Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Αν είναι έτσι τότε Ο Σωκράτης θα πρέπει να ζητήσει να τον πάνε
στο πακέτο των 24 γιατί θα πιάσει τουλάχιστον 13 MBit.

Γραμμές με προβλήματα όπως αυτή (μιας και είπε ότι εχει πολύ συχνές αποσυνδέσεις -βλέπω και αρκετά CRC errors, συν κάποια loss of signal και loss of frame, αν και δεν ξέρω σε τι βαθος χρόνουν είναι) το να δουλεύουν στο όριο, είναι κακή επιλογή...
Η 6αρα όπως είναι θα του εξασφαλίσει την πιο σταθερή λειτουργία της γραμμής του , αρκεί να συμβιβαστεί με την κάπως πιο χαμηλή ταχύτητα, αλλιώς 12άρι αν δεχτούν από την ΗΟΛ (μιας και έχει καταργηθεί, αλλά ξέρω ότι ατομα με προβλήματα δεχτηκαν να τους βάλουν εκεί). Οχι όμως στο γέγιστο...

Αλέξη,το ζήτησα σήμερα το πρωί.
Σχετικά με το καλώδιο,μάλλον τσάμπα πανηγύρισα.
ήταν η ώρα τέτοια της δοκιμής-2 μετά τα μεσάνυχτα- αλλά και το reset του Fritz που κλείδωσε με τέτοια διαφορά.
Σήμερα,δοκιμάζοντας πότε την κλασσική συνδεσμολογία της HOL πότε το απλό και κοντό πλέον καλώδιο,δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Γραμμές με προβλήματα όπως αυτή (μιας και είπε ότι εχει πολύ συχνές αποσυνδέσεις -βλέπω και αρκετά CRC errors, συν κάποια loss of signal και loss of frame, αν και δεν ξέρω σε τι βαθος χρόνουν είναι) το να δουλεύουν στο όριο, είναι κακή επιλογή...
Η 6αρα όπως είναι θα του εξασφαλίσει την πιο σταθερή λειτουργία της γραμμής του , αρκεί να συμβιβαστεί με την κάπως πιο χαμηλή ταχύτητα, αλλιώς 12άρι αν δεχτούν από την ΗΟΛ (μιας και έχει καταργηθεί, αλλά ξέρω ότι ατομα με προβλήματα δεχτηκαν να τους βάλουν εκεί). Οχι όμως στο γέγιστο...

Είπα να το δοκιμάσω και αν δω ότι πάλι έχω προβλήματα όπως όταν με είχαν αρχικά στα 12,θα τους πω να με ξαναυποβιβάσουν στα 6.
Έτσι κι αλλιώς,και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου,37 το μήνα πληρώνω.

Αλέξη,το ζήτησα σήμερα το πρωί.
Σχετικά με το καλώδιο,μάλλον τσάμπα πανηγύρισα.
ήταν η ώρα τέτοια της δοκιμής-2 μετά τα μεσάνυχτα- αλλά και το reset του Fritz που κλείδωσε με τέτοια διαφορά.
Σήμερα,δοκιμάζοντας πότε την κλασσική συνδεσμολογία της HOL πότε το απλό και κοντό πλέον καλώδιο,δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Σωκράτη,
η τηλεφωνία έφτιαξε?

Αλέξη,δεν είχα ποτέ πρόβλημα ΜΟΝΟ στην τηλεφωνία ή ΜΟΝΟ στο Internet.
Όταν λειτουργούσε το ένα,λειτουργούσε και το άλλο.
Περιμένω τώρα το γύρισμα στα 24 όπου είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πάλι όλα σμπαράλια.

Αλέξη,δεν είχα ποτέ πρόβλημα ΜΟΝΟ στην τηλεφωνία ή ΜΟΝΟ στο Internet.
Όταν λειτουργούσε το ένα,λειτουργούσε και το άλλο.
Περιμένω τώρα το γύρισμα στα 24 όπου είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πάλι όλα σμπαράλια.

