Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Πολυ γκρινια ρε φιλε για ενα bug παντως.. Και εμενα μου την εσπασε, αλλα στην apple το συγχωρω διοτι εχουν εξαιρετικο track record μεχρι σημερα σε τετοια θεματα. Και οι προγραμματιστες ανθρωποι ειναι. Το να τους λες retarded κτλ το θεωρω υπερβολικο.

Μιλάμε για ένα bug το οποίο είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες...

Για εμένα δεν έχουν καμία δικαιολογία και πρέπει να αποζημιώσουν όλους τους εργαζόμενους που έχασαν μια ώρα εργασίας εξαιτίας του bug. :p

Μάλιστα αν δεν το έχουν φτιάξει μέσα στην εβδομάδα, την επόμενη Δευτέρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν class action suite από τους Αμερικάνους που ψοφάνε για τέτοια.. :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Μα φυσικα και ειναι retarded αλλα και αδιαφοροι εντελώς οταν το προβλημα αυτο παρουσιαστικε εδω και ποσο καιρο στην Αυστραλία και δεν κανανε τιποτα.

Ok,τωρα το προσεξα αυτο. Αδιαφοροι ισως, αλλα "διανοητικα καθυστερημενοι"; Για ενα bug στο ξυπνητηρι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Μιλάμε για ένα bug το οποίο είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες...

Για εμένα δεν έχουν καμία δικαιολογία και πρέπει να αποζημιώσουν όλους τους εργαζόμενους που έχασαν μια ώρα εργασίας εξαιτίας του bug. :p

Μάλιστα αν δεν το έχουν φτιάξει μέσα στην εβδομάδα, την επόμενη Δευτέρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν class action suite από τους Αμερικάνους που ψοφάνε για τέτοια.. :D

Προτεινω να δωσουν δωρεαν i-alarm clocks! :flipout:

Αλλα μεχρι τις 30 Νοεμβριου. Μετα διορθωνεται το προβλημα! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε 4άρι με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Προτεινω να δωσουν δωρεαν i-alarm clocks! :flipout:

Αλλα μεχρι τις 30 Νοεμβριου. Μετα διορθωνεται το προβλημα! :flipout:

Οπότε να δανείσουν i-alarm clocks.. :p :flipout:

το retardation mode on έχει να κάνει όχι τόσο με το πρόβλημα αυτό καθεαυτό, αλλά με τις γελοίες απαντήσεις που δίνουν και την αδιαφορία που δείχνουν.
Εσύ Τάκη μπορεί να τους συγχωρείς, εγώ όμως όταν μου συμπεριφέρονται σαν καθυστερημένο δεν μπορώ παρά να επιστρέψω τον χαρακτηρισμό.

Είπαμε, δεν είναι όλοι οι πελάτες τους Αμερικάνοι.

υ.γ το να χάσει κάποιος την δουλειά του ή να πάθει κάτι σοβαρό το οποίο έχει επίπτωση στην δουλειά του ή στην ζωή του εξαιτίας αυτού του bug το σκεφτήκατε?
δεν είναι τόσο απλό το θέμα παιδιά...
ή δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε το iphone για ξυπνητήρι και φταίμε εμείς που το χρησιμοποιούμε γι αυτόν τον σκοπό?

το retardation mode on έχει να κάνει όχι τόσο με το πρόβλημα αυτό καθεαυτό, αλλά με τις γελοίες απαντήσεις που δίνουν και την αδιαφορία που δείχνουν.
Εσύ Τάκη μπορεί να τους συγχωρείς, εγώ όμως όταν μου συμπεριφέρονται σαν καθυστερημένο δεν μπορώ παρά να επιστρέψω τον χαρακτηρισμό.

Είπαμε, δεν είναι όλοι οι πελάτες τους Αμερικάνοι.

