Προ με lightspeed attenuator

λοιπον ολα καλα προς το παρον, εχουν τακτοποιηθει τα παντα και το σ/κ κολλαω rca. Εβγαλα ακρη με τις συνδεσεις τελικα ειναι οπως τα αναφερω πιο πανω. Επειδη το project ειναι της κατηγοριας παιζω και μαθαινω μπορει καποιος να μου εξηγησεις για στα ποντεσιομετρα, και εχω ήδη δοκιμασει 3-4 σε διαφορετικες τιμες, το κεντρικο πινακι ειναι καλυμμενο με κατι σαν σολντερινι που σπαει νευρα οταν πας να το κολλησεις?

Το σ/κ τελειωσε η κατασκευη, μενουν τωρα προσοψεις και λοιπα μπιχλιμπιδια....Για τα ldrs δεν θα πω πολλα, ειναι αποκαλυψη, δεν ξερω τι και πως, αλλα αυτος ο διαολος ειναι το καλυτερο ποντεσιομετρο που εχω ακουσει. Το συστημα εχει απογειωθει και πλεον ξεβρακωνει αλλους αδυναμους κρικους. Η πλακα ειναι οτι μπορεις να παιξεις με τις αντιστασεις οσο βαστανε τα νευρα σου και η προοπτικη buffer πλεον θεωρειτε αστεια, μπορω να οδηγησω τους ενισχυτες οπως θελουν.

Το αλλο μεγαλο θεμα ειναι ο επιλογεας με τα 30 ευρω. Ειναι απλα εξαιρετικο κατασκευασμα, τερμα τα ποπ στις αλλαγες και στα κλεισιματα που ειχα με τον παθητικο και απολυτη ησυχια σε σταθμες που οι κωνοι των ηχειων θα εμεναν στο χερι. Σημειωση οτι ολα τα υλικα του ειναι πρωτης ταξης

Θα ανεβασω μερικες φωτο το βραδυ.

Πρωτα απ' ολα καλοριζικο και καλοακουστο!

Ο παθητικος ηταν ο NVA ετσι; Νομιζω οτι με δυο πυκωτακια στην εξοδο του θα εξαλειφτουν να κρακ κρουκ, πυκωτακια σαν αυτα του κινεζοντακ.

Να σε καλα stelakis, ο παθητικος ναι ειναι ο NVA αλλα ειχε και αλλα θεματα... Πρωτον δεν μπορεις να τον ανοιξεις γιατι το κουτι ειναι κολλημενα ακρυλικα πανελ. Δευτερον ο επιλογεας του εχει ενα θεμα γιατι υπαρχει crosstalk σε μια είσοδο, αρα καποια μαιμουδια εχει κανει και τριτον μετα απο αυτα που ακουσα χθες δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω :)
Παντως εχει ωραια knobs ;)

Μερικες ακομα φωτο απο τις φασεις κατασκευης. Πλεον μενει μονο η προσοψη η οποια ομως τρωει και πολυ χρονο. Η ατιμη πρεπει να ωρίμαση στο μυαλο. Ειμαι και παλιος μοντελιστης οποτε τα θελω τελεια. Τα σχεδια παντως εχουν γινει και θα επισκεφτω κανα δυο μηχανουργεια να δω τι θα μου πουν. Εμπνευση θα ειναι τα yamahakια τελη του 70' που λατρευω ως μηχανακια. Λιτα και ομορφα

Να αναφερω οτι η προεκταση του ποντεσιομετρου δεν εχει κανενα νοημα απολυτως στη συγκριμενη εφαρμογη, το εβαλα επειδη απλα το ειχα και με ετρωγε.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• lighternote 010 (Medium).jpg
    lighternote 010 (Medium).jpg
    78.2 KB · Views: 265
  • lighternote 011 (Medium).jpg
    lighternote 011 (Medium).jpg
    86 KB · Views: 248
  • lighternote 013 (Medium).jpg
    lighternote 013 (Medium).jpg
    90.3 KB · Views: 248
  • lighternote 014 (Medium).jpg
    lighternote 014 (Medium).jpg
    101.4 KB · Views: 249
  • lighternote 016 (Medium).jpg
    lighternote 016 (Medium).jpg
    61.7 KB · Views: 246
να σαι καλα stelakis. Χθες που λες μου ηρθε και το κουμπι για το volume, 40mm ολο μεταλλο, και με το επιπλεον βαρος του η αισθηση του ποντετιομετρου πλεον ειναι επιπεδου ραδιοφωνικου δεκτη, το φυσας και γυρναει που λεει ο λογος.
Ωραία πράγματα, hiendιες.

Μολις παρέλαβα την προσοψη απο τους Γερμανούς. Η τσαχπινιά εχει παει σύννεφο, μπορει απο diy να μην καναμε και πολλα αλλα απο μουρη πρωτοι...

