Tasos98
Established Member
Λάθος κουμπί πάτησα, ήταν σχόλιο για το αν η Project είναι υπερτιμολογημένη ή όχι
Υπάρχει βεβαίως και η EMU-0404, η οποία κάνει απίστευτα πράγματα, στη μισή τιμή από το μηχάνημα του νήματος.
Το σετάκι των Box που έχω ακούσει αρκετά (Πρό/Δύο τελικοί/CDplayer/Tuner/Ηχεία) με κόστος γύρω στο χιλιάρικο αν όχι παραπάνω ήταν στα αυτιά μου χειρότερο απο τα mini HI-FI (ραδιοενισχυτής/cdp/ηχεία) των Sony-Teac τα οποία έχουν γύρω στα μισά.
Φυσικά μπορεί να παίζουν το ίδιο και καλύτερα με το μισό κόστος αλλα δεν είναι μικρά και όμορφα κουτάκια που γράφουν pro-ject επάνω..
Συνήθως οι καλές κάρτες παίζουν καλύτερα από τα εισαγωγικά dac...και όχι μόνο
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ τόσο καιρό για αυτό δεν έχω προβεί σε αγορά dac. Απλά είπα, μπας και...
Το έχει test ο ΗΧΟΣ που κυκλοφορεί, το τεύχος Ιανουαρίου νο.477.
Έχεις δίκιο Βασίλη και μάλιστα 2 tuner της pro-ject που πέρασαν από τα χέρια μου είχαν πρόβλημα με τη μνήμη
Δεν με κατάλαβες "Όλα καλά τα βγάζει ο Ήχος" έγραφαα υπονοώντας την άποψη μου οτι πέραν των ωραίων φωτογραφιών ο Ήχος δεν έχει και πολλά να προσφέρει σαν άποψη..
Κατα τα άλλα δεν διαφωνούμε άν και αλλού το πήγαινα.
To δικό μου Βοx Tuner δουλεύει τόσα χρόνια μια χαρά αλλα και πάλι δεν πολυδουλεύει αφου ραδιόφωνο δεν ακούω σχεδόν καθόλου.
ΑΑ και δεν με λένε Βασίλη :chinscratch: Πέτρο με λένε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.