Ευχαριστώ και πάλι παιδιά....μόλις σήμερα παρήγγειλα 7 xlr καλώδια και ελπίζω να τα έχω Δευτέρα...
Το sub πως θα το συνδεσης με rca γινεται !
Λογικά την επιλογή bitstream πρέπει να επιλέξεις, αλλά και πάλι στον ONKYO μάλλον θα βλέπεις PCM, αφού το ps3 δίνει μόνο πολυκάναλο PCM στον ενισχυτή.
Ας μας πει και κάποιος που έχει ps3......
Αυτο δεν στεκει διοτι ποιος ο λογος του bitstream απο την στιγμη που στελνει τον ηχο αυτουσιο & δεν τον μετατρεπει σε PCM. Aν & εχω το PS3 δεν εχω απο τους καινουριους προ για να κανω Bitstream οποτε δινω PCM.Λογικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα με Bitstream αν εχεις αναβαθμισει το PS3 & φυσικα το δισκακι εχει HD DTS ή Dolby & οχι PCM 5.1
Στέλνει τον ήχο αυτούσιο ΜΟΝΟ όταν είναι dts ή Dolby digital.
Dolby TrueHD και dts HD-MA τα στέλνει στον ενισχυτή μόνο ως πολυκάναλο PCM.
Γνωστό πρόβλημα του ps3 εδώ και πολύ καιρό, και το οποίο δεν αναμένεται να λυθεί ούτε με μελλοντικό firmware upgrade, μιας και είναι πρόβλημα hardware.
![]()
Στέλνει τον ήχο αυτούσιο ΜΟΝΟ όταν είναι dts ή Dolby digital.
Dolby TrueHD και dts HD-MA τα στέλνει στον ενισχυτή μόνο ως πολυκάναλο PCM.
Γνωστό πρόβλημα του ps3 εδώ και πολύ καιρό, και το οποίο δεν αναμένεται να λυθεί ούτε με μελλοντικό firmware upgrade, μιας και είναι πρόβλημα hardware.
![]()
Παιδια ευχαριστω για την εξακριβωση.(Αντε να παρουμε κανενα BR Player της προκοπης!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.