί και τρίτος..![]()
..το αρχαιότερο νήμα του κλάμπ, εάν δεν κάνω λάθος!!!
..το αρχαιότερο νήμα του κλάμπ, εάν δεν κάνω λάθος!!!
τι είν αυτά που μου λες ....
λες και βλέπω ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Πρωϊνή αναφορά και (ενίοτε) και βραδυνή θυμάμαι μόνο στο Καβούρι στην δεύτερη εκπαίδευση.
Στην 124 δεν το συζητάμε καν, ο δόκιμος και ο σμηνίας ήξεραν ανα δευτερόλεπτο και ποιός κατουρούσε.
Στη Λάρσα.....
ξεχάστηκε το άθλημα.
Θυμάμαι για ένα φεγγάρι τον πρώτο καιρό, έξοδος μεσημεριανή, τραίνο Θεσσαλονίκη.
Επιστροφή με το τελευταίο τραίνο, κάπου στις 12 και, που ήταν και αργό έφτανε Λάρισα καλές 4.
Τον πρώτο καιρό από την τρύπα.
Μετά κανονικά απ την πύλη...Τι, να σκιστούμε σε κανα σύρμα...
Τί να λέμε τώρα...
να σου πω ότι πρώτο νούμερο μόλις ορκίστηκα (ούτε 30 ημερών) ήταν πύλη στην Τρίπολη, 12-2 και με κεράσανε και πίτσα τα καρακόλια...?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.