Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,346
Homeless
Με την αλλαγη της ωρας χθες άλλαξε η ωρα στο iphone αυτόματα. Παρόλα αυτα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί ρυθμιζμενο στις 7:30 χτύπησε στις 8:30. Καπου διαβασα οτι πολύς κοσμος την πατησε ετσι πριν κανα μηνα στην Αυστραλία με την αλλαγή της ώρας. Ελπιζω να μην επαναληφθεί και αύριο.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Με την αλλαγη της ωρας χθες άλλαξε η ωρα στο iphone αυτόματα. Παρόλα αυτα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί ρυθμιζμενο στις 7:30 χτύπησε στις 8:30. Καπου διαβασα οτι πολύς κοσμος την πατησε ετσι πριν κανα μηνα στην Αυστραλία με την αλλαγή της ώρας. Ελπιζω να μην επαναληφθεί και αύριο.

κι ότι ήμουν έτοιμος να κράξω γι αυτό το θέμα...

μα δεν είναι παντελώς ηλίθιο να γίνεται κάτι τέτοιο???

Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Τώρα που το λέτε, όντως ούτε εμένα χτύπησε το πρωί, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί έτσι κι αλλιώς έχω μόνιμα ξυπνητήρια βαρβάτα που δεν καταλαβαίνουν ούτε από αλλαγές ώρες ουτε από τίποτα....

Re: Το iPhone4 έφτασε...

Αναφέρω κι εγώ το ίδιο, και όντως είναι πολύ ηλίθιο να γίνεται κάτι τέτοιο. Το διέγραψα το ξυπνητήρι και το έφτιαξα από την αρχή...

Βεβαίως βεβαίως κάποιοι θα τρέξουν να πουν "μα είναι πολύ λογικό γιατί η Apple σκεπτόμενη εξυπνότερα από τις υπόλοιπες εταιρείες..." και θα κοτσάρουν μια δικαιολογία.

Κατά τα άλλα αγοράζουμε "έξυπνα" τηλέφωνα...

Εμένα πάντως χτύπησε κανονικά στην ώρα που του έβαλα.:a0210:

και εμενα κανονικα χτυπησε....με 4.0.1
Εσεις με ποια εκδοση δεν.........

εγώ με 4.1 χωρίς jailbreak.
Αυτό που είναι παντελώς ηλίθιο και φτάνει στο σημείο της νοητικής υστέρησης, είναι το γεγονός οτι δεν έχει παντελώς καμία εξήγηση αυτό το πρόβλημα.
Δηλαδή,
1. η ώρα έχει αλλαχτεί απο τον πάροχο,
2. το ξυπνητήρι είναι σεταρισμένο απο τον χρήστη στην επιθυμητή ώρα,
αλλά το αποτέλεσμα είναι το ξυπνητήρι να δουλέψει μια ώρα μετά!!!
Γιατί, τι δεν βλέπει, τι δεν διαβάζει?
Δεν διαβάζει την αλλαγή ώρας απο τον πάροχο ή δεν διαβάζει το ξυπνητήρι?

υ.γ προσωπικά έχω ρυθμισμένο το ξυπνητήρι να χτυπάει καθημερινές σε μια συγκεκριμένη ώρα, δεν ξέρω πως τα έχετε ρυθμισμένα οι υπόλοιποι

4.1 χωρίς Jailbreak Και χτύπησε μία ώρα μετά! HTC φαινόμενα είναι αυτά. :slapface:

Δεν νομιζω Μιχαλη να φτασει κανενα τηλεφωνο το οργιο του Cruise.
Ηταν το μεγαλυτερο μου αγχος να μην αλλαξει ωρα μονο του και συνεβαινε μερα παρα μερα :violent-smiley-030:

Οποτε με την 4.1 συμβαινει αν καταλαβα καλα.....

Αυτό που είναι παντελώς ηλίθιο και φτάνει στο σημείο της νοητικής υστέρησης, είναι το γεγονός οτι δεν έχει παντελώς καμία εξήγηση αυτό το πρόβλημα.
Δηλαδή,

υ.γ προσωπικά έχω ρυθμισμένο το ξυπνητήρι να χτυπάει καθημερινές σε μια συγκεκριμένη ώρα, δεν ξέρω πως τα έχετε ρυθμισμένα οι υπόλοιποι

Ρε παιδια, ειναι προφανες οτι ειναι software bug του 4.1!
Αφου στο παρελθον δεν υπηρχε τετοιο προβλημα!

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Δηλαδή,

Πιστεύω δεν είναι θέμα πάροχου.
Είναι θέμα του λειτουργικού και timezones.
EEST , UTC , DST κλπ κλπ
Η ώρα άλλαξε σωστά timezone από το λειτουργικό αλλά στο ξυπνητήρι έμεινε σε άλλο (μάλλον ?) timezone

Σε 2 συναδέλφους με 3gs ένας με 4.0.1 έπαιξε οκ , στον άλλον με 4 ουγκ

Να ρωτήσω κάτι ;
Όταν άλλαξε η ώρα, κάνατε επανεκκίνηση στο τηλ ;

Ναι, αλλά δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται από κάτι τέτοιο.

Και ξημέρωνε-ξημέρωνε, λέω "Ρε φούστη μου τι γίνεται?", πάλι καλά που είχα ξυπνήσει μόνος μου...

Κώστα άστα φίλε, δεν θέλω να το θυμάμαι καθόλου, τι πράγμα ήταν αυτό με το Cruise...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ρε παιδια, ειναι προφανες οτι ειναι software bug του 4.1!
Αφου στο παρελθον δεν υπηρχε τετοιο προβλημα!

Εδω 4.1
Κανενα προβλημα.

Χμ... Bug ειναι, το θεμα ειναι γιατι επηρεάζει μερικους και οχι ολους..

Ωραια την πατήσαμε σήμερα. Δεν πιστεύω να την πατήσουμε και αύριο ε?