Pro Evolution Soccer 2009

ΘΕΛΩ
-καλυτερα γραφικα
-πολυ περισοτερες ομαδες(Licenced)
-να μπενουν πιο δυσκολα τερματα απο ''rebound''
-να εχει χερι!
-να μπορεις να μαρκαρεις στο πλαγιο απο κοντα τον αντιπαλο
-ειναι εκνευριστικο να τρως τοσα απευθιας φαουλ
-οταν μπενουν 6 τερματα να εχουμε ριπλει για ολα και τις καλυτερες φασεις
-να μην μπενουν οι κεφαλιες εξω απο τη μεγαλη περιοχη λες και σουταρεις
-καλυτερο σχολιασμο με περισοτερα σχολια
-καλυτερο μενου
-μερικοι παικτες εχουν εξωφρενικες δυνατοτητες ελεος!
-να ειναι ολες οι εκδοσεις ακριβως ιδιες,οχι αλλη στον υπολογιστη,αλλη στις παιχνιδομηχανες

ΓΙΝΕΤΑΙ??

Last edited:
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα τα δούμε αυτά που περιγράφεις,άλλωστε γιατί να βγάλουν καινούργιο pro evolution αν δεν είναι βελτιωμένο και μάλιστα από μια εν μερί "αποτυχημένη" έκδοση. Τα καλύτερα έρχονται...

Για μένα προσωπικά, αυτά που θα ήθελα να υπάρχουν στο νεο προ είναι ομάδες Bundesliga με επίσημα κιτ, τα επίσημα κιτ για όλες της Premier League και όχι μόνο μια δυο τυχαία, Α' Εθνική Πορτογαλίας, Σκωτίας και Ελλάδας, όλες με επίσημες εμφανίσεις.
Ακόμα Master League με δυνατότητα random κλήρωσης και όχι όλες οι ομάδες ανα χώρα, περισσότερες επιλογές edit στα πάντα και καλύτερο τον Βύντρα:grinning-smiley-043

Εγώ θέλω να είναι πιο "δίκαιο".
Κάποιες φορές είναι υπέρ του ένα ή του άλλου παίκτη (χειριστή), τόσο που ξέρεις ότι θα φας ή βάλεις γκολ από την αρχή της προσπάθειας στο κέντρο.

Τώρα να σας πώ την αλήθεια και βρίστε με, εγώ γουστάρω πάρα πολύ το PES έτσι όπως εστί και βρίσκεται. Μου αρέσουν τα τσατσόgoal που μπαίνουν από rebound και όλα τα απίθανα και μη απίθανα που είναι μη αληθινά και ρεαλιστικα.

Εντέλει αυτό το arcade κομμάτι του Pro είναι που μου αρέσει, αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο και καλά simulation ποδοσφαιράκι.

Στην τελική αυτό που συμβαίνει στο παιχνίδι, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το απίθανο όσο ψεύτικο και αν είναι, είναι αυτό που δημιουργεί και τις μεγαλύτερες εντάσεις μεταξύ των διπλών.

Πόσες φορές δεν έχουμε πλακωθεί με τους κολλητούς μας για τις μούφες goal που βάλανε ή για το ψεύτικο penalty.

Από την άλλη αν το παιχνίδι δεν σε αφήνει να βάλεις εύκολα goal πώς περιμένεις να γυρίσεις το 2-0 σε 2-3 μέσα σε 10 λεπτά από το 80 μέχρι το 90+.... Ε μου λέτε...

Προσωπικά το PES είναι ένα αγχωλυτικό μέσο για να διώχνω την πίεση που μου ασκεί η δουλειά μου, η σχέση μου, η κοινωνία... και αυτό γίνεται μέσα από την ένταση που σου προκαλεί η αναληθοφάνεια του παιχνιδιού, όπως την περιέγραψα παραπάνω

Όταν θέλω να πάω να παίξω ποδόσφαιρο, πάω σε γηπεδάκι ....:grinning-smiley-043

Να 'στε καλά

Τώρα να σας πώ την αλήθεια και βρίστε με, εγώ γουστάρω πάρα πολύ το PES έτσι όπως εστί και βρίσκεται. Μου αρέσουν τα τσατσόgoal που μπαίνουν από rebound και όλα τα απίθανα και μη απίθανα που είναι μη αληθινά και ρεαλιστικα.

Εντέλει αυτό το arcade κομμάτι του Pro είναι που μου αρέσει, αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο και καλά simulation ποδοσφαιράκι.

Στην τελική αυτό που συμβαίνει στο παιχνίδι, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το απίθανο όσο ψεύτικο και αν είναι, είναι αυτό που δημιουργεί και τις μεγαλύτερες εντάσεις μεταξύ των διπλών.