υ.γ το να χάσει κάποιος την δουλειά του ή να πάθει κάτι σοβαρό το οποίο έχει επίπτωση στην δουλειά του ή στην ζωή του εξαιτίας αυτού του bug το σκεφτήκατε?
δεν είναι τόσο απλό το θέμα παιδιά...
ή δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε το iphone για ξυπνητήρι και φταίμε εμείς που το χρησιμοποιούμε γι αυτόν τον σκοπό?

Σιγα μην χασει και την ζωη του ρε Δημητρη! :flipout:
Ενα smartphone ειναι, οχι ξυπνητηρι! Απλα επειδη γενικα ειναι πολυ αξιοπιστο, οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουμε σαν βασικο ξυπνητηρι. Ε, εσκασε ενα bug, θα διορθωθει! Μην το αναγαγουμε και σε ALARM-GATE! :p

Παντως με το Αμερικανικο αστικο δικαιο, το καλυτερο που μπορει να συμβει σε καποιον ειναι να χασει τη δουλεια του λογω apple-alarm. Δε θα χρειαστει να ξαναξυπνησει ποτε νωρις.

Και να υποθεσω οτι οσοι εχουνε iphone και δεν ξύπνησαν σημερα ΟΛΟΙ γνωριζουν πως να ρυθμίσουν το ξυπνητήρι τους για αύριο με το ποντιακό τρόπο. Δεν νομιζω!!!

Μετα τη θηκη δωρο για το προβλημα της ληψης τωρα ο Steve ελυσε και το προβλημα του alarm. Με καθε ι-phone δωρο...

attachment.php

Attachments

• H016.jpg
    H016.jpg
    170.3 KB · Views: 39
Να μου επιτρέψεις αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Αξιόπιστο για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται οτι δεν είναι.
Αξιόπιστα -σ' αυτό το θέμα τουλάχιστον- ήταν όσα κινητά πέρασαν απο τα δικά μου τα χέρια αλλά όχι το iphone.
Το οτι χρησιμοποιούμε ξυπνητήρι όλοι μας καθημερινά είναι γιατί έχουμε δουλειές κι όχι για την πλάκα μας.
Τουτέστιν, όσο αστείο κι αν σου φαίνεται, πολλών οι δουλειές, οι πτήσεις, γενικότερα η ζωή τους εξαρτάται απο αυτά τα ξυπνητήρια.

Άρα μάλλον καταλήγουμε οτι δεν πρέπει να το εμπιστευόμαστε ούτε σ' αυτόν τον τομέα και φταίμε εμείς πάλι που το το χρησιμοποιούμε γι αυτήν την δουλειά.
Λάθος μας.

Να μου επιτρέψεις αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Αξιόπιστο για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται οτι δεν είναι.
Αξιόπιστα -σ' αυτό το θέμα τουλάχιστον- ήταν όσα κινητά πέρασαν απο τα δικά μου τα χέρια αλλά όχι το iphone.
Το οτι χρησιμοποιούμε ξυπνητήρι όλοι μας καθημερινά είναι γιατί έχουμε δουλειές κι όχι για την πλάκα μας.
Τουτέστιν, όσο αστείο κι αν σου φαίνεται, πολλών οι δουλειές, οι πτήσεις, γενικότερα η ζωή τους εξαρτάται απο αυτά τα ξυπνητήρια.

Άρα μάλλον καταλήγουμε οτι δεν πρέπει να το εμπιστευόμαστε ούτε σ' αυτόν τον τομέα και φταίμε εμείς πάλι που το το χρησιμοποιούμε γι αυτήν την δουλειά.
Λάθος μας.
Οκ, σεβαστον, αγορασε ενα ξυπνητηρι και θα λυθει το προβλημα σου.
Το αν ειναι αξιοπιστο το iphone (σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο) φαινεται απο τις επισημες ερευνες customer satisfaction στις οποιες πρωτευει χρονια τωρα (οπως και η apple εν γενει).

Για εμένα πάντως είναι ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα το θέμα με το ξυπνητήρι, ανεξάρτητα αν δεν το χρησιμοποιώ, αφού το βράδυ το κλείνω το τηλ !!