Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Μαλιστα...

μεχρι να βγει update,

n the meantime, for Europeans who rely on iOS devices to wake them up in the morning, you have two options. Either set your recurring alarms to go off an hour earlier than normal (i.e., set your alarm to 6 AM if you actually want to wake up at 7), or abandon recurring alarms entirely and remember to set a single-use alarm every night. That's what worked for us in the Southern Hemisphere.

retardation mode on για την apple όσον αφορά αυτό το θέμα!

άκου εκεί να βάζουμε το ξυπνητήρι μια ώρα πίσω...

κλαίω :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλα, κοψε κατι.. Λες και ειχες μαθει σε υπολογιστες & gadget χωρις καθολου bugs.. Απλα, οταν υπαρχει bug σε προιον apple γινεται παγκοσμιο σουσουρο..
Σε windows ειναι κατι καθημερινο! :p

Απάντηση: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Μπα Τάκη δεν κόβω τίποτα.
Μιλάμε για πολύ basic λειτουργία το ξυπνητήρι.
Κι άντε πες το ξεπερνάμε αυτό...

Μα είναι ποτέ δυνατόν να προτείνουν να βάζουμε το ξυπνητήρι μια ώρα πίσω γιατί το bug θα λυθεί στην 4.2 όταν αυτή βγει?
Μιλάμε για κινητό των 700 παιδιά μην ξεχνιόμαστε......

Για μένα όπως είπα και πριν, retardation mode on!
Άντε γιατί για πολύ πρόβατα μας έχουν εκεί στην apple, μια με το σήμα και τις φανταστικές απαντήσεις τους στην αρχή, μια με αυτό τώρα...
Ε δεν είναι μόνο Αμερικάνοι οι πελάτες τους......

Re: Το iPhone4 έφτασε...

Λοιπόν, έκανα τις εξής δοκιμές με ένα φίλο εδώ που έχει και αυτός iphone4 με τις ίδιες ρυθμίσεις και 4.1.
Σημειώνω πως του φίλου το ξυπνητηρι χτύπησε κανονικά.

1. Βάλαμε ένα επαναλαμβανόμενο -τις καθημερινες- ξυπνητήρι στις 12.27 να χτυπήσει στις 12.30. Η "αυτόματη ρύθμιση" της ημερομηνίας και ώρας ήταν ενεργοποιημένη.
Εμένα δε χτύπησε (άρα θα χτυπήσει στις 13.30), ενώ του φίλου χτύπησε!!!

2. Βάλαμε ένα επαναλαμβανόμενο -τις καθημερινες- ξυπνητήρι στις 12.32 να χτυπήσει στις 12.35. Η "αυτόματη ρύθμιση" της ημερομηνίας και ώρας ήταν απενεργοποιημένη.
Πάλι εμένα δε χτύπησε (άρα θα χτυπήσει στις 13.35), ενώ του φίλου χτύπησε!!!

Πάμε καλά; Ολόιδιες ρυθμίσεις είχαμε...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Καλα, κοψε κατι.. Λες και ειχες μαθει σε υπολογιστες & gadget χωρις καθολου bugs.. Απλα, οταν υπαρχει bug σε προιον apple γινεται παγκοσμιο σουσουρο..
Σε windows ειναι κατι καθημερινο! :p

Ναι, όταν στα Windows γκρινιάζαμε για τέτοια bugs (είχα χάσει τουλάχιστον 2 πρωινά ξυπνήματα στου λίγους μήνες που είχα win mob..) μας λέγατε να αγοράσουμε Apple.. ;)

Τώρα δεν πρέπει να πούμε στον κόσμο να αγοράσει Android? ;)

Re: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Ειναι θεμα OS4 + iPhone 4 όμως ή μήπως είναι μόνο θέμα OS4. Δηλαδη μηπως το κανει και σε 3GS?

Λοιπόν, έκανα τις εξής δοκιμές με ένα φίλο εδώ που έχει και αυτός iphone4 με τις ίδιες ρυθμίσεις και 4.1.
Σημειώνω πως του φίλου το ξυπνητηρι χτύπησε κανονικά.

1. Βάλαμε ένα επαναλαμβανόμενο -τις καθημερινες- ξυπνητήρι στις 12.27 να χτυπήσει στις 12.30. Η "αυτόματη ρύθμιση" της ημερομηνίας και ώρας ήταν ενεργοποιημένη.
Εμένα δε χτύπησε (άρα θα χτυπήσει στις 13.30), ενώ του φίλου χτύπησε!!!

2. Βάλαμε ένα επαναλαμβανόμενο -τις καθημερινες- ξυπνητήρι στις 12.32 να χτυπήσει στις 12.35. Η "αυτόματη ρύθμιση" της ημερομηνίας και ώρας ήταν απενεργοποιημένη.
Πάλι εμένα δε χτύπησε (άρα θα χτυπήσει στις 13.35), ενώ του φίλου χτύπησε!!!

