Πριονοκορδέλες Ξύλου

Ναι το καταλαβα, κορδελες 5μμ πλατους δεν βρισκεις ευκολα στην αγορα.
Ειχα ρωτησει στη Θεσσαλονικη για την proxxon και μου ειπαν οτι θα εισαγουν απο Ιαπωνια το μεγεθος σε καποια φαση.

Ξέρει κάποιος τις πριονοκορδελες bormann; την έχουν στα 399 και έχει μοτέρ 750 watt και ύψος κοπής 17,5 cm.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κινέζικες παύλο , (όπως σχεδόν όλες σήμερα) ,μοιάζουν με τις Einhell . Μάλλον στο ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν ,και ο καθένας κολλάει την ετικέτα του πάνω .Η διαφορά είναι ότι οι Borman είναι market Name του Νικολάου (Κορωπί) , ενώ η Einhell έχει δική της αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Το ότι είναι κινέζικες το ξέρω όπως οι boston και πολλές άλλες αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστες. Η τιμή της είναι δελεαστική όμως.

Ξέρει κάποιος τις πριονοκορδελες bormann; την έχουν στα 399 και έχει μοτέρ 750 watt και ύψος κοπής 17,5 cm.

Μακριά Παύλο , την έχω δει από κοντά . Δεν την δούλεψα αλλά μόνο που την βλέπεις καταλαβαίνεις αστοχίες στα μέρη της και την πολύ κακή ποιότητα της . Γενικά τα Bormann που τα χάζεψα στον εδώ αντιπρόσωπο είναι πολύ "κακά" .

Μακριά Παύλο , την έχω δει από κοντά . Δεν την δούλεψα αλλά μόνο που την βλέπεις καταλαβαίνεις αστοχίες στα μέρη της και την πολύ κακή ποιότητα της . Γενικά τα Bormann που τα χάζεψα στον εδώ αντιπρόσωπο είναι πολύ "κακά" .
Ευχαριστώ Ηλία, γιαυτό είναι και φθηνές μάλλον.

Σήμερα άλλαξα κορδέλα στην sheppach , φτιαγμένη σε τροχειο , 8αρα 0,65 και δοκίμαζα με το σεταρισμα της μαμά κορδέλας (8αρα 0,30) τι κάνει . 0,55 χιλιοστά σε καδρονακι 4χ5 80 πόντων .
Το μόνο που άλλαξα ήταν οι πλάγιοι οδηγοί της κορδέλας .

Ρε παιδια θυμηστε μου..πως λέγεται το καταστημα που πουλαει ανταλλακτικες κορδέλες που ειναι σε ενα στενο παράλληλο στην λεωφόρο Αθηνών στο ύψος της σπυρου πατση??ο Μπάμπης ειχε αγοράσει απο εκει αν θυμάμαι καλα!

Απάντηση: Re: Πριονοκορδέλες Ξύλου

Ρε παιδια θυμηστε μου..πως λέγεται το καταστημα που πουλαει ανταλλακτικες κορδέλες που ειναι σε ενα στενο παράλληλο στην λεωφόρο Αθηνών στο ύψος της σπυρου πατση??ο Μπάμπης ειχε αγοράσει απο εκει αν θυμάμαι καλα!

Εγώ ψωνίζω απο εδω.

Γεραλίδης Λάζαρος
Σερρών 55, Αθήνα, 10441, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 2105202210

Τις κορδέλες όμως τις φτιάχνει η Sttarret η οποία έχει μαγαζί κάπου εκεί κοντά. Αν θες ψάξε στο internet μήπως τους βρείς να ρωτήσεις κι εκεί γιατί δεν αποκλείεται να πετύχεις καλύτερη τιμή.

Ευχαριστώ!!!εντωμεταξύ ειχα παρει και εγω κορδέλα απο εκει Αλλά ειχα αγορασει και την πριονοκορδελα απο το καταστημα στην σπυρου πατση και μπέρδεψα τα μπουτια μου!!

Μιας και πλησιαζουν γιορτινες ημερες για εμενα ελεγα να παρω την μικρη BASA1 απο το γνωστο γερμανικο καταστημα. Μπαινω και τι να δω; Εχουν αλλαξει το τραπεζι. οχι η Scheppach αλλα το lefeld εβαλε ενα δικο του τραπεζι και απο οσο μπορω να καταλαβω απο την εικονα, χειροτερης ποιοτητας φραχτη.

basa1_03_scheppach_diy_schnitthoehe_na_print_01102018_2.jpg