Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Kαι έλεγα πως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα! :flipout:

Ειπα να κρατηθω αλλα δεν άντεξα, δε ξερεις ποσες φορες αναθεώρησα το Post, τελικα βαρεθηκα και την ειπα οσο ποιο απλα μπορουσα.

Σε αναμονή για το επόμενο τραγελαφικό :flipout:

PS εγω πάντως ευτυχώς ΔΕΝ την πάτησα με το 2g και είχα να προλαβω αεροπλάνο στις 07.00 μετα την αλλαγη της ώρας...

Ειπα να κρατηθω αλλα δεν άντεξα, δε ξερεις ποσες φορες αναθεώρησα το Post, τελικα βαρεθηκα και την ειπα οσο ποιο απλα μπορουσα.

Σε αναμονή για το επόμενο τραγελαφικό :flipout:

PS εγω πάντως ευτυχώς ΔΕΝ την πάτησα με το 2g και είχα να προλαβω αεροπλάνο στις 07.00 μετα την αλλαγη της ώρας...

τελικά Φρα.Πε, , μόνο εγώ κι εσύ έχουμε σοβαρά προβλήματα με τις μεξικανιές της apple..
δεν βλέπω να επηρεάζεται κανένας άλλος.
πρέπει να το κοιτάξουμε δεν νομίζεις κι εσύ? :afro:

Κατι ξερω που ΠΟΤΕ μου δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑ κινητο για ξυπνητήρι....

Και googlara πρωί πρωί πιστεύοντας πως είναι bug του jb!!!
Τα ίδια έκανε σε μένα σε 3GS με 4.1.....Και όχι τπτ άλλο αλλά είχα να προλάβω πρωινή πτήση..

Μου συμβαίνει και σε μένα που χρησιμοποιώ iOS 4 σε 3G χωρίς jailbrake.

Το ξυπνητήρι το βάζω να κτυπάει μόνο τις καθημερινές το πρωί.

Το άλλαξα σε μη επαναλαμβανόμενο και δουλεύει κανονικά. Αλλά μόλις ξυπνήσω πρέπει να ενεργοποιήσω ξανά το ξυπνητήρι για την άλλη μέρα.

Μέχρι τουλάχιστον να βγει το update

δεν έχει επιλογή για "κάθε μέρα"?

στο 4 έχει αυτήν την επιλογή όπου χτυπάει όλες τις μέρες τις εβδομάδας οπότε λύνεται το πρόβλημα και δεν χρειάζεται να το ενεργοποιείς ξανά και ξανά.
αυτό που πρέπει να κάνεις όμως είναι να το απενεργοποιήσεις τα σαββατοκύριακα γιατί θα βρίζεις θεούς και δαίμονες... :D

ενα θα σας πω.

iphone 4, 4.1 εφαγε το bug.

Ειχα 2 ξυπνητηρια ενα 06.01 και ενα 07.01.
Με τα πολλα τα εσβησα και τα ξαναπερασα.

Λειτουργησαν σωστα αλλα ... χτυπαει και στις 08.01
Ετσι . χωρις λογο

Χααχαχαχαχαχ
Απαραδεκτο!

Αντε παλι.
Την εκανε την διαφημιση της.

Και τι καλα που ειναι τα προϊοντα Apple, και δεν πειραζει που εχει αυτο το bug, τα windows ειναι τα κακα, δεν δουλευει το ξυπνητηρι αλλά ειναι πιο ομορφο, δεν θα ειχα ποτε μου παρει κατο τοσο εξελιγμενο για να χρησιμοποιω κατι τοσο απλο αλλά το εχω για αλλες σοβαρες δουλειες, δεν χρησιμοποιω ξυπνητηρι, κ.α

Αυτα αποτυπωνονται απο αυτο το θεμα και απο οσα ανοιγονται σε οποιαδηποτε σελιδα στον κοσμο για προϊοντα Apple.

Αφου το αγοραστικο κοινο ειναι συγκεκριμενο και δεν πτοειται με τιποτα.
Το αρνητικο το μετατρεπει σε θετικο, μεσω της διαφημισης (καθε αρνητικο σουσουρο και ανακαλυπτουμε νεα θεϊκα χαρακτηριστικα των Apple, τα ιδια και τα ιδια φυσικα).

Αν ηταν η Χ μαρκα, η αγνωστη, τοτε το νημα αυτο θα ηταν του στυλ:
-Ρε Μπαμπη δεν δουλεψε ρε γμτ.
-Αστα και σε εμενα. Τι περιμενεις Κινεζικο...
*Και θα τελειωνε εκει. Η λυση θα ηταν να βρει κατι αλλο που πραγματικα δεν ειναι της πλακας.

Αν ηταν windows θα ηταν:
-Δεν δουλευει παρολο που εκανα εκατο σκαναρισματα, ρεσταρτ, κτλ.
-Κανε φορματ. Αν δεν φτιαξει περασε νεα εκδοση. Windows 7, καλυτερα Ultimate και φυσικα 64-bit για να εχεις ξυπνητηρι. Α, βαλε και εναν 6πυρηνο, θα τρεχει καλυτερα το ξυπνητηρι.
*Και ακρη δεν θα εβγαινε. Εκατο ωρες ταλαιπωριας για μια λαθος ρυθμιση που ειχε κανει ο χρηστης. Εκατο κιλα υλικου (περιφερειακων) για να τρεξει κατι τοσο απλο οσο το ξυπνητηρι (αυτο κανουν, προτεινουν τερατα για χρηση ξυπνητηριου).

