Σίγουρα Γιάννη αλλά ένα καλό gameplay με καλά εφέ το απογειώνει το παιχνίδι.Το βασικό χαρακτηριστικό είναι το gameplay, όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
...ερωτηση μονο το udp port θελει ανοιγμα?
Αν θέλεις δυσκολία παίζε online έχει κάποιους τύπους αν ψάξεις που το ξέρουν καλά.Εγώ μόνο online παίζω.Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιόλας. Μόνο τα γραφικά είδα καλύτερα. Αυτό που θέλω είναι τα ματς να λείγουν με 2-3 γκολ κατά μέσο όρο και οχι όπως τώρα που παίζω στο Master League και λείγει το ματς μεταξύ 6-0 και 9-1. Ανάγκαζομαι να αγοράζω πιτσιρικάδες για να ανεβάσω την δυσκολία. Λίιιιιιγο πιο πολύπλοκο ML και ελπίζω πλέον να βλέπω Champions League και οχι European Championship.
Όσο για βιντεάκι, το συμπερασμα είναι ήδη γνωστό: η Βραζιλία μαρκάρει με τα μάτια... :tongue:
Παίζει ρόλο και το ρούτερ.Έβαλα 24άρα και με το ρούτερ που μου δώσανε είχα προβλήματα,είχα ανοίξει και πόρτες.Δοκίμασα το παλαιό ρούτερ που είχα και παίζει πολύ καλά, σπάνια μου κάνει προβλήματα.Όντως έχει κάποιους πολύ καλούς στο ίντερνετ, αλλά και αυτό το online είναι για τα μπάζα και ας ειναι και η γραμμή 24αρα (δήθεν). Το Fifa πάιζει σαν νεράκι online, αλλά το Pro... εκεί που βλέπω την μπάλα στο κέντρο, μετά απο λίγο βλεπω τον αντίπαλο να πανηγυρίζει. Άνοιξα όλες τις πόρτες που χρησιμοποιεί το παιχνίδι, μέχρι και σε στιγμή αγανάκτησης έκανα demilitarize την ip, αλλά τίποτα. Τεσπα, το θέμα έλλειξε. Βγάζουμε γούστα σε τουρνουά στο σπίτι μου με 4-6 άτομα. Τρέχα γύρευε. Ελπίζω να το στρώσουν στην νέα έκδοση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.