Pro Evolution Soccer 2009

το βρηκα:grandpa:
οταν δημιουργεις την playlist με ονομα KONAMI_PES στην πληκτρολογηση του ονοματος, μην μην πατησεις start στο τελος γιατι θα προσθεσει στο τελος ενα κενο!!!!!αχ ρε sony!!!! και αντι για[KONAMI_PES] θα ειναι [KONAMI_PES ] και μετα το παιχνιδι δεν την αναγνωριζει...
επισης οριστε μερικα συνθηματα για τους φιλους του παο http://rapidshare.com/files/154842624/panatha.rar.html

(καλο θα ηταν νομιζω να μαζεψουμε κιαλλα απο αλλεσ ομαδες,οποτε οποιος εχει ας δωσει..)
αλλα δυστυχως επιτρεπει μονο ενα για καθε ομαδα

Έισαι θεός!!!!

Όποιος άλλος έχει συνθήματα απ την πρέζα την τριφυλλάρα παρακαλείται να τα ανεβάσει ASAP!!!

Last edited:
Το ΦΙΦΑ εφτασε το gameplay της Konami... Το FIFA 2009 ειναι παιχνιδαρα.. Δεν ειναι αυτο που ξεραμε... Δεν εχει πλεον καθολου arcade μορφη.. 9/10

:offtopic:

Φίλε είσαι εκτός θέματος. Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για το Pro Evolution Soccer.

Εγώ μάζεψα όλα τα συνθήματα του Παναθηναϊκού και μέσω Nero Sound Trax τα mixαρα σ'ενα κομμάτι mp3.

Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει μαζί με τους οπαδούς του!

γιαννη γινεται να το ανεβασεις σε rapidshare??? και για εμας που βαριομαστε.... εεεεεεεε;;;;

Απάντηση: Re: Pro Evolution Soccer 2009

Εγώ μάζεψα όλα τα συνθήματα του Παναθηναϊκού και μέσω Nero Sound Trax τα mixαρα σ'ενα κομμάτι mp3.

ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ !!!!!

:violent-smiley-030:

:argue:

:slapface:

-bye-

Καλα ειστε απιστευτοι!
Γιάννη σε παρακαλώ ανέβασε το!!!

Έφτιαξα τα συνθήματα του Παναθηναϊκού που "ανέβασε" ο vageladosgr σε ένα κομμάτι με τα καλύτερα! Τα "ανεβάζω" εδώ, μετά από την επιθυμία του λαού... -bye-

Παιδιά να βρούμε και του "γαύρου" διότι ο Μιχάλης θα μας "φάει"! :flipout:

Πως γίνεται να πάρουμε απομονώσουμε το .mp3 από videos στο youtube?

Την ώρα που έπαιζε το βίντεο,το έκανα εγγραφή σε mp3 μέσω ενός προγράμματος που έχει η κάρτα ήχου μου(Sound Blaster Audigy 2ZS).

Αν καποιος φτιαξει το ελληνικο πρωταθλημα με φανελες και συνθηματα και θελεινα το μοιραστει ας το ανεβασει εδω και για μας που δεν προλαβαινουμε.....

Να σας πώ...

Βάζω το Flashaki μέσα με κάποια mp3 συνθήματα αλλά ενώ μεν το αναγνωρίζει δεν μου βρίσκει τα Tracks ...No tracks Found ..

Πρέπει να κάνω μια συγκεκριμένη διαμόρφωση στο Flashaki ??

Το flashάκι δεν χρειάζεται να το διαμορφώσεις,απλά φτιάχνεις μια playlist με όνομα "ΚΟΝΑΜΙ_ΡΕS" και βάζεις μέσα τα συνθήματα.

Παρατήρησα ενώ στο Mp3 Library τα συνθήματα παίζουν ολόκληρα, μέσα στο παιχνίδι αναπαράγεται μόνο το πρώτο λεπτό... :tdown:

Παρατήρησα ενώ στο Mp3 Library τα συνθήματα παίζουν ολόκληρα, μέσα στο παιχνίδι αναπαράγεται μόνο το πρώτο λεπτό... :tdown:

οι γνωστες βλακειες της ΚΟΝΑΜΙ...

ο γκουντιονσεν δεν υπαρχει στο παιχνιδι!!!!!!!!

παντως απο gameplay προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος...

δεν εχω σπασει χειριστηριο ακομα!!!!!!!

το become a Legend τα σπαει!!!!