Pro Evolution Soccer 2010

Σίγουρα όμως είναι ενα παιχνίδι που το ευχαριστιέσαι και δεν απογοητεύει. Ειδικά αν το συκγρίνουμε στα επιμέρους με τον άμεσο ανταγωνιστή Fifa 10, όλα γέρνουν υπέρ των Ιαπώνων, με τα όποια λάθη τους.

Συνεπώς το pro εξακολουθεί να είναι το virtual ποδόσφαιρο που θα μας κλέψει χρόνο και φέτος.

Αυτό που αναφέρεις, καλά κάνεις και το υποστηρίζεις. Απ' την άλλη υπάρχει και αυτή η άποψη.
Fifa 10 http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/fifasoccer10?q=fifa 10

PES 2010 http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/proevolutionsoccer2010?q=pes 2010

παιδια ποιο ειναι το καλητερο option file απο τα 2 που μας εδωσε ο johnbougiou για το PS3? απο αποψη σηματων ομαδων εμφανισεων και ονοματων...?

παιδια ποιο ειναι το καλητερο option file απο τα 2 που μας εδωσε ο johnbougiou για το PS3? απο αποψη σηματων ομαδων εμφανισεων και ονοματων...?

Εγώ έχω βάλει το πρώτο από τα δύο και είναι μια χαρά.
Έχει επιπλέον ονοματίσει τις ομάδες του Γερμανικού Πρωταθλήματος στο otherB και οι τρεις που έχουν εμφανίσεις είναι ακόμα με fake ονόματα. Ο δημιουργός του file δηλώνει ότι σε λίγες μέρες θα το ολοκληρώσει.

Στη συνέχεια θα βγουν σίγουρα περισσότερα option files κι από άλλους...

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει παίξει το PES 2010
σε PS3 αλλά και σε PC, να μου πει αν υπάρχουν διαφορές?

Το έβαλα στο PC μου (δεν έχω PS3) και θα ήθελα να μάθω
αν είναι το ίδιο σε όλα τα επίπεδα .... γραφικά, ταχύτητα κλπ.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει παίξει το PES 2010
σε PS3 αλλά και σε PC, να μου πει αν υπάρχουν διαφορές?

Το έβαλα στο PC μου (δεν έχω PS3) και θα ήθελα να μάθω
αν είναι το ίδιο σε όλα τα επίπεδα .... γραφικά, ταχύτητα κλπ.

Ευχαριστώ.

Έχω γνώμη μόνο για ps3, αλλά όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν πως στο pc είναι 2 φορές καλύτερο σε πολλά σημεία.
Στα εξειδικευμένα sites τα σχόλια χρηστών αυτό λένε.

Ας απαντήσουν και όσοι δοκίμασαν.

Eαν ισχυει αυτο που ισχυει και σε αλλα παιχνιδια (πχ CoD4), στο pc τα γραφικα ειναι ανωτερα (συμφωνω με τον προηγουμενο δλδ)

Αλεξη ειπαμε.
Δεν εισαι ακομη "ετοιμος" για ps3 -bye-

Έχω γνώμη μόνο για ps3, αλλά όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν πως στο pc είναι 2 φορές καλύτερο σε πολλά σημεία.
Στα εξειδικευμένα sites τα σχόλια χρηστών αυτό λένε.

Ας απαντήσουν και όσοι δοκίμασαν.

Καλό αυτό (για εμένα) :Banane0::Banane0::Banane0:

Eαν ισχυει αυτο που ισχυει και σε αλλα παιχνιδια (πχ CoD4), στο pc τα γραφικα ειναι ανωτερα (συμφωνω με τον προηγουμενο δλδ)

Αλεξη ειπαμε.
Δεν εισαι ακομη "ετοιμος" για ps3 -bye-

Άστα φίλε μου .... και να το πάρω η σκόνη θα το φάει. Σε 2 μήνες
ούτε να αεριστώ δεν θα προλαβαίνω:flipout:

Στο pc ειναι σιγουρα καλυτερο στα γραφικα (βλεπωντας το demo που ειχα βαλει ) απο το ps3 που εχω.Το κακο ειναι οτι απο την εμπειρια στο online, που εμενα με ενδιαφερει πολυ ,και η konami (μεχρι περσυ που ξερω )αλλα και η 2k (nba2k10) ενω τα παιχνιδια τους ειναι καλυτερα σε pc σχεδον σε ολα τα σημεια ειναι χειροτερα στο online με διαφορα.

Επειδή το έχω και στo pc(αντ.ασφ.) δε θεωρώ πως υπερτερεί στα γραφικά μόνο στην ανάλυση που μπορείς να βάλεις μεάλύτερη.Για online δεν έχω δοκιμάσει στο pc οπότε δεν έχω άποψη.Πάντως το αγοράζω κάθε χρόνο μόνο για το ps3 μου φαίνεται πιο εύκολο στο χειρισμό.

