Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

εεεε, μα πριν τελειώσει η μπαταρία του ups... -bye-

Οσο για τις χρεώσεις (και πέρα από την πλάκα): Νομίζω είναι στις ψηφιακές ευκολίες της ΗΟΛ η προώθηση. Οποιος καλέι στο 210/213 σου χρεώνεται σταθερό, και εσύ που το εχεις προωθήσει στο κινητό σου, πληρώνεις την κλήση αυτή από το σταθερό στο κινητό... Ετσι δεν είναι παