Πρόβλημα με EPSON TW5500

Μάλλον θα επιλέξω την κλήρωση που λες και θα πάμε σε αντικατάσταση του TW5500. Η ενημέρωση από την Πλαίσιο σήμερα έλεγε ότι θα το έχουμε άμεσα. Πιστεύω ότι ο τρίτος TW5500 να δουλεύει σωστά. Αν πάλι όχι σημαίνει ότι κάτι γίνεται και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
Παρεπιπτόντως λόττο να παίξω αυτή τη βδομάδα ή άσε καλύτερα?

Aνοιξε τον και τεσταρε τον μπροστα στους υπαλληλους του πλαισιου οταν τον παραλαβεις... Αν εχει παλι θεματα μην τον παραλαβεις και επιτελους ελα στον μαγικο κοσμο των dlp ! :music-smiley-005:

thankin ,

λένε ότι ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. Σε αυτή τη φάση επιμένοντας στον TW5500 καταλαβαίνεις που ανήκω.
Από την άλλη όμως τι καλύτερη διαφήμιση από το να επιμένεις στην ίδια εταιρεία. Και πραγματικά η εικόνα του TW5500 - αν εξαιρέσει κανείς το πρόβλημα που κουβεντιάζουμε- είναι πολύ καλή (η διαφήμιση που ήθελες). Δεν έχω πιστεί ότι μπορεί να βρω το ίδιο μαύρο στον Sony VPL-HW15 ή στον Optoma HD82. Για τον HW-20, κάτι γίνεται, γιατί κερδίζει τον Epson στα σημεία (και πάλι ίσως όχι στο μαύρο).

vadergr
Αυτό είναι κάτι που μου πρότειναν και από την Πλαίσιο, και έγινε και για το δεύτερο κομμάτι TW5500. Όμως η δοκιμή έγινε στον περιορισμένο χώρο του service της Πλαίσιο και όχι στο show room, με αποτέλεσμα να προβάλλουμε σε μια απόσταση 40-50εκ από τον τοίχο και να μην φανεί το πρόβλημα από την αρχή. Τουλάχιστον αν έχει πρόβλημα και ο τρίτος TW5500 να γλιτώσω τη διαδικασία της τοποθέτησης και του σεταρίσματος ( ο τύπος που μου κάνει την τοποθέτηση και το καλιμπράρισμα με έχει αγαπήσει). Για τους dlp που γράφεις ,το rainbow έχει ξεπεραστεί? Και αν ακόμα εγώ πάω και τον δω και δεν είναι αντιληπτό το φαινόμενο από εμένα αλλά αργότερα σετάροντας σπίτι έχει πρόβλημα η λοιπή φαμέλια τι γίνεται?

Last edited:
Ο τρίτος στη σειρά TW5500, ήρθε σήμερα.
Πηγαίνοντας στην Πλαίσιο να τον παραλάβω, σκέφτηκα ότι κάπου εδώ θα τελειώσουν και τα βάσανα.
Στο τεχνικό τμήμα της Πλαίσιο , είπαμε να τον δοκιμάσουμε αυτή τη φορά στο demo room που έχει η εταιρεία.
Αφού συνδέθηκε μετά από κάποιες δυσκολίες με διάφορες πηγές μέσω hdmi, πρόβαλλε αρχικά το περιεχόμενο κάποιας ταινίας δράσης που δύσκολα σου άφηνε περιθώρια για να διακρίνεις σωστά τα κάδρα.
Στη συνέχεια προβάλλαμε με μεγαλύτερη δυσκολία στατικές εικόνες από λευκά πλάνα και τρέξαμε τα δοκιμαστικά των panel που έχει ο ίδιος ο tw5500.
Με τα λύπης διαπιστώσαμε εγώ και οι παρευρισκόμενοι άνθρωποι της Πλαίσιο ότι υπήρχε πάλι το ίδιο πρόβλημα με μια πράσινη περιοχή στη δεξιά μεριά του κάδρου καθώς και μια λεπτότερη περιοχή στην κάτω και δεξιά μεριά του κάδρου. Λόγω της απογοήτευσης δεν φωτογράφησα κάποιο από τα δοκιμαστικά για να το ποστάρω.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ρε φιλε θα κλαψω .... δεν το πιστευω! τι εγινε τελικα ? τι ειπατε? τι θα κανιες?

thankin διάβασε αυτό το post http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1176135&page=113 , κάπου στη μέση ο τύπος γράφει για ένα μαγικό αριθμό. Τον αριθμό 7. Διάβασε το και έλα να κλάψουμε μαζί.
Ευχαριστώ

Υ.Γ.Μπορώ να βρίσω λίγο τώρα ή θα με κάνουν banned από το site (έτσι για να ξεθυμάνω λίγο)

Last edited:
thankin διάβασε αυτό το post http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1176135&page=113 , κάπου στη μέση ο τύπος γράφει για ένα μαγικό αριθμό. Τον αριθμό 7. Διάβασε το και έλα να κλάψουμε μαζί.
Ευχαριστώ

