Pro-ject DAC Box DS

Re: Απάντηση: Re: Pro-ject DAC Box DS

Υπάρχει βεβαίως και η EMU-0404, η οποία κάνει απίστευτα πράγματα, στη μισή τιμή από το μηχάνημα του νήματος.

έχω κάρτα όπως είπα, το ζητούμενο είναι η αναβάθμιση του συστήματος με την αξιοποίηση του spdi/f της κάρτας και την παράκαμψη του dac της

Απάντηση: Re: Pro-ject DAC Box DS

Το σετάκι των Box που έχω ακούσει αρκετά (Πρό/Δύο τελικοί/CDplayer/Tuner/Ηχεία) με κόστος γύρω στο χιλιάρικο αν όχι παραπάνω ήταν στα αυτιά μου χειρότερο απο τα mini HI-FI (ραδιοενισχυτής/cdp/ηχεία) των Sony-Teac τα οποία έχουν γύρω στα μισά.

Φυσικά μπορεί να παίζουν το ίδιο και καλύτερα με το μισό κόστος αλλα δεν είναι μικρά και όμορφα κουτάκια που γράφουν pro-ject επάνω..

Έχεις δίκιο Βασίλη και μάλιστα 2 tuner της pro-ject που πέρασαν από τα χέρια μου είχαν πρόβλημα με τη μνήμη

Re: Απάντηση: Pro-ject DAC Box DS

Συνήθως οι καλές κάρτες παίζουν καλύτερα από τα εισαγωγικά dac...και όχι μόνο

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ τόσο καιρό για αυτό δεν έχω προβεί σε αγορά dac. Απλά είπα, μπας και...

Re: Απάντηση: Re: Pro-ject DAC Box DS

Έχεις δίκιο Βασίλη και μάλιστα 2 tuner της pro-ject που πέρασαν από τα χέρια μου είχαν πρόβλημα με τη μνήμη

To δικό μου Βοx Tuner δουλεύει τόσα χρόνια μια χαρά αλλα και πάλι δεν πολυδουλεύει αφου ραδιόφωνο δεν ακούω σχεδόν καθόλου.

ΑΑ και δεν με λένε Βασίλη :chinscratch: Πέτρο με λένε -bye-

να σου πω την υποκειμενική μου άποψη όλα "καλά" είναι όπως λες και συμφωνώ εκτός από σπάνιες φορές όπου ορισμένα μοντέλα δεν είναι πραγματικά καλά - υπάρχουν και αρπαχτές, αστοχίες σχεδιασμού, υλοποίησης κλπ. Οπότε σε ένα τέτοιο προϊόν το στοίχημα είναι αν θα μπορεί να συγκρίνεται με ακριβότερα και αν αξίζει τα λεφτά του. Αυτή η προσέγγιση ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από ένα σωρό άλλες παραμέτρους και τελικά το ίδιο το γούστο του χρήστη για τον ήχο που προκύπτει.

Δεν με κατάλαβες "Όλα καλά τα βγάζει ο Ήχος" έγραφαα υπονοώντας την άποψη μου οτι πέραν των ωραίων φωτογραφιών ο Ήχος δεν έχει και πολλά να προσφέρει σαν άποψη..

Κατα τα άλλα δεν διαφωνούμε άν και αλλού το πήγαινα.

Δεν με κατάλαβες "Όλα καλά τα βγάζει ο Ήχος" έγραφαα υπονοώντας την άποψη μου οτι πέραν των ωραίων φωτογραφιών ο Ήχος δεν έχει και πολλά να προσφέρει σαν άποψη..

Κατα τα άλλα δεν διαφωνούμε άν και αλλού το πήγαινα.

Τωρα το' πιασα... :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pro-ject DAC Box DS

To δικό μου Βοx Tuner δουλεύει τόσα χρόνια μια χαρά αλλα και πάλι δεν πολυδουλεύει αφου ραδιόφωνο δεν ακούω σχεδόν καθόλου.

ΑΑ και δεν με λένε Βασίλη :chinscratch: Πέτρο με λένε -bye-

Συγνώμη Πέτρο,πάντως 2 στα 2 απογοητεύτηκα