Mια και από χτες υπέκυψα κι εγώ στο καταναλωτικό όργιο του PS3...:D.... αποφάσισα να εγκαταλείψω το σπορ του PC και τo φετινό να το πάρω για PS3... Μόλις ολοκλήρωσα και το σωστότερο τεστ, νοίκιασα το Pro και κατεβασα demo του Fifa.. Καταλήγω στο ότι παρόλο που τα γραφικά του Fifa είναι οριακά καλύτερα, το Pro παραμένει το Pro που αγάπησα και εμπιστεύομαι εδώ και 5 χρόνια.... ;);)

Μικρές οι βελτιώσεις, όμως συνολικά ως αίσθηση εξακολουθεί να μη συγκρινεται με τον αντίπαλό του...

Από που το παίρνουμε για να μη μας γδάρουν? Αν το πάρω από amazon μπορώ να παίζω κανονικά σε ελληνικούς servers??

και εγώ θα πάρω (μετά από XBOX360, Wii) PS3 όχι όμως για το ΡRO10, αλλά για το GOW3!

το PRO10 με καλύπτει μια χαρά στο XBOX360. :music-smiley-005:

Αγαπητοί μέλη ήμουν ορκισμένος ΕΧΘΡΟΣ του PRO από την εποχή του ISS κτλ. Από τη μία τα γραφικά από την άλλη η ομάδες (ενημερωμένα ρόστερ, όνοματα, φανέλες) είχα μια αγάπη στο FIFA. Φέτος μετά από την απόκτηση του PS3 ήμουν πεπεισμένος ότι θα αγόραζα το FIFA10. Κατεβάζω το DEMO παίζω για 3-4 μέρες αλλά κατί δεν μου άρεσε στο gameplay (γραφικά απίστευτα). Δεν κατεβάζω λέω και το DEMO του PRO10. Χρείαστηκε να παίξω 20 λεπτά! Κλείνω το PS3 μπαίνω στο αυτοκίνητο πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ, παίρνω το PRO από το ράφι, ταμείο κατευθείαν και σπίτι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο gameplay. Ομαδικότητα, passing game, σέντρες, άμυνα. Τι να πω αυτό το FIFA πιο πολύ για ROLE PLAYING FOOTBALL μου κάνει παρά για ομαδικό!!! Ελπίζω να βοήθησα και να μην σας μπέρδεψα.:ciao:

Από που το παίρνουμε για να μη μας γδάρουν? Αν το πάρω από amazon μπορώ να παίζω κανονικά σε ελληνικούς servers??

Αν εννοείς το Αγγλικό amazon δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αγόρασε το Ελληνικό από τα γνωστά Ελληνικά μαγαζιά,κοστίζει 45 !

Μετά από αρκετό χρόνο που πέρασα με τον καινούργιο τίτλο της Konami συμπέρανα την δυναμική επιστροφή του pro evolution soccer που έχουμε μεγαλώσει μαζί του! Το PES2010 είναι ένας εξαιρετικός κορμός,με αρκετές αδυναμίες βεβαία,που θα διορθωθούν στους μελλοντικούς τίτλους.

Το διαδικτυακό παιχνίδι έχει βελτιωθεί αρκετά,με την ελπιδοφόρα προσθήκη του 2vs2 με δυνατότητα προσθήκης φιλοξενούμενου(δυο παίχτες από την ίδια κονσόλα).

Έπειτα από την απουσία των δυο χρόνων ο βασιλιάς των σπορ επέστρεψε!

Konami :grinning-smiley-043

Αν εννοείς το Αγγλικό amazon δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αγόρασε το Ελληνικό από τα γνωστά Ελληνικά μαγαζιά,κοστίζει 45 !

... και αν θυμάμαι σωστά στο Saturn έπεσε στα 39.:7SFGSFG:

Χθες ασχολήθηκα για 1η φορά για πολύ ώρα με το pro στο ps3 κ το μόνο που μπορώ να πω είναι :grinning-smiley-043

Δεν ξέρω πως είναι σε άλλες κονσόλες ή στο pc, αλλά στο ps3 είναι εξαιρετικό.

Μου θύμησε winning eleven από το ps2 !!

αδικα θα πας.στο saturn η τιμη ειναι 52,00Ε.Τωρα εκει ημουν

Τότε ίσως να το είχαν προσφορά και να τελείωσε.
Την περασμένη εβδομάδα πάντως που πήγα να
ψωνίσω κάτι άλλο στο Γέρακα, το είδα και μου έκανε
και μεγάλη εντύπωση.

Τώρα να κάνω τόσο λάθος ... δεν νομίζω. Αν πάλι κάνω
λάθος ζητώ συγνώμη.

Τότε ίσως να το είχαν προσφορά και να τελείωσε.
Την περασμένη εβδομάδα πάντως που πήγα να
ψωνίσω κάτι άλλο στο Γέρακα, το είδα και μου έκανε
και μεγάλη εντύπωση.

Τώρα να κάνω τόσο λάθος ... δεν νομίζω. Αν πάλι κάνω
λάθος ζητώ συγνώμη.
εγω πηγα στο saturn στη Συγγρου.αλλα αν ηταν τη περασμενη εβδομαδα θα εξαφανιστηκε σιγουρα