Προσπαθησα στην αρχη με οδηγο που φυσικα δεν τα καταφερα αλλα και χωρις οδηγο παλι εστριβε.
Επι της ευκαιρίας υπαρχουν γνωμες για το tuffsaws?
Παντως αναφερουν πως στελνουν Ελλάδα.

WTF!!!
Απο περιεργεια Χρηστο, πες μας τι θα σου απαντησουν!!
Χτες το απόγευμα επικοινώνησα με τον πωλητή μέσω ebay, εννοείται του έστειλα φωτογραφίες και σήμερα μου ήρθε mail για refund από paypal.
Άψογα μπορώ να πω. Τώρα πάλι στην αναζήτηση για κορδέλα 1400χ10 αλλά αυτή τη φορά από εδώ. Επ´ευκαιρίας να πω οτι η ανταλλακτική κορδέλα της einhell μια χαρά μου φαίνεται αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω μια πιο φαρδιά και ποιοτική.
Καλημερα , εχω την μικρη κορδελα της einhell αλλα λογικα φοραει την ιδια κορδέλα (1400 μήκος ) και πηρα πριν 1 μηνα περίπου πρώτη φορά απο Ελλάδα περισσότερο απο περιέργεια και λόγο της χαμηλής τιμής , πρός το παρών είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , κόβει ξερή ελια σχεδόν 9 εκατοστά εύκολα (όχι πολύ καθαρα ) , https://www.vardakas-tools.gr/seges-spathoseges-hlektrikes/-p-prionolama-VT1400646-p?ref=bestprice.gr
Οχι, πλεον δεν τις τεντωνω οπως παλια. Ποσο πιο χαλαρα να τις αφησω, θα γινουν βρακι στο τελος.Νεκτάριε ,
γιατί σου σπάνε συνέχεια οι κορδέλλες ,μήπως τις τεντώνεις υπερβολικά ?
Προσωπικά δεν μου έχει σπάσει κορδέλλα μέχρι τώρα .Εκτός κιαν πέφτεις συνέχεια σε προβληματικές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.