Πόσες φορές δεν έχουμε πλακωθεί με τους κολλητούς μας για τις μούφες goal που βάλανε ή για το ψεύτικο penalty.

Από την άλλη αν το παιχνίδι δεν σε αφήνει να βάλεις εύκολα goal πώς περιμένεις να γυρίσεις το 2-0 σε 2-3 μέσα σε 10 λεπτά από το 80 μέχρι το 90+.... Ε μου λέτε...

Προσωπικά το PES είναι ένα αγχωλυτικό μέσο για να διώχνω την πίεση που μου ασκεί η δουλειά μου, η σχέση μου, η κοινωνία... και αυτό γίνεται μέσα από την ένταση που σου προκαλεί η αναληθοφάνεια του παιχνιδιού, όπως την περιέγραψα παραπάνω

Όταν θέλω να πάω να παίξω ποδόσφαιρο, πάω σε γηπεδάκι ....:grinning-smiley-043

Να 'στε καλά

:SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Για να παρακολουθούμε το θέμα είμαστε στην ίδια μοίρα με εσένα ;)
Έτσι είναι !

Μετά από συνομιλία pesfan.com & Konami τελικά το demo του PES2009 θα είναι διαθέσιμο τρεις εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου, στις 25 Σεπτεμβρίου για PS3,XBox360 & PC.

To Demo θα έχει πεντάλεπτους αγώνες με club και international ομάδες σε exhibition match, με δυνατότητα των τεσσάρων παιχτών σε XBox360 και PC ενώ στο PS3 πιθανόν για επτά παίχτες!

Konami said:
Konami Digital Entertainment GmbH has released a series of new screen images detailing new advances in its PES 2009. Due for release in Autumn for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation®2, and PSP® (PLAYSTATION®PORTABLE), the new game enjoys a wealth of additions.

The new images show the official kits for the Northern Ireland, Scotland, Ghana and Croatia national teams, and the game’s stunning recreation of the Stadio Olimpico di Torino stadium. Finally, Konami has released additional pictures details PES 2009’s acclaimed ‛Become a Legend’ mode, which charges the user with guiding a rookie player through their career, winning the Best Player award and transferring to major clubs.

Πηγή: pesfan.com

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    72.6 KB · Views: 14
  • 2.jpg
    2.jpg
    95.9 KB · Views: 13
  • 3.jpg
    3.jpg
    74.8 KB · Views: 17
  • 4.jpg
    4.jpg
    94.4 KB · Views: 11
  • 5.jpg
    5.jpg
    107.9 KB · Views: 18
Επίσημα πλέον, ανακοινώθηκαν τα δικαιώματα του UEFA Champions League για τέσσερα χρόνια στο PES.

Η νέα ευχάριστη προσθήκη θα είναι διαθέσιμη για PLAYSTATION®3, Xbox 360 και PC-DVD στις 16 Οκτωβρίου και για την εκδοσή του Wii στο έτος 2009.

Πηγή: Konami Digital Entertainment

Άρωμα από Champions League...
attachment.php

Attachments

• CL_Man_UtdvsInter.jpg
    CL_Man_UtdvsInter.jpg
    95.8 KB · Views: 11
  • CL_SPOvsBAR2_0908.jpg
    CL_SPOvsBAR2_0908.jpg
    89.8 KB · Views: 12
  • CL_enter1.jpg
    CL_enter1.jpg
    77.6 KB · Views: 10
Αυτές οι ομάδες θα είναι οι νέες προσθήκες, φυσικά θα υπάρχουν επίσημα οι ομάδες οπού είχαν αγοραστή τα δικαιώματα τους, από την προηγούμενη σειρά.

Κώστα μου, ας ξανά φέρουν το Pro Evolution στις παλιές δόξες του(στο gameplay) και δεν θέλω τίποτα άλλο!

Κώστα μου, ας ξανά φέρουν το Pro Evolution στις παλιές δόξες του(στο gameplay) και δεν θέλω τίποτα άλλο!

Πεστα... εχω σταματησει να παιζω προ(που λεει ο λογος) μετα το 5...

Το trailer για την είσοδο του Champions League

Έφτασαν τα εξώφυλλα για PLAYSTATION®3, Xbox 360 και PC-DVD.

000121253.jpg

Επίσημη κυκλοφορία στις 16/17 Οκτωβρίου.

Attachments

• pesps3coverjw5.jpg
    pesps3coverjw5.jpg
    117.7 KB · Views: 22
  • pescoverdt4.jpg
    pescoverdt4.jpg
    103.4 KB · Views: 3
  • pespccoverpl9.jpg
    pespccoverpl9.jpg
    103.5 KB · Views: 6