Που υπηρετήσατε?

Μα, και εμείς είχαμε μια χαρά φακέλλους.. απλά φροντίζαμε να τους "συντηρούμε" με το λιγότερο δυνατό effort.. :D
Κυριε Γ.Δ αφησες και εσυ το λουκετακι σου κλειδωμενο στο σουμιε του απο πανω;:ernaehrung004:

Εμεις στην 115 ΠΜ το ειχαμε αναγαγει σε επιστημη!Ειχαμε ανα πασα στιγμη εξοδοχαρτα υπογεγραμμενα,στην πυλη μας καλησπεριζαν-καλημεριζαν κανονοκα και με το νομο!:BDGBGDB55:

Ημουν 113 ΠΜ, για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε η πτέρυγα το 1985 στον Βόλο και μείναμε εκεί με την 115 για 2 μήνες. Την εβδομάδα που γυρνούσαμε πίσω Θεσσαλονίκη, εφευγε και η 115 δια παντος απο τον Βόλο για Κρήτη.

Ημουν 113 ΠΜ, για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε η πτέρυγα το 1985 στον Βόλο και μείναμε εκεί με την 115 για 2 μήνες. Την εβδομάδα που γυρνούσαμε πίσω Θεσσαλονίκη, εφευγε και η 115 δια παντος απο τον Βόλο για Κρήτη.
Σουδα...Απο τα πλεον στρατιωτικοποιημενα μερη που εχω δει ποτε..Στρατος,αεροπορια,ναυτικο,Ελληνες,Αμερικανοι,Νατοικοι...Δε λεω,ομορφα περασα,αλλα ειχε και σπαστικα.Το πρωτο μου νυχτερινο ως σμηνιτης Μετεορολογος το εκανα μια νυχτα που τα Α7 ειχαν βγει ολα για νυχτερινες βολες,και πανω απο το αεροδρομιο ειχε τρομερη καταιγιδα..Εχασα αρκετα χρονια και...κιλα σε ιδρωτα.Και ενα απογεμα με πηγαν να φυλλαξω μεσα στην Αμερικανικη βαση,με τον πολεμο στη Γιουγκοσλαβια στα φορτε του,τα αμερικανακια βομβαρδιζαν ανελεητα..Και δε με εφτανε η φρικη μου,ακουγεται το εμβατηριο τους για υποστολη σημαιας,και επρεπε εγω τωρα να παρουσιασω οπλα..Ε,μπηκα μεσα στη σκοπια και εκατσα,και το βραδυ στο φυλακιο ακουσα*(και καλα) τα εξ'αμαξης απο τον ΑΚΕΦ μας.Αλλα εμεινα με την ικανοποιηση οτι δεν απεδωσα τιμες στους φονιαδες..

Εγώ μιλάω για το 2006... Εμένα έτσι ήταν όλη η θητεία...

Μωρε το πως είναι η κατασταση μπορει να αλλάξει από βδομάδα σε μήνα και από μέρος σε μέρος.
Εμεις Σαμο ήμασταν....δεν εχουν γίνει αυτά που εγιναν....
και Αθηνα προβλεπόμενα + ''παιδακια'' με ενα τηλέφωνο αλλάζανε εξόδους και υπηρεσίες.
Βαρεθηκα μια στιγμή στο στρατόπεδο διπλά στο τότε ετερο (κορη στρατέγγο στο γεσ) να είμαι καθε μέρα μέσα και αποφάσισα να βγαίνω με τη παραλλαγή από τη μάντρα
μετα που μου βάζανε χέρι....κρατησεις..φυλακες κτλ κανενα δινηνο συνολικά αυτη η διαδικασία
τσαντιστηκα, τα βαλαμε κάτω*... πήγα 401 και πήρα δύο μήνες αδεια απόλυσης...χωρις τηλέφωνο

Τα ''τηλέφωνα'' ηταν η μεγαλύτερη μαλακία που συναντησα στο στρατό
κατα τα αλλα βρηκα λογική, φιλαράκια και πολυυύ γελιο

*ρωτηστε τον γιατρό σας:worshippy:

Last edited:
....γιατί μου το θυμίζεις?
84Δ ΠΝ ΑΓΜ 24937-bye-

Καλημέρα Σίμο .............. υπάρχουν και χειρότερα ........ αν σου πω τη δική μου σειρά, θα πέσεις ξερός. Γιά να καταλάβεις τη βασική μου την έκανα στο Γουδί!!!!!!!!!!!!:rifle:

Καλημέρα Σίμο .............. υπάρχουν και χειρότερα ........ αν σου πω τη δική μου σειρά, θα πέσεις ξερός. Γιά να καταλάβεις τη βασική μου την έκανα στο Γουδί!!!!!!!!!!!!:rifle:

τι λες ρε Χρήστο, τόοοοοοοοοοσο μακριά-bye-

Πρέπει να έχω γράψει 2-3 φορές, αλλά δεν πειράζει.
ΣΤΡ ΔΒ 222 σειρά (93Α) ΧΑΜ.
4 μήνες Χαϊδάρι
5 μήνες Σάμο
10 μήνες σύνορα Γουδί - Ζωγράφου (ΣΔΑ ΤΔΒ)
Ξαναπήγαινα χαλαρά.

23 μηνες λογω δοκιμου, αλλα το μαρουλι επεφτε! εφτανα ως 150.000 χιλ δραχμες μισθο! 1998-2000

120 χιλιάρικα περίπου έπαιρνα στα Γιαννιτσά το 2006. Τους τελευταίους 9 μήνες που πήρα μετάθεση στην Κόνιτσα, με το επίδομα παραμεθορείου και ένα επίδομα που έπαιρναν οι αξιωματικοί επικεφαλής φυλακίων, έπαιρνα γύρω στα 230 χιλιάρικα.... :D

Απολύθηκα με 2 μύρια δρχ. στον λογαριασμό μου..... :flipout:

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Πρέπει να έχω γράψει 2-3 φορές, αλλά δεν πειράζει.
ΣΤΡ ΔΒ 222 σειρά (93Α) ΧΑΜ.
4 μήνες Χαϊδάρι
5 μήνες Σάμο
10 μήνες σύνορα Γουδί - Ζωγράφου (ΣΔΑ ΤΔΒ)
Ξαναπήγαινα χαλαρά.

Τσατσος.....................(missed u)

για πότε μιλάς?
στη δική μου θητεία (81-83) η 115 πάντα Κρήτη ήταν

ΣΤΡ ΤΘ 237 (95Δ)
ΑΥΛΩΝΑ 1/2 ΚΑΙ 4/6 για αρχη...
ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Β ΕΑΝ - Νεοκαισαρεια) για κανα χρονο...
ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Β ΕΑΝ - Πετσοφας) τους τελευταιους 3 μηνες...

ετσι οπως ειναι τα πραγματα πλεον, ξαναπηγαινα κι εγω ανετοτατα...

Στραβογιαννο, 83Α ΑΓΜ 10426 εξι μηνες ΚΕΠΑΛ σχολειο και 20 στο Α/Τ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και ναι το ξερω ειχα "φοβερο μεσον" :)

Ρε γέρο, ο Αποστόλης ήταν κολλέγιο, μπρος το Γεράκι-bye-