Πως πάνε φέτος τα πράγματα ρε παιδιά? Εμένα η σεζόν πάλι δεν μπήκε καλά...
Πάω να το βάλω μπρος και έκανε σαν τρακτέρ...το κοιτάω καλύτερα, αναμενόμενο κάτι δεν πήγαινε καλά με τον κυκλοφορητή.
Σε αυτό δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή έχει αέρα μέσα και μπορεί να κάνει σαν να κοπανάει η φτερωτή στα τοιχώματα αλλά απλά κοπανάει στον αέρα και δεν λειτουργεί ομαλά "βουτηγμένη" ολόκληρη στο νερό, ή βάρεσε κανένα ρουλεμάν.
Μετά τα
περσινά με το σούπερ σέρβις είπα να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να δοκιμάσω να τον ανοίξω.
Ο κυκλοφορητής έχει και άλλα που κουμπώνουν επάνω του και βγαίνει και πωλείται ολόκληρο το μπλοκ, σε τιμή που έβλεπα γύρω στα 180 ευρά τουλάχιστον.
Κατάφερα να βγάλω μόνο την κεφαλή να δω τι γίνεται και όντως ήταν ρουλεμάν...
Το βάζω πίσω και τα ίδια. Αφού όμως τα κατάφερα χωρίς να έχω διαρροές λέω θα τον παραγγείλω. Γιατί αλλιώς, να θα μου πουν κάνει 250 και τουλάχιστον 50 που θα ήθελαν αυτοί πάμε στα 300 σίγουρα.
Ας δοκιμάσω την τύχη μου λοιπόν να μαθαίνω. Έρχεται ο κυκλοφορητής με 172 ευρώ τελικά, και αν και πολύ απλό να αλλάξεις όλο το μπλοκ, μετά την προηγούμενη επιτυχία άλλαξα ξανά μόνο τον κινητήρα, μου έμειναν τα υπόλοιπα ανταλλακτικά (αχρείαστα να είναι) και προς το παρών όλα δείχνουν καλά.
Λέβητας Ariston με κυκλοφορητή Wilo που δεν δούλεψε και πολύ είναι η αλήθεια, υποψιάζομαι μπορεί επίτηδες να είναι μάπα τα ρουλεμάν. Τι να πεις?...