ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Νομίζω ότι στίς συγκεντρώσεις πιά πηγαίνουν οι μεταφερόμενς μάζες απο νομού σε νομό.
Πάντως θυμάμαι τήν συγκέντρωση Ράλλη το 81 στήν Αθηνα ,που θεωρήθηκε εντυπωσιακή.
Εχασε με 7 μονάδες διαφορά.
Υ.Γ
Ενδιαφέρον έχουν και οι προβλέψεις τών εταιρειών στοιχημάτων,που στήν ουσία πλέον ,´παίζουν´την διαφορά τών δύο πρώτων αυξάνοντας τό χάντικαπ τού ΠΑΣΟΚ,απο 1 σέ 1.75-2.5.
Η νίκη τής Ν.Δ.σχεδόν προεξοφλείται με αποδόσεις 1.15-1.2

το 81 πάντως στη Θεσσαλονίκη , όταν μίλησε ο Ράλλης , στην μητροπόλεως κυκλοφορούσαν άνετα και οι καντίνες με τα σάντουιτς . ...:flipout:

το 81 πάντως στη Θεσσαλονίκη , όταν μίλησε ο Ράλλης , στην μητροπόλεως κυκλοφορούσαν άνετα και οι καντίνες με τα σάντουιτς . ...:flipout:

Αφού οι Θεσσαλονικείς οπαδοί τού Ράλλη είχαν φύγει για Αθήνα για τήν μεγαλειώδη συγκέντρωση τής Παρασκευής.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Και εκτός των άλλων , Μπάμπη μου , εκείνο που με προβληματίζει - και δεν είναι αιχμή αυτό στον Δημήτρη Θ. - είναι ότι ένα15% , εδώ και σαράντα χρόνια , καταδικάζει όχι μόνον τον δικομματισμό , αλλά και τους ψηφοφόρους των δύο αυτών κομμάτων , επιδεικνύοντας αφ' ενός μιά αλαζονική τοποθέτηση ( εμείς ξέρουμε καλύτερα από εσάς ) και αφ' ετέρου μιά βαθύτατη περιφρόνηση προς την λαϊκή βούληση , η οποία έχω την αίσθηση ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή , ανεξαρτήτως αποτελέσματος ( όχι δηλαδή "κυρίαρχος λαός" όταν δεν ψηφίζει τα δύο κόμματα και "βλαξ λαός" όταν τα ψηφίζει ) .

Γιατι αδικο εχουν και μας χαρακτηριζουν ετσι ? Αφου ολοι μας κατακρινουμε τα δυο μεγαλα κομματα και ολοι σχεδον αυτα θα ψηφισουμε...

Εγω πιστευω οτι ενα μεγαλο εως τεραστιο ποσοστο του πληθυσμου ουτε καν ενδιαφερεται και ουτε καν ασχολειται με την πολιτικη....
Ενας μερος αυτων ψηφιζει με συμφεροντολογικα κριτηρια...ας ψηφισω το ταδε κομμα γιατι γνωριζουμε τον ταδε βουλευτη και οσο ναναι κατι περισσοτερο θα κανει αν ειναι στην κυβερνηση οι δικοι του....
Ενα πολυ μεγαλο μερος (κυριως η νεολαια) ψηφιζει απλως απο συνηθεια....καποιος μεγαλος σε ηλικια (πατερας-παππους ) εχει καποια βιωματα απο το τοτε ...και ακολουθει και η οικογενεια αυστηρα τα πιστευω του....
Χαρακτηριστικο ειναι το ..στην δικια μας οικογενεια ψηφιζαμε ανεκαθεν δεξια , αριστερα η δεν ξερω τι αλλο...και βλεπεις τωρα το πιτσιρικι να κραταει τη σημαια και να φωναζει : o κοσμος δεν ξεχνα τη σημαινει δεξια !! η κεντρο η αριστερα (για να μην πειτε οτι κανω και διαφημιση)..

Δεξια αριστερα τι ? Δεξια -αριστερα του δρομου πχ ?
Αυτο το πιτσιρικι τι θα ψηφισει οταν μεγαλωσει ? θα κανει την κριτικη του ,θα κατηγορησει τα μεγαλα κομματα για την καταντια της σημερινης κοινωνιας ..και θα παει να ψηφισει το κομμα που ξερει και εμπιστευεται !!
Τα προβληματα της επιβιωσης εχουν πρωταρχικη σημασια για το συγχρονο ανθρωπο , δεν εχει το χρονο και κυριως τη διαθεση να ασχοληθει με τα κοινα, δεν ενδιαφερεται να ενημερωθει καν..απλως διαβαζει καποιες φυλλαδες με καθαρη οπαδικη διαθεση και η οποια κριτικη που ασκει εχει τον παιδικο χαρακτηρα του στυλ: Kαι τι εκανε αυτος για το ταδε ?
Αμα δεν διαβασεις πολιτικα αρθρα , οικονομικα αρθρα απο εγκυρες εφημεριδες ,απο καποιες σοβαρες συζητησεις στην τηλεοραση (θα υπαρχουν και τετοιες...)πως θα σχηματισεις αστω μια μικρη αποψη ?
Δηλαδη αν η εταιρια που δουλευω φυγει και παει στη Κινα και μεινω ανεργος τοτε θα φταιει ο Κωστακης (η Γιωργακης)?Μπορει να φταιει και αυτος (φορολογια-απραξια κυβερνησης και μπλα μπλα) αλλα ειναι ετσι απλο ?
Το μονο ευκολο ειναι να πω...μας γα@@ οι μα@@ ..δεν κανουν τιποτα για την ανεργια...κοιτανε μονο να φανε...αλλα τωρα δεν ειναι και σοβαρη κριτικη αυτη....
Πολλοι λιγοι ψηφιζουν συνηδειτοποιημενα ...και ισως το μεγαλυτερο μερος απο αυτους ειναι καποιας ηλικιας που εχουν προλαβει και ''μελετησει'' την διαδρομη ολων των κομματων και των αντιπροσωπων τους στο χρονο..

δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, αλλά την τελευταία εβδομάδα πρέπει να έχω λάβει ίσα με καμιά 15αριά μηνύματα στο κινητό μου, και έχω εκνευριστεί. Την τεχνολογία μου μέσα...
Στις επόμενες θα αρχίσω να παίρνω και email. Μην πω και pm στο avclub.

θα ψηφισω το Νεο Δημοκρατικο Κ Κ Ε που θα παταξει ΣΥΡΙΖΑ μαζι με το ΠΑΣΟΚ τα προβληματα της Ελλαδος και επιτελους ο κυριαρχος ΛΑΟΣ θα νιωσει περηφανος

Καλά,ο Larry είναι ο ορισμός τού αποστασιοποιημένου Διαχειριστή.
Σε λίγο θα τον ρωτάμε τί ομάδα είναι και θα απαντά :'Mικρός ήμουν Αρης ,ΑΕΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ ,Πανιώνιος...Τωρα πού μεγάλωσα είμαι ΑΕΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,Πανιώνιος,Αρης ,ΠΑΟΚ´:flipout::flipout::flipout:

Ευγε νέε μου.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Λοιπόν προβλέψεις:
ΠΑΣΟΚ+ΝΔ ~ 81 % (το ΠΑΣΟΚ μπροστά κατά 0,2-0,3%)

ΚΚΕ ~ 7,5%

ΣΥΡΙΖΑ ~ 5,2%:award:

ΛΑΟΣ ~ 4 %

δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, αλλά την τελευταία εβδομάδα πρέπει να έχω λάβει ίσα με καμιά 15αριά μηνύματα στο κινητό μου, και έχω εκνευριστεί. Την τεχνολογία μου μέσα...
Στις επόμενες θα αρχίσω να παίρνω και email. Μην πω και pm στο avclub.

Το αγαπημένο μου είναι τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα.
Χτυπάει το τηλέφωνο, απαντώ. Ακούω "καλησπέρα", λέω κι εγώ "καλησπέρα". Μετά ακούω "ακολουθεί ηχογραφημένο μήνυμα" κι αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος...

Το αγαπημένο μου είναι τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα.
Χτυπάει το τηλέφωνο, απαντώ. Ακούω "καλησπέρα", λέω κι εγώ "καλησπέρα". Μετά ακούω "ακολουθεί ηχογραφημένο μήνυμα" κι αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος...

:flipout::flipout: την πάτησα και εγώ εχθές !!!!

Eγω παλι βλεπω νικη του ΠΑΣΟΚ λογω κουμπαρων , ομολογων, πυρκαγιων κτλ.:

ΠΑΣΟΚ 41.5%
ΝΔ 41.0%
ΚΚΕ 7.0%
ΣΥΝ 4.5%
ΛΑΟΣ 3.5%

Λοιπά κομματα , ακυρα , λευκα 2.5%

Mε το σεναριο αυτο δεν παιρνει την αυτοδυναμια κανενα κομμα και παμε παλι για εκλογες.

Παιδιά για να δείτε ποιος είναι το πρώτο κόμμα και που παίζεται η διαφορά αρκεί να μπείτε στους ξένους bookmakers να δείτε τις αποδόσεις. Δεν έχουν πέσει πότε έξω στις ελληνικές εκλογές.

Ως εκ τούτου, βλέπω νίκη της ΝΔ κοντά στις 3 μονάδες.

Ένα παράδειγμα από πολύ γνωστό μπουκερά.

Νικητής εκλογών
Νέα Δημοκρατία 1.13
ΠΑΣΟΚ 5.25
ΚΚΕ 1001.00
Συνασπισμός 1251.00
ΛΑΟΣ 1501.00
How many different Parties will enter Parliament?
Πάνω από 4,5 1.28

Κάτω από 4,5 3.35
How many seats will the winning Party get?
Over 154 1.95

Under 154 1.75
What will the winning margin be?
Nea Dimokratia by 0,01 to 0,99 percent 8.00
Nea Dimokratia by 1 to 1,99 percent 3.85
Nea Dimokratia by 2 percent or more 1.50
PASOK by 0,01 to 0,99 percent 9.00
PASOK by 1 to 1,99 percent 15.00
PASOK by 2 percent or more 41.00