Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Ρε φιλε εμενα μου κανει πως φταίει αυτο το στραβωμα που μας ειχες πει εξ αρχης .

Με 3 ΤΡΙ κόβει γρήγορα αλλά πολύ άγρια Νεκ. Εγώ χρησιμοποιώ 6 ΤΡΙ με 10αρα κορδέλα. Είχα βάλει και 6αρα και 13αρα, αλλά βρήκα ότι η 10αρα είναι μέση λύση με βάση τα entry lvl Ξύλα που δουλεύω, έλατο ή Πεύκο.
Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά τι έγινε με αυτό που σε πέταγε την κορδέλα;Ανα μπραβο! Ειχα παρει κορδελες με βαση το παχος και εβαλα μια φαρδυα με 3TPI, η οποια χτυπαγε το ξυλο κατα τη κοπη. Ετσι συνειδιτοποιησα καλα το ρολο αυτου.
Να προσθεσω οτι η μανισια κορδελα της bas 261 που κατεχω εχει γινει σαν βουτηρο. Ηταν που ηταν μαλακια δεν κοβει τιποτα πλεον σωστα.
Μπάμπη,ένα μυστικό που έμαθα απο γέρο οργανοποιό:Η μουριά είναι κατάλληλη για οργανοποιΐα-επιπλοποιΐα μόνο αν κοπεί στη λίγωση του Γενάρη,αλλοιώς έχει τα προβλήματα που αναφέρεις.
Το παλευω...Τελικά τι έγινε με αυτό που σε πέταγε την κορδέλα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την πάνω τροχαλια οκ ρυθμίζεται. Με την κάτω όμως τι γίνεται αν την βγάζει την κορδέλα προς τα έξω;Nομίζω τσάμπα το παλεύεις, το κάνεις χειρρότερο.
Βάζεις την κορδέλα, σφίγγεις, και γυρίζεις την πάνω τροχαλία με το χέρι. Αν δείς οτι η κορδέλα μετακινείται, μπρός ή πίσω στην τροχαλία, διορθώνεις ανάλογα με τον μοχλό κλίσης που έχει στην πίσω πλευρά μέχρι να σταθεροποιηθεί στο κέντρο της τροχαλίας και λίγο προς τα εμπρός.
Το έκανες αυτό και παρ´ όλα αυτά σου την πετάει;
![]()
Το προβλημα μου ειναι συνθετο...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.