Πάμε καλά; Ολόιδιες ρυθμίσεις είχαμε...

Ποια η δικη σου ηλικια, και ποια του φιλου σου ?
Επισης, φορουσε κανεις παντοφλες ?

όχι, σε 3gs το ξυπνητήρι δούλεψε μια χαρά σήμερα.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Τώρα που το λέτε, όντως ούτε εμένα χτύπησε το πρωί, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί έτσι κι αλλιώς έχω μόνιμα ξυπνητήρια βαρβάτα που δεν καταλαβαίνουν ούτε από αλλαγές ώρες ουτε από τίποτα....

Τασο 3GS δεν εχεις?

Ειναι θεμα OS4 + iPhone 4 όμως ή μήπως είναι μόνο θέμα OS4. Δηλαδη μηπως το κανει και σε 3GS?

ως τώρα σε 3 συναδέλφους (προστέθηκε άλλος ένας) έχουν 3gs ,
σε 1 χτύπησε κανονικά οι άλλοι 2 ... είναι ακόμη σπίτι τους στο κρεβάτι τους ..

Αρα ο τιτλος "Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι" πρεπει να αλλαξει γιατι το προβλημα ειναι στο OS και οχι στην συσκευή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ναι, όταν στα Windows γκρινιάζαμε για τέτοια bugs (είχα χάσει τουλάχιστον 2 πρωινά ξυπνήματα στου λίγους μήνες που είχα win mob..) μας λέγατε να αγοράσουμε Apple.. ;)

Τώρα δεν πρέπει να πούμε στον κόσμο να αγοράσει Android? ;)

Οχι, εκτος και αν θελουμε να τους κρασαρει το gmail χωρις λογο! :flipout:

Ποια η δικη σου ηλικια, και ποια του φιλου σου ?
Επισης, φορουσε κανεις παντοφλες ?

Μάλλον φταίει το οτι ο φίλος είναι φανατικός μακ-άκας, ενώ εγώ την Apple πάντα την έχω σε αμφισβήτηση... Άμα πάρω μακ-μπουκ θα μου εκραγεί στα χέρια από τα negative vibes μου...

Μπα Τάκη δεν κόβω τίποτα.
Μιλάμε για πολύ basic λειτουργία το ξυπνητήρι.
Κι άντε πες το ξεπερνάμε αυτό...

Μα είναι ποτέ δυνατόν να προτείνουν να βάζουμε το ξυπνητήρι μια ώρα πίσω γιατί το bug θα λυθεί στην 4.2 όταν αυτή βγει?
Μιλάμε για κινητό των 700 παιδιά μην ξεχνιόμαστε......

Για μένα όπως είπα και πριν, retardation mode on!
Άντε γιατί για πολύ πρόβατα μας έχουν εκεί στην apple, μια με το σήμα και τις φανταστικές απαντήσεις τους στην αρχή, μια με αυτό τώρα...
Ε δεν είναι μόνο Αμερικάνοι οι πελάτες τους......

Πολυ γκρινια ρε φιλε για ενα bug παντως.. Και εμενα μου την εσπασε, αλλα στην apple το συγχωρω διοτι εχουν εξαιρετικο track record μεχρι σημερα σε τετοια θεματα. Και οι προγραμματιστες ανθρωποι ειναι. Το να τους λες retarded κτλ το θεωρω υπερβολικο.

Οχι, εκτος και αν θελουμε να τους κρασαρει το gmail χωρις λογο!

Μια φορά έγινε και το έχεις κάνει θέμα.. Εδώ εκατομμύρια κόσμος άργησε σήμερα να πάει στη δουλειά του και η Apple σφυρίζει αδιάφορα.. ;)

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Πολυ γκρινια ρε φιλε για ενα bug παντως.. Και εμενα μου την εσπασε, αλλα στην apple το συγχωρω διοτι εχουν εξαιρετικο track record μεχρι σημερα σε τετοια θεματα. Και οι προγραμματιστες ανθρωποι ειναι. Το να τους λες retarded κτλ το θεωρω υπερβολικο.

Μα φυσικα και ειναι retarded αλλα και αδιαφοροι εντελώς οταν το προβλημα αυτο παρουσιαστικε εδω και ποσο καιρο στην Αυστραλία και δεν κανανε τιποτα.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Μια φορά έγινε και το έχεις κάνει θέμα.. Εδώ εκατομμύρια κόσμος άργησε σήμερα να πάει στη δουλειά του και η Apple σφυρίζει αδιάφορα.. ;)

Ειπαμε, bug ειναι και μαλιστα ενοχλητικο. Τι να κανει, περαν του να βγαλει γρηγορα το update?

ΥΓ. Μια φορα εγινε μπροστα μου! :p