Πριονοκορδέλες Ξύλου

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Θα δεις ποια πριονοκορδελα εχει μεγαλυτερο υψος κοπης απο την Proxxon. H Einhell κοβει το ιδιο υψος.

Η boston που εχει ο Ν.Πετειναρακης ειναι νομιζω η αμεσως μεγαλυτερη απο αυτες που κοβουν 8εκ υψος.
Oπως και η μικρη Metabo που κοβει 10εκατοστα.

σε τι ύψος θέλεις να κόβει;

ναι το ξέρω αλλά η boston ξεφεύγει στην τιμή σε σχέση με την einhell κι εγώ θα ήθελα να πάω στα 16+cm

Η metabo bas 261 μου φαινεται λουκουμι!

Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Με τη boston παιδιά κόβω 10cm για πλάκα πλέον.Το κουτί στο δίπλα νήμα είναι 9cm και το έκοβε τόσο γρήγορα που μου έφυγαν οι κοπές,ήμουν και λίγο στον κόσμο μου η αλήθεια..

Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Η metabo bas 261 μου φαινεται λουκουμι!

Ας λεει οτι θελει!
:flipout:
Πολλα τα λεφτα παππου, και χωρο δεν εχω. Η ζμπροχων ειναι ιδανικη ακομα και για την 261 metabo δεν ξερω πως θα τη διαχειρηστω λογω ογκου.
Τη μικρη τη σηκωνω με ενα χερι και τη βαζω κατω απο το παγκο σε ειδικο χωρο μαζι με το σκαμπο. Οι metabo χρειαζονται δικη τους θεση.
οποτε μην με πιεζεις...:furious3:

Εγώ δεν πιέζω κανένα αλλά σε βλέπω κ ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη. Οπότε κοντός ψαλμός.......

Αν είναι πραγματική αυτή η τιμή σκέψου το σοβαρά.

Πραγματική πρέπει να είναι γιατί είναι το παλιό μοντέλο (Bas 317) από stock.

Την Metabo BAS 261 κοιτάω και εγώ. Μάλιστα έστειλα και email στην Metabo για το θέμα εγγύησης. Σας παραθέτω το email μου και την την απάντηση.
Στο διοικητικό συμβούλιο βλέπουμε και δύο Ιάπωνες της Hitachi στην οποία ανήκει η Metabo.

Von: Metabo International [mailto:[email protected]]
Gesendet: Mittwoch, 11. Oktober 2017 15:00
An: XXLSupport
Betreff: XXL warranty - Country: Greece

Message from Mr Panagiotis Avagiannis ([email protected]), Country: Greece

Hello, can you please tell me if the warranty applies to all European countries.
If for example I buy a tool from Germany does the warranty apply to Greece. (Service in Greece)

Hello,

it always depends if the country where you claim the tool in case of a warranty repair does participate with our XXL-warranty program but yes in this issue the warranty will be also accepted in Greece.

mit freundlichen Grüßen / With best regards
-------------------------------------------
Michael Mihalcic
XXL support

Email: [email protected]

http://www.metabo.com
Metabowerke GmbH
Metabo-Allee 1
D - 72622 Nürtingen

Sitz der Gesellschaft ist Nürtingen, Registergericht Stuttgart HRB 225286
Geschäftsführer:
Horst W. Garbrecht (Vorsitzender)
Yasushi Fukui
Eric Oellerer
Tomoyoshi Seo
DISCLAIMER
Complete, intelligible? If not, please inform the sender immediately!
Confidential! Proprietary material, confidential information of this e-mail may be subject to legal privilege. Utility-model, patent or design patent registration are expressly reserved.
Unauthorized use or dissemination entitles Metabowerke GmbH to claim damages. If you are not the intended recipient of this e-mail, please notify the sender immediately and delete this message and any attachment.
Security! Metabowerke GmbH (including its associated companies) shall not be responsible nor liable for the proper and complete transmission of this e-mail nor for any delay in its receipt or damage to your system

https://www.lefeld.de/metabo-bandsaege-bas-261-precision.html με ενα 300 την εχεις την metabo απο γερμανια με τα μεταφορικα μαζι

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
R u sure?
Γιατι πολλες φορες δεν ειναι τα πραγματα οπως δειχνουν.
Κατσε να κανω μια ερωτηξη και αν ισχυει να ζμπρωξω τη ζμπρωξον!

Εγώ δεν πιέζω κανένα αλλά σε βλέπω κ ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη. Οπότε κοντός ψαλμός.......
Ξυνομαι γιατι εχω παθει εργαλειωση. Ή θα παρω κατι νεο ή θα βελτιωσω κατι υπαρχον. Αμα σου πω τι εχει η λιστα...

