thankin ,
λένε ότι ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. Σε αυτή τη φάση επιμένοντας στον TW5500 καταλαβαίνεις που ανήκω.
Από την άλλη όμως τι καλύτερη διαφήμιση από το να επιμένεις στην ίδια εταιρεία. Και πραγματικά η εικόνα του TW5500 - αν εξαιρέσει κανείς το πρόβλημα που κουβεντιάζουμε- είναι πολύ καλή (η διαφήμιση που ήθελες). Δεν έχω πιστεί ότι μπορεί να βρω το ίδιο μαύρο στον Sony VPL-HW15 ή στον Optoma HD82. Για τον HW-20, κάτι γίνεται, γιατί κερδίζει τον Epson στα σημεία (και πάλι ίσως όχι στο μαύρο).
vadergr
Αυτό είναι κάτι που μου πρότειναν και από την Πλαίσιο, και έγινε και για το δεύτερο κομμάτι TW5500. Όμως η δοκιμή έγινε στον περιορισμένο χώρο του service της Πλαίσιο και όχι στο show room, με αποτέλεσμα να προβάλλουμε σε μια απόσταση 40-50εκ από τον τοίχο και να μην φανεί το πρόβλημα από την αρχή. Τουλάχιστον αν έχει πρόβλημα και ο τρίτος TW5500 να γλιτώσω τη διαδικασία της τοποθέτησης και του σεταρίσματος ( ο τύπος που μου κάνει την τοποθέτηση και το καλιμπράρισμα με έχει αγαπήσει). Για τους dlp που γράφεις ,το rainbow έχει ξεπεραστεί? Και αν ακόμα εγώ πάω και τον δω και δεν είναι αντιληπτό το φαινόμενο από εμένα αλλά αργότερα σετάροντας σπίτι έχει πρόβλημα η λοιπή φαμέλια τι γίνεται?