Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Κυριε Γ.Δ αφησες και εσυ το λουκετακι σου κλειδωμενο στο σουμιε του απο πανω;:ernaehrung004:Μα, και εμείς είχαμε μια χαρά φακέλλους.. απλά φροντίζαμε να τους "συντηρούμε" με το λιγότερο δυνατό effort..![]()
Κυριε Γ.Δ αφησες και εσυ το λουκετακι σου κλειδωμενο στο σουμιε του απο πανω;:ernaehrung004:Μα, και εμείς είχαμε μια χαρά φακέλλους.. απλά φροντίζαμε να τους "συντηρούμε" με το λιγότερο δυνατό effort..![]()
Εμεις στην 115 ΠΜ το ειχαμε αναγαγει σε επιστημη!Ειχαμε ανα πασα στιγμη εξοδοχαρτα υπογεγραμμενα,στην πυλη μας καλησπεριζαν-καλημεριζαν κανονοκα και με το νομο!:BDGBGDB55:
Σουδα...Απο τα πλεον στρατιωτικοποιημενα μερη που εχω δει ποτε..Στρατος,αεροπορια,ναυτικο,Ελληνες,Αμερικανοι,Νατοικοι...Δε λεω,ομορφα περασα,αλλα ειχε και σπαστικα.Το πρωτο μου νυχτερινο ως σμηνιτης Μετεορολογος το εκανα μια νυχτα που τα Α7 ειχαν βγει ολα για νυχτερινες βολες,και πανω απο το αεροδρομιο ειχε τρομερη καταιγιδα..Εχασα αρκετα χρονια και...κιλα σε ιδρωτα.Και ενα απογεμα με πηγαν να φυλλαξω μεσα στην Αμερικανικη βαση,με τον πολεμο στη Γιουγκοσλαβια στα φορτε του,τα αμερικανακια βομβαρδιζαν ανελεητα..Και δε με εφτανε η φρικη μου,ακουγεται το εμβατηριο τους για υποστολη σημαιας,και επρεπε εγω τωρα να παρουσιασω οπλα..Ε,μπηκα μεσα στη σκοπια και εκατσα,και το βραδυ στο φυλακιο ακουσα*(και καλα) τα εξ'αμαξης απο τον ΑΚΕΦ μας.Αλλα εμεινα με την ικανοποιηση οτι δεν απεδωσα τιμες στους φονιαδες..Ημουν 113 ΠΜ, για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε η πτέρυγα το 1985 στον Βόλο και μείναμε εκεί με την 115 για 2 μήνες. Την εβδομάδα που γυρνούσαμε πίσω Θεσσαλονίκη, εφευγε και η 115 δια παντος απο τον Βόλο για Κρήτη.
Εγώ μιλάω για το 2006... Εμένα έτσι ήταν όλη η θητεία...
Αν καί "κάποιας" ηλικίας .............. το μυαλό σου "ξουράφι"![]()
....γιατί μου το θυμίζεις?
84Δ ΠΝ ΑΓΜ 24937![]()
Καλημέρα Σίμο .............. υπάρχουν και χειρότερα ........ αν σου πω τη δική μου σειρά, θα πέσεις ξερός. Γιά να καταλάβεις τη βασική μου την έκανα στο Γουδί!!!!!!!!!!!!:rifle:
....γιατί μου το θυμίζεις?
84Δ ΠΝ ΑΓΜ 24937![]()
23 μηνες λογω δοκιμου, αλλα το μαρουλι επεφτε! εφτανα ως 150.000 χιλ δραχμες μισθο! 1998-2000
Πρέπει να έχω γράψει 2-3 φορές, αλλά δεν πειράζει.
ΣΤΡ ΔΒ 222 σειρά (93Α) ΧΑΜ.
4 μήνες Χαϊδάρι
5 μήνες Σάμο
10 μήνες σύνορα Γουδί - Ζωγράφου (ΣΔΑ ΤΔΒ)
Ξαναπήγαινα χαλαρά.
Τσατσος.....................(missed u)
Καρατσάτσος λέμε ρε![]()
Ημουν 113 ΠΜ, για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε η πτέρυγα το 1985 στον Βόλο και μείναμε εκεί με την 115 για 2 μήνες. Την εβδομάδα που γυρνούσαμε πίσω Θεσσαλονίκη, εφευγε και η 115 δια παντος απο τον Βόλο για Κρήτη.
Στραβογιαννο, 83Α ΑΓΜ 10426 εξι μηνες ΚΕΠΑΛ σχολειο και 20 στο Α/Τ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και ναι το ξερω ειχα "φοβερο μεσον"![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.