Με το σκέτο τηλεφωνικό καλώδιο δεν έφτιαξαν?
Έτσι είχα καταλάβει ... και ότι απλά πήγαινες για παραπάνω ταχύτητα.

kokar απλά σύμπτωση είναι.
Κι εμένα μέχρι πριν λίγο καιρό,οι αποσυνδέσεις με θυμόντουσαν μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα.

εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το internet,
είχα μόνο με την τηλεφωνία.
μέχρι και τώρα δεν έχω πρόβλημα...(ακόμα)

Tι τα έχουμε τα ups ντε? :2thumb22sup::ernaehrung004:

Αυτά είναι για περιορισμένο χρόνο όμως. Γεννήτριες πρέπει να πάρουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. :jester:

εγώ πάντως μετά την αλλαγή έχω τηλέφωνο κανονικά!
ούτε ένα reset και έχουνε περάσει σχεδόν 3 μέρες.

εγώ πάλι κάνω εσκεμένα resets, για το Rapidshare:flipout:
Αλέξη θα το δοκιμάσω το καλώδιο που έγραψες, άλλωστε κάτι ανάλογο θυμάμαι τώρα μου είχε πεί και Τεχνικός από HOL, για καλύτερο συγχρονισμό:grandpa:

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω το παρακάτω πρόβλημα
Έχω το 2 play της HOL και χάνω την τηλεφωνία 2 με 3 φορές την ημέρα
ενώ Internet έχω κανονικά
Από τις 11-1-08 που έγινε η ενεργοποίηση για 1 μήνα δεν είχα πρόβλημα
εστειλα mail με τα error log από τον router Fritz 7140
Απάντηση δεν έλαβα ποτέ από την HOL.
Εχθές τους πήρα τηλέφωνο και μίλησα με 3 διαφορετικούς
ο ένας μου έστειλε το configuration file για να το περάσω
ο δεύτερος με ρώτησε «έχετε Panasonic συσκευή τηλεφώνου»
και μόλις του είπα ναι μου απάντησε αυτό είναι το πρόβλημα!
Εγώ τον ρώτησα «μπορώ να έχω γραπτή αυτήν την απάντηση»
και τότε απλά μου απάντησε όχι
Το πρόβλημα το ξεπερνάω αν κάνω απλά ένα reset στον router
είτε μέσα από το μενού η βγάζοντας την τροφοδοσία για 1 λεπτό από
τον router.
Έχει κανένας από εσάς αντίστοιχο πρόβλημα με την HOL?

τώρα είδα το παρόν thread και οι ομοιότητες με την περίπτωση σου είναι μοναδικές....έχω σύνδεση 2 play από την αρχη σχεδόν που δημιουργήθηκε και έχω προβλήματα απ τον πρώτο μήνα....

κάθε 2 μέρες δεν έχω τηλέφωνο αρκετά συχνά δεν έχω Internet,,έχω αλλάξει 2 φορές router και ο "Γολγοθάς " της σύνδεσης συνεχίζεται...
και εμένα με ρώτησαν τι συσκευή έχω τους απάντησα panasonic και μου έδωσαν την ιδία απάντηση...φυσικά και τους είπα αν μπορούν να μου το στείλουν γραπτώς ,,αλλά απάντηση δεν πήρα...απλά άλλαξαν κουβέντα...

το κορυφαίο όλων όμως είναι το εξής παρακάτω...
απ την αρχη της σύμβασης μου στέλνουν λογαριασμό κάθε 2 μήνες (80 ευρα) ενώ τους έχω πει να στέλνουν κάθε μήνα....
μετά από αμέτρητες παρακλήσεις τον τελευταίο μήνα μου το έστειλαν κανονικά....

πάνω λοιπόν που κάναμε τον σταυρό μας μετά από 3 μέρες μας ήρθε άλλο χαρτί που έλεγε ότι χρωστάω 153 ευρώ από παλαιότερους λογαριασμούς...

οργισμένος τους πήρα τηλέφωνο γιατί και τέτοιο δεν υφίσταται και μου είπαν ότι θα μου στείλουν e-mail την επόμενη κιόλας μέρα το τι χρωστάω αναλυτικά....εχει περάσει μια βδομάδα και ακομα περιμένω...

πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω με αυτούς τους κυρίους και πως να κινηθώ:smash: