Δεν ζητας τα λεφτα σου πισω να παρεις καμια καλυτερη τηλεοραση?
λοιπον πριν ειχα μεια samsung 37'' hd ready mpeg2. την εδωσα σε εναν γνωστό με 200 και πήρα την philips απο ενα μαγαζι που εκλεινε 300 (δηλαδή 100 ). Δεν θα την ειχα πάρει αν δεν εκανε τόσο....Θα μιλήσω το πρωι με την philips να δω τι θα κάνουμε....
Δεν υπαρχει ρε παιδεια κάποιος με τηλεόραση αυτης της σιειράς να πεί τι ρυθμίσεις έχει να τις δοκιμάσω?
Σαν το φυσιολογικό Luma- και Chroma-noise μου φαίνεται, που υπάρχει σε όλα τα αναλογικά σήματα composite. Προφανώς, κάποια από τις επεξεργασίες της τηλεόρασης ή συνδυασμός τους, το κάνει να φαίνεται πιο έντονα.
Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τη δυναμική αντίθεση και την προηγμένη ευκρίνεια, για αρχή... Παίξε λίγο και με τη βελτίωση χρώματος και το gamma.
edit: Γιώργο, μαζί γράφαμε...![]()
αντίθεση-75
φωτεινωτητα-46
χρώμα-55
ευκρίνεια-5
μειωση θορυβου-καθόλου
αποχρωση-κανονικη,
pixelplus Hd - hd natural motion - μετρια
- 100hz clear lcd - ανοιχτο
- προηγμενη ευκρίνεια - ανοιχτο
- δυναμική αντίθεση - κλειστό
- δυναμικος οπίσθιος φωτισμός - βελτιστη εικόνα
- mpeg μειωση τεχνουργημάτων - κλειστό
- βελτίωση χρώματος - κλειστό
- gamma - 1
φωτοαισθητήρας - ανοιχτό
casper όλα αυτά τα λές για να βοηθήσεις??? δεν βαρεθηκες να γράψεις τόσα μονο και μονο για κοροιδεψεις ρε @@!%$!!%???
Τέλοσπάντων για όσους ξέρουν η τηλεόραση αγοράστηκε απο την fnac..... Αν ψήνεσαι με 600 ειναι δικια σου να παω να παρω καμια samsung να βρω ξανα την υγεια μου....
Στο τελευταίο θα διαφωνίσω. Από την μια έχουμε "- δυναμική αντίθεση - κλειστό" και από την άλλη τον αισθητηρα ανοικτό?
casper όλα αυτά τα λές για να βοηθήσεις??? δεν βαρεθηκες να γράψεις τόσα μονο και μονο για κοροιδεψεις ρε @@!%$!!%???
Τέλοσπάντων για όσους ξέρουν η τηλεόραση αγοράστηκε απο την fnac..... Αν ψήνεσαι με 600 ειναι δικια σου να παω να παρω καμια samsung να βρω ξανα την υγεια μου....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.