Αφου ειναι γνωστα αυτα... αλλά εχουν τοση πλακα... με ποπ κορν να ακους τις δικαιολογιες και τα ψεμματα που λενε...

χαχαχαχαχα

Δελτίο ειδήσεων ....

μπλα
μπλα μπλα
μπλα μπλα μπλα
.
.
.

Μη ξεχάσετε ότι σήμερα τα ξημερώματα αλλάζει η ωρα ...

Για τους κατόχους όλων των τηλεφώνων πλην iphone.... καληνύχτα

Για τους κατόχους iphone ...

1. Πηγαίνετε στο clock app
2. Πηγαίνετε στο alarm
3. Πατήστε +
4. ...
5. ...
6. ...
.
.
.
.
1999. Είστε έτοιμοι

"Καλή Νύχτα"

Από τη Δευτέρα δεν υπάρχει πρόβλημα με το ξυπνητήρι (τουλάχιστον στην Ελλάδα).

Και αυτό όχι γιατί διορθώθηκε το bug, αλλά διότι δεν είναι καμία μέρα από τις τυχόν επιλεγμένες με Θερινή ώρα πια.

Εκεί υποψιαζόμουν ότι θα είχαν κάνει την πατάτα.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχει βγει fix σε κάποιο update.

Προς το παρόν ας χαλαρώσουμε και ας διαβάσουμε τα Αμερικάνικα φόρα που προφανώς θα πάρουν φωτιά...

Εγώ πάντως Δευτέρα που χτύπησε μια ώρα μετά απλά, απλά νόμισα οτι δεν το ακουσα όταν χτύπησε κανονικά και ακουσα μόνο το repeat.

Την Τρίτη φαντάστηκα οτι κάτι θα είχα βάλει λάθος με την ρύθμιση της ώρας και απλά ξανασέταρα το ρολόι στο αυτόματο.

Τετάρτη έσβησα όλα τα ξυπνητήρια και τα ρύθμισα πάλι απο την αρχή. Καλού κακού έβαλα και ένα μια ώρα νωρίτερα για τεστ.

Την Πέμπτη ρύθμισα ένα ξυπνητήρι στο παλιό Nokia που έχω ακόμα το ελληνικό νούμερο και άφησα το σάπιο μήλο στην άκρη...

Ακόμα και να το φτιάξουν δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να το εμπιστευτώ ξανά όταν με κρέμασε έτσι. Ειδικά απο την στιγμή που το ξέραν, οφείλαν να κάνουν μια ανακοίνωση, κάτι να ενημερώσουν τον κόσμο και όχι να περιμένουν να δούν και να πούν μετά οτι ξερετε δεν λειτουργεί γιατί είναι bug λες και είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Από τη Δευτέρα δεν υπάρχει πρόβλημα με το ξυπνητήρι (τουλάχιστον στην Ελλάδα).

Και αυτό όχι γιατί διορθώθηκε το bug, αλλά διότι δεν είναι καμία μέρα από τις τυχόν επιλεγμένες με Θερινή ώρα πια.

Εκεί υποψιαζόμουν ότι θα είχαν κάνει την πατάτα.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχει βγει fix σε κάποιο update.

Προς το παρόν ας χαλαρώσουμε και ας διαβάσουμε τα Αμερικάνικα φόρα που προφανώς θα πάρουν φωτιά...

Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγω. Στο safari browser (mac) έχω ρολόι με την ώρα της Αθήνας. Μέχρι χθες πήγαινε λάθος. Από σήμερα πρόσεξα ότι δουλεύει κανονικά.

"Non-recurring iPhone alarms stopped working on January 1 for devices running iOS 4.02, 4.1, and 4.2.1. Apparently, it will fix its self by January 3, and the current workaround is to set the alarm to repeat. My girlfriend wasn't impressed, sleeping in, and I wasn't either, having to race her to work!"

http://apple.slashdot.org/story/11/01/02/0225235/iPhone-Alarms-Hit-By-New-Years-Bug
Υπναράδες (έστω άθελα τους) τελικά αποδεικνύονται οι iphon-αδες :afro:
Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όταν κάποιος δε ξυπνήσει στην ώρα του – τώρα πια άλλη μια προστίθεται… δε βάρεσε το ξυπνητήρι του iPhone :flipout:
(συγχωρέστε μου το χιούμορ)

Και εγώ τη πάτησα σήμερα και πήγα στο γραφείο με μια ώρα καθυστέρηση!
Κάτοχος βλέπετε του iphone 4 OS 4.0.1...

Το επιβεβαιωνω και εγω.
Ουτε το δικο μου χτυπαει εδω και 3 μερες.

Τι λυση εχουμε ?

Δεν υπάρχει λύση !
Είναι πρόβλημα του λογισμικού που επιβεβαιώθηκε από την Apple κ επηρρεάζει τα επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια.
Μετά τις 3 του μηνός θα είναι οκ κ φυσικά 100% όταν αποφασίσει να το βρει η Apple κ να το διορθώσει !!