Πριονοκορδέλες Ξύλου

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,348
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
(y)(y)(y)(y)(y)(y)
Πολλή δουλεια αλλά σε δικαίωσε το αποτέλεσμα . Άξιζε ο κόπος!!!
Στις τροχαλίες βάλε τα ειδικά "λάστιχα". Θα τα βρεις στους Κινέζους, αλλά πιθανότατα και σε τροχεία στην Ελλάδα. Πχ στον ΣΚΑΛΙΕΡΗ ίσως και εκεί που πουλάνε ιμάντες.
Πες μου το μήκος της κορδέλας, γιατί έχω 2 που τις έκοψα κοντές.

• Like
Reactions: xxaris

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,101
Αθήνα
Ωραία δουλειά, είσαι και μερακλής 🤙
Μικρή ένσταση στη στήριξη των οδηγών (ρουλεμάν) με ντίζα. Όπως το βλέπω δε μου δίνει την αίσθηση της στιβαρότητας.

• Like
Reactions: xxaris and elninioz

xxaris

Senior Member
22 October 2015
608
(y)(y)(y)(y)(y)(y)
Πολλή δουλεια αλλά σε δικαίωσε το αποτέλεσμα . Άξιζε ο κόπος!!!
Στις τροχαλίες βάλε τα ειδικά "λάστιχα". Θα τα βρεις στους Κινέζους, αλλά πιθανότατα και σε τροχεία στην Ελλάδα. Πχ στον ΣΚΑΛΙΕΡΗ ίσως και εκεί που πουλάνε ιμάντες.
Πες μου το μήκος της κορδέλας, γιατί έχω 2 που τις έκοψα κοντές.
Ναι άξιζε ο κόπος, ένα παραπάνω γιατί είναι δυνατό μηχάνημα για το μέγεθος του, σ' ευχαριστώ.
Έχω βρει και στο AliExpress αλλά και στο κατάστημα που αγόρασα την κορδέλα κοπής και ίσως προχωρήσω!

Θα σου πω τι έκανα με την κορδέλα. Ο μάστορας που μου έδωσε το μηχάνημα, δε μου έδωσε την κορδέλα κοπής γιατί δεν την έβρισκε, δε θυμόταν που την είχε βάλει. Συνεπώς εγώ δεν είχα τα "μέτρα" της. Τι έκανα; Κατέβασα στο κατώτατο σημείο την πάνω ρυθμιζόμενη τροχαλία και μέτρησα με μεζούρα όλη την απόσταση με την κάτω όπου είδα 179cm. Στη συνέχεια ανέβασα στο ανώτατο σημείο την τροχαλία και ξαναμετρησα, 185cm. Πήγα στο κατάστημα και του έδωσα αυτές τις μετρήσεις. Μου έφτιαξε λοιπόν την κορδέλα στα 182cm και είναι εντάξει.

• Like
Reactions: newbie

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,348
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατέβασα στο κατώτατο σημείο την πάνω ρυθμιζόμενη τροχαλία και μέτρησα με μεζούρα όλη την απόσταση με την κάτω όπου είδα 179cm. Στη συνέχεια ανέβασα στο ανώτατο σημείο την τροχαλία και ξαναμετρησα, 185cm. Πήγα στο κατάστημα και του έδωσα αυτές τις μετρήσεις. Μου έφτιαξε λοιπόν την κορδέλα στα 182cm και είναι εντάξει.

Δυστυχώς δεν σου κάνουν αυτές που έχω. Εμένα παίρνει 1790 mm και αφού είναι πιο κοντές, λογικά θα είναι το πολύ 1770mm. Θα το ξαναδώ όμως, γιατί λυπάμαι να τις πετάξω.

• Like
Reactions: xxaris

Nidis

New member
20 December 2013
1
Η Οδύσσεια μιας παραγγελίας πριονοκορδέλας από την LEFELD:

• Παραγγελία εχθές και προσπάθεια πληρωμής μέσω PAYPAL. Η PAYPAL να αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί :mad::mad: Μετά από άπειρες προσπάθειες και @@@@@@, αλλάζω τρόπο πληρωμής.
  • Αυτή την φορά με prepaid. Τώρα ήταν σειρά της LEFELD. Δεν δεχόταν με τίποτα prepaid (προσπάθησα από 2 διαφορετικές τράπεζες).
  • Η ώρα είχε πάει 02:30, οπότε πήγα στην τελευταία εναλλακτική που ήταν η πιστωτική. Έκανα την πληρωμή, την επιβεβαίωσα στην τράπεζα και τα έκλεισα όλα.
  • Σήμερα το πρωί έλεγξα τα mail, καμία απάντηση από LEFELD. Ελέγχω και τις κινήσεις της πιστωτικής, καμία κίνηση. Mail στην LEFELD για το αν έχουν λάβει την παραγγελία και τηλέφωνο στην τράπεζα. Η τράπεζα μου επιβεβαίωσε ότι δεν έχει γίνει καμία συναλλαγή με καμία κάρτα με αυτό το ποσό.
  • Ξανακάνω την παραγγελία με πληρωμή μέσω PAYPAL και ω του θαύματος!!! η πληρωμή προχωράει κανονικά. Επιβεβαιώνεται και η παραγγελία στο site της LEFELD Vielen Dank für Ihre Bestellung (Ευχαριστούμε για την παραγγελία σας). Θα μάθω Γερμανικά σε λίγο :ROFLMAO::ROFLMAO:

Μπαίνω στα mail:

Είχα απάντηση στο mail που τους είχα στείλει όταν δεν είδα την παραγγελία we do not ship to Greece, therefore your order could not be triggered.
Συνεχίζοντας με τα mail, βλέπω επιβεβαίωση για την πληρωμή απο την PAYPAL.
Παράλληλα έρχεται mail και από την LEFELD: vielen Dank für Ihre Bestellung bei LEFELD. Ihr Auftrag ist bei uns eingegangen und wird nun geprüft und bearbeitet: (Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας από τη LEFELD. Λάβαμε την παραγγελία σας και τώρα θα την ελέγξουμε και θα την επεξεργαστούμε) Γλωσσομαθής πλέον :geek:

Πλέον σε αναμονή τελικής απάντησης από την LEFELD και με την απορία/αγωνία αν θα ακυρώσουν την παραγγελία ή θα την στείλουν τελικά. Βέβαια παίζει και το σενάριο να στείλουν 2 ( αν τελικά έχω πληρώσει 2) :unsure:

Είδομεν!!!
Καλησπέρα στην παρέα!!

Πήγα να κάνω κ εγω παραγγελία της συγκεκριμένης πριονοκορδέλας από το site lefeld αλλά δεν μπορώ να διαλέξω για χώρα την Ελλάδα. Δεν στέλνουν πλέον; Στους τρόπους αποστολής λέει για ΕΕ εκτός Ισπανίας 25€. Ξέρει κανένας τι παίζει;

dk31

Supreme Member
29 November 2016
3,144
Δεν στέλνουν Ελλάδα (τσεκαρισμένο). Μπορείς να παραγγείλεις αν χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία forwarding - κάνε έναν υπολογισμό να δεις αν σε συμφέρει.

• Like
Reactions: newbie and nikfor