Την Metabo BAS 261 κοιτάω και εγώ. Μάλιστα έστειλα και email στην Metabo για το θέμα εγγύησης. Σας παραθέτω το email μου και την την απάντηση.
Στο διοικητικό συμβούλιο βλέπουμε και δύο Ιάπωνες της Hitachi στην οποία ανήκει η Metabo.

Von: Metabo International [mailto:[email protected]]
Gesendet: Mittwoch, 11. Oktober 2017 15:00
An: XXLSupport
Betreff: XXL warranty - Country: Greece

Message from Mr Panagiotis Avagiannis ([email protected]), Country: Greece

Hello, can you please tell me if the warranty applies to all European countries.
If for example I buy a tool from Germany does the warranty apply to Greece. (Service in Greece)

Hello,

it always depends if the country where you claim the tool in case of a warranty repair does participate with our XXL-warranty program but yes in this issue the warranty will be also accepted in Greece.

mit freundlichen Grüßen / With best regards
-------------------------------------------
Michael Mihalcic
XXL support

Email: [email protected]

http://www.metabo.com
Metabowerke GmbH
Metabo-Allee 1
D - 72622 Nürtingen

Sitz der Gesellschaft ist Nürtingen, Registergericht Stuttgart HRB 225286
Geschäftsführer:
Horst W. Garbrecht (Vorsitzender)
Yasushi Fukui
Eric Oellerer
Tomoyoshi Seo
DISCLAIMER
Complete, intelligible? If not, please inform the sender immediately!
Confidential! Proprietary material, confidential information of this e-mail may be subject to legal privilege. Utility-model, patent or design patent registration are expressly reserved.
Unauthorized use or dissemination entitles Metabowerke GmbH to claim damages. If you are not the intended recipient of this e-mail, please notify the sender immediately and delete this message and any attachment.
Security! Metabowerke GmbH (including its associated companies) shall not be responsible nor liable for the proper and complete transmission of this e-mail nor for any delay in its receipt or damage to your system

Lets do it panos!

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

R u sure?
Γιατι πολλες φορες δεν ειναι τα πραγματα οπως δειχνουν.
Κατσε να κανω μια ερωτηξη και αν ισχυει να ζμπρωξω τη ζμπρωξον!

Ξυνομαι γιατι εχω παθει εργαλειωση. Ή θα παρω κατι νεο ή θα βελτιωσω κατι υπαρχον. Αμα σου πω τι εχει η λιστα...

Lets do it panos!
εγω πηρα απο το συγκεκριμένο site το φαλτσοπριονο κgs 316m με 15 ευρω μεταφορικα και ειναι αξιόπιστο μαλιστα πλήρωσα με PayPal σε 7 μερες ηρθε ροδο

Νεκτάριε δεν υπάρχει έλεος. Σε "χτυπάμε" αλύπητα από παντού.

https://www.lefeld.de/metabo-bandsaege-bas-261-precision.html με ενα 300 την εχεις την metabo απο γερμανια με τα μεταφορικα μαζι

Νεκτάριε δεν υπάρχει έλεος. Σε "χτυπάμε" αλύπητα από παντού.

Allahu akbar!

:violent-smiley-030:

Πωλειται πριονοκορδελα proxxon σε τιμη ευκαιριας λεμε!

Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο. Δυστυχώς

Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο. Δυστυχώς

Κακως!

Παντως η κορδελα της κοστιζει ενα 30 απο οτι βλεπω στο ιδιο site. Διολη και βαλε τιμη σε σχεση με της proxxon mbs240.

301,5 από εδώ με τα μεταφορικά και μια κορδέλα εξτρά.

Έχω φτάσει (δοκιμή) παραγγελία μέχρι την πληρωμή χωρις να την κάνω. Δέχεται PayPal.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αυτο δεν μου αρεσει καθολου. Η Hitachi εχει αρχισει και πουλαει κομματια τωρα τελευταια, και ακολουθει την τακτικη πουλαω ονομα, το οποιο θα μπει σε μη really Hitachi προιοντα (για να μην πω τιποτα αλλο). Τελικα τι θα μεινει πραγματικα Hitachi δεν ξερω.
Γ..ω την παγκοσμιοποιηση μου μεσα.

301,5 από εδώ με τα μεταφορικά και μια κορδέλα εξτρά.

Η πληρωμή μέσω PAYPAL γίνεται κανονικά αλλά μου έστειλαν email πως δυστυχώς δεν μπορούν να την στείλουν.