Φωτο το βραδυ, ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος, εξαιρετικη δουλεια αν και εχω κανα δυο ενστασεις ως προς την κοπη (φαινονται μερικα ιχνη κοψιματος του αλουμινιου στις πλευρές)

Μολις παρέλαβα την προσοψη απο τους Γερμανούς. Η τσαχπινιά εχει παει σύννεφο, μπορει απο diy να μην καναμε και πολλα αλλα απο μουρη πρωτοι...

Φωτο το βραδυ, ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος, εξαιρετικη δουλεια αν και εχω κανα δυο ενστασεις ως προς την κοπη (φαινονται μερικα ιχνη κοψιματος του αλουμινιου στις πλευρές)

Βασίλη , πόσα σου χρέωσε ο Γερμανός για την φάτσα ??

90Ε ήταν όλο το πακέτο ε? με τα μεταφορικά μέσα?

Δημήτρη για την ακριβεια 89.89 ολα μαζι
60 ευρω η προσοψη, 16 τα μεταφορικα και τα υπολοιπα φπα

και δωρο ενα σακουλακι haribbo καραμελες που ελιωσαν στην διαδρομη :Banane0:

παντως εκανε και 1 εβδομαδα να έρθει με ups, το περιμενα ποιο συντομα

Α! Δημητρη αν ειναι να το κανεις επικοινωνησε μαζι μου πρωτα γιατι εχω βρει κανα δυο κολπακια στο προγραμμα που αξιζει να τα κανεις, μπορεις να γλυτωσεις λιγα λεφτα... και αν θες και την συμβουλη μου σχετικα με το τελικο αποτελεσμα, ειδικα στην χαραξη

εχω κανει δυο φατσες εκει ποια, ειμαι εμπειρος :music-smiley-005:

http://www.schaeffer-ag.de/index.php?id=97&L=1

και σου παμε ρεγουλο στα τσιπουρα αλλα μαλλον δεν ακους..

Τι να κανεις... you can't teach an old dog new tricks... :ADFADF1:

Ειναι θεοι οι ανθρωποι εχουν και ετοιμο .deb για Linux!!!

Η εταιρεια χαιρει τον αμεριστο σεβασμο μου!!!
Να ειχε και ενα ruler γυρω γυρω και τι στον κοσμο...

Αληθεια το iec το κανεις με πατεντα ετσι; Δεν υπαρχει καποιο template...

Α! Δημητρη αν ειναι να το κανεις επικοινωνησε μαζι μου πρωτα γιατι εχω βρει κανα δυο κολπακια στο προγραμμα που αξιζει να τα κανεις, μπορεις να γλυτωσεις λιγα λεφτα... και αν θες και την συμβουλη μου σχετικα με το τελικο αποτελεσμα, ειδικα στην χαραξη

εχω κανει δυο φατσες εκει ποια, ειμαι εμπειρος :music-smiley-005:

το πρόγραμμα το είχα κατεβάσει πριν καναδυό χρόνια, του είχα ρίξει μια ματιά αλλά δεν θυμάμαι , θα το ξανακοιτάξω και αν είναι θα σε ρωτήσω ...:ernaehrung004:

Τι να κανεις... you can't teach an old dog new tricks... :ADFADF1:

Ειναι θεοι οι ανθρωποι εχουν και ετοιμο .deb για Linux!!!

Η εταιρεια χαιρει τον αμεριστο σεβασμο μου!!!
Να ειχε και ενα ruler γυρω γυρω και τι στον κοσμο...

Αληθεια το iec το κανεις με πατεντα ετσι; Δεν υπαρχει καποιο template...

πρεπει να εχει αλλα, πισω οψεις δεν εχω στειλει εκτος απο το κουτι του υπολογιστη που δεν εχει iec, ετσι δεν το εχω ψαξει. Τα πισω ειναι τα ευκολα, και ειδικα με τα κουτια της norma η λαμαρινα κοβεται πανευκολα. Μπροστα ειναι ολο το παλουκι...

το πρόγραμμα το είχα κατεβάσει πριν καναδυό χρόνια, του είχα ρίξει μια ματιά αλλά δεν θυμάμαι , θα το ξανακοιτάξω και αν είναι θα σε ρωτήσω ...:ernaehrung004:

εχει βγει καινουργια εκδοση με καινουργια κοστολογηση, οτι κανεις σχεδιασε το στην καινουργια. :ernaehrung004:

μιας που ανεβασα τον ενα να και αυτος.Με τις γερμανικες τασχπινιες, που δεν ξανακανω

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Photo0002 (Medium).jpg
    Photo0002 (Medium).jpg
    35.7 KB · Views: 104
  • Photo0005 (Medium).jpg
    Photo0005 (Medium).jpg
    36.4 KB · Views: 101
να σου πω την αληθεια δεν ειναι αυτο που περιμενα. Αλλά έμαθα. Χαρηκα που υπολογισα σωστα τον διακοπτη on/off, αυτου του ειδους μου αρεσουν πολυ.