stavroslam
AVClub Addicted Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer VSX-422?
τα ηχεια ειναι οντως δυσκολα αλλα απλα θα ζοριζοταν και δεν θα τα δουλευε σωστα ''κουναγε''.
τωρα κανονικα θελουν μπομπα εκει....
Επειδή έχω απογοητευτεί πλήρως με το θέμα θα ήθελα την βοηθειά σας, μίλησα χτες με το service τους ανέφερα το πρόβλημα και ο τεχνικός τους άρχισε να μου αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα ηχεία, στην εύλογη απορία μου γιατί να φταίνε τα ηχεία αφού την ένταση την είχα ανεβάσει σταδιακά εώς την μέση και πιο κάτω και στο φινάλε αντε και τα ηχεία δεν τα σηκώνει ο ενισχυτής γιατί δεν κάηκε κάποιο από αυτά αλλά παρουσίασε πρόβλημα ο av , απάντηση δεν πήρα.
Παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία των ηχείων μπας και έχετε κάποια απάντηση, σημειώνω δε ότι με πολύμετρο μέτρησα τα ηχεία , το κεντρικό και τα πίσω έδειχναν 8+ Ω και τα μπροστά 6+ Ω .
Επίσης εκάνα και την κίνηση να βγάζω ένα ένα τα ηχεία για να δω αν θα ανοίξει χωρίς να κλεισει ο ενισχυτής και μέχρι που έμεινε σκέτος παρουσιάζει το ίδιο θέμα , δηλαδή ανοίγει και μετά από 3'' κλείνει.
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΧΕΙΟ AV-988C
50W, 2 woofer 4" + 1 tweeter 3/4", 8Ω, 100Ηz-20KHz, 84-88dB.
ΗΧΕΙA ΔΟΡΥΦΟΡΟI AV-988S
30W, 1 woofer 4" + 1 tweeter 3/4", 8Ω, 100-20KHz, 82-86dB.
Ηχεία Βάσης Koda EX-566T
•Μέγιστη ισχύς 120W 8Ω.
•Σχεδίαση 2 δρόμων με Bass reflex
•Woofer: 1×6,5’’
•Tweeter: 1×3/4’’
•Απόκριση συχνότητας: 42Hz – 20KHz.
•Ευαισθησία: 88db±3db
τα ηχεια ειναι οντως δυσκολα αλλα απλα θα ζοριζοταν και δεν θα τα δουλευε σωστα ''κουναγε''.
τωρα κανονικα θελουν μπομπα εκει....