Υ.Γ.Μπορώ να βρίσω λίγο τώρα ή θα με κάνουν banned από το site (έτσι για να ξεθυμάνω λίγο)

δλδ πας για 4ο? Δεν παιζει να παρεις αλλη μαρκα? Θες να μας πεις σε ποιο πλαισιο γινονται ολα αυτα? οχι οτι εχει σχεση με τα κομματια.

thankin επειδή σε κόβω για τρελλό Παόκι, σου λέω ότι το μαγαζί είναι μακριά σου για να ηρεμήσεις. (Είναι Αθήνα). Επίσης όντως τα κομμάτια δεν είναι από stock της Πλαίσιο. Δεν μου δίνουν ότι έχουν στο μαγαζί, αλλά έρχονται από Oktabit(Epson?), η έτσι τουλάχιστον φαίνεται. Επίσης πάλι σήμερα ήταν εκτός συσκευασίας με τη γνωστή εξήγηση ότι εφόσον δεν προσκομίσαμε την αρχική συσκευασία θα "τιμωρούμαστε" να μας δίνουν ανοιχτά. Εδώ να τονίσω ότι εμένα μου φαίνονται όλα καινούργια.
Μετά λοιπόν από το αρχικό σοκ τόσο από το τεχνικό τμήμα ,όσο και από τη διεύθυνση του καταστήματος μου , είπαν ότι θα ζητήσουν από την Oktabit-Epson να μην συνεχίσουμε τις αντικαταστάσεις γιατί δεν οδηγούμαστε πουθενά.

Ειμαι βεβαιος οτι τα κομματια δεν ειναι στοκ του πλαισιου, σιγα μην ειχαν στοκαρισμενους τοσο ακριβους προβολεις. Τετοιους τους φερνουν ην εναν-εναν και φευγει ο ενας ερχεται ο αλλος. Νομιζω οτι απλως σε εμπαιζουν απο τη αντιπροσωπεια. Εχουν αυτοι στοκαρισμενα προβληματικα κομματια και απλως περιμενουν να τα σπρωξουν σε αυτους που ειναι πιο μαλακοι πελατες και τελικα θα καμψουν τις αντιστασεις τους ή θα τελειωσει η υπομονη τους.

τα προβληματικα κομματια εχουν μαζευτει απο ολη την ελλαδα και προσπαθουν να τα σπρωξουν με την λογικη εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας, καποιος θα την φαει!

δεν λεω πως δεν υπαρχει απλως πιστευω πως προσπαθουν να σπρωξουν τα προβληματικα και να καμψουν τις αντοχες σου. Δεν μπορω να πιστεψω οτι στελνουν τυχαια 3 στα 3 προβληματικα κομματια. Μιλαμε για τρελο ποσοσστο αστοχιας!

Αν δεχτουν παρε πισω τα χρηματα σου και ψαξτο με την ησυχια σου,επειτα πας για αλλη μαρκα,panasonic ή αν μπορεις και σε jvc.
Και η optoma ή benq στο παιχνιδι.

Φίλε salamander υπομονή.
Η κατάστασή σου, έχει και ένα θετικό-σκέψου να τον είχες αγοράσει από έξω!

Εκτός κι αν συμβαίνει αυτό που λέει ο thankin να προσπαθούν να ξεφορτωθούν προβληματικούς προβολείς. Αλλά και πάλι να το προσπαθήσουν τρεις φορές ? Μία ίσως, αλλά τρεις ? δεν ξέρω.

Η εταιρεία (epson) τι λέει για όλα αυτά, τι εξήγηση δίνει ?

Υ.Γ: Το να πάρεις τα λεφτά σου πίσω είναι δικαίωμα σου, δεν έχει δεχθούν δε δεχθούν. Αν αποφασίσεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από την αγορά σου τα ζητάς και θα στα δώσουν.

ισως κ να πηγαινοεφερναν τον ιδιο, αφου πρωτα τον εστειλαν στο αποστειρωμενο δωματιο της Γαλλιας(το μοναδικο της epson στην ευρωπη) προσεξες αν ηταν ακριβως στα ιδια σημεια το προβλημα?η τον σειριακο αριθμο?αλλα θα μου πεις με τι κουραγιο..

Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι είναι πρόβλημα της τεχνολογίας. Δεν έχω δει τρίτσιπο να χάνει κάτω από 1-2 pixel. Δεν γνωρίζουμε καν ποιο είναι το αποδεκτό από την κάθε εταιρία όριο...

Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι είναι πρόβλημα της τεχνολογίας. Δεν έχω δει τρίτσιπο να χάνει κάτω από 1-2 pixel. Δεν γνωρίζουμε καν ποιο είναι το αποδεκτό από την κάθε εταιρία όριο...

ε και αν είναι τοσο εκτεταμενο πρόβλημα με 1,5 2 και 2,5 πιξελ και εμφανίζεται σε τέτοια συχνοτητα τι να πω ... πουλάνε ακόμα? Ας τοποθετηθούν οι φίλοι με 3lcd του φορουμ. Ούτε έναν δεν εχουμε?