Pro Evolution Soccer 2009

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι το gameplay, όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δεν διαφωνώ Σάκη... αλλά πρέπει να δώσουν βάση στο gameplay και ας μην βελτιώσουν σε υψηλά επίπεδα τα γραφικά και των ήχο.

Εγω θεωρω οτι το τελευταιο προ ηταν το καλητερο μετα το 5.το μονο προβλημα που πρεπει να λυσουν ειναι στο οnline gaming να βρουν αλλο τροπο να παιζουμε το παιχνιδι και οχι το μισο half στη συνδεση του ενα γιατι εχω το εξης προβλημα του οτι δεν μπορω να ανοιξω το συγκεκριμενο udp port και χωρις αυτο δεν εχει οnline.ερωτηση μονο το udp port θελει ανοιγμα?

H Konami Digital Entertainment GmbH δήλωσε ότι θα βρίσκετε στο φετινό Games Convention στην Leipzig.
Το Games Convention θα πραγματοποιηθεί στις 20 -24 Αυγούστου όπου η Konami θα παρουσιάσει το Pro Evolution Soccer 2009.

“Konami goes into this year’s Games Convention with a very, very strong line-up that mixes familiar titles with exciting new concepts,” commented Martin Schneider, Sales and Marketing Director Germany for Konami Digital Entertainment GmbH. “This year will see more of the fruits of our excellent European RnD push, in addition to stunning titles from Japan. As such, we feel Konami will deliver one of the most diverse and imaginative product lines-ups of the show, and look forward to unveiling our new titles in Leipzig.”

Πηγή: Konami

Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιόλας. Μόνο τα γραφικά είδα καλύτερα. Αυτό που θέλω είναι τα ματς να λείγουν με 2-3 γκολ κατά μέσο όρο και οχι όπως τώρα που παίζω στο Master League και λείγει το ματς μεταξύ 6-0 και 9-1. Ανάγκαζομαι να αγοράζω πιτσιρικάδες για να ανεβάσω την δυσκολία. Λίιιιιιγο πιο πολύπλοκο ML και ελπίζω πλέον να βλέπω Champions League και οχι European Championship.

Όσο για βιντεάκι, το συμπερασμα είναι ήδη γνωστό: η Βραζιλία μαρκάρει με τα μάτια... :tongue:

Last edited:
Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιόλας. Μόνο τα γραφικά είδα καλύτερα. Αυτό που θέλω είναι τα ματς να λείγουν με 2-3 γκολ κατά μέσο όρο και οχι όπως τώρα που παίζω στο Master League και λείγει το ματς μεταξύ 6-0 και 9-1. Ανάγκαζομαι να αγοράζω πιτσιρικάδες για να ανεβάσω την δυσκολία. Λίιιιιιγο πιο πολύπλοκο ML και ελπίζω πλέον να βλέπω Champions League και οχι European Championship.

Όσο για βιντεάκι, το συμπερασμα είναι ήδη γνωστό: η Βραζιλία μαρκάρει με τα μάτια... :tongue:
Αν θέλεις δυσκολία παίζε online έχει κάποιους τύπους αν ψάξεις που το ξέρουν καλά.Εγώ μόνο online παίζω.

Όντως έχει κάποιους πολύ καλούς στο ίντερνετ, αλλά και αυτό το online είναι για τα μπάζα και ας ειναι και η γραμμή 24αρα (δήθεν). Το Fifa πάιζει σαν νεράκι online, αλλά το Pro... εκεί που βλέπω την μπάλα στο κέντρο, μετά απο λίγο βλεπω τον αντίπαλο να πανηγυρίζει. Άνοιξα όλες τις πόρτες που χρησιμοποιεί το παιχνίδι, μέχρι και σε στιγμή αγανάκτησης έκανα demilitarize την ip, αλλά τίποτα. Τεσπα, το θέμα έλλειξε. Βγάζουμε γούστα σε τουρνουά στο σπίτι μου με 4-6 άτομα. Τρέχα γύρευε. Ελπίζω να το στρώσουν στην νέα έκδοση.

θελει πολυ δουλεια ακομη για να φτασει το virtua striker..

δυστυχως η KONAMI δειχνει σημαδια κοπωσης...φανταστειτε...ερχεται σε λιγο καιρο το νεο Castlevania στην νεα γενια κονσολων που ολοι περιμεναμε..ΑΛΛΑ..ερχεται μονο για το Wii και θα ειναι beat 'm up(!!)

Νέα Screenshots

pic3-150x150.jpg

Πηγή: ps3clan.nl

Attachments

• pic3.jpg
    pic3.jpg
    123.7 KB · Views: 16
  • pic2.jpg
    pic2.jpg
    74 KB · Views: 27
  • pic4.jpg
    pic4.jpg
    89.3 KB · Views: 19
  • pic1.jpg
    pic1.jpg
    94 KB · Views: 40
Όντως έχει κάποιους πολύ καλούς στο ίντερνετ, αλλά και αυτό το online είναι για τα μπάζα και ας ειναι και η γραμμή 24αρα (δήθεν). Το Fifa πάιζει σαν νεράκι online, αλλά το Pro... εκεί που βλέπω την μπάλα στο κέντρο, μετά απο λίγο βλεπω τον αντίπαλο να πανηγυρίζει. Άνοιξα όλες τις πόρτες που χρησιμοποιεί το παιχνίδι, μέχρι και σε στιγμή αγανάκτησης έκανα demilitarize την ip, αλλά τίποτα. Τεσπα, το θέμα έλλειξε. Βγάζουμε γούστα σε τουρνουά στο σπίτι μου με 4-6 άτομα. Τρέχα γύρευε. Ελπίζω να το στρώσουν στην νέα έκδοση.
Παίζει ρόλο και το ρούτερ.Έβαλα 24άρα και με το ρούτερ που μου δώσανε είχα προβλήματα,είχα ανοίξει και πόρτες.Δοκίμασα το παλαιό ρούτερ που είχα και παίζει πολύ καλά, σπάνια μου κάνει προβλήματα.

Linksys WAG54. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό. Με άλλα games δεν αντιμετώπισα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα (όχι οτι ειμαι και κανένας τρελός Online gamer).

Ας ελπισουμε πως το 2009 θα ξεφυγει απο τη μετριοτητα των τελευταιων PES...

Αν γινοταν να μην εχουν τα πσ3 ος σερβερ σε καθε ημιχρονο θα το παρω,γιατι εδω στο πανεπιστημιο εχουν κλειστες τις συγκεκριμενες πορτες και δεν με βαζει online.

Το 2008 έτρεξα και το πήρα για PS3 γιατί παίζω την σειρά από το ISS PRO στο PS-One.Αν θυμάστε στην Ελλάδα βγήκε μια βδομάδα πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία. Τελικά έχω παίξει μετρημένα 10-15 παιχνίδια διπλό. Μια π@π@ρι@ είναι για όσους παίζουν pro και όχι fifa. Αγόρασα για τα online το fifa μετά από πολλά χρόνια αλλά και αυτό δεν με συγκίνησε. Αποτέλεσμα να συνεχίζω να παίζω PRO 6 (του PS2) online.
Περιμένω το 09 πως και πως αλλά δεν θα την πατήσω. Θα περιμένω πλέον τα σχόλια των gamer.

Η Konami επισημοποίησε την κυκλοφορία του PES 09 για Wii και κινητά τηλέφωνα.

Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed it is to expand its PES 2009 line-up with the release of a mobile version to be released in Autumn and a Wii version in Spring 2009.

000285996.jpg

H Konami Digital Entertainment GmbH ανακοίνωσε τον Αργεντινό επιθετικό Lionel Messi ότι θα πρωταγωνιστή στο εξώφυλλο του PES 2009 για PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation®2, και PSP® (PlayStation®Portable), Wii και mobile phones στην Ευρώπη.

“Most modern players are aware of the realism and skill of the PES series,” commented Messi on the deal. “It is a game that truly mirrors the pace and control of real football, and as a die-hard fan of the series, I am delighted to be working with Konami on the latest version.”

“Lionel Messi is an incredibly exciting player, and one who enjoys a world-wide reputation for skill, pace and all-round ability,” commented Jon Murphy, PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “As such, he is the ideal player to front PES 2009, and his enthusiasm for the new game is certain to shine as we work closely together in the promotion of what will be the most advanced PES title to date.”

Attachments

• 000285998.jpg
    000285998.jpg
    29 KB · Views: 11
  • 000286000.jpg
    000286000.jpg
    46.8 KB · Views: 11
5501182m.jpg

Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Pro Evolution Soccer 2009 στις 17/10/2008 στα 55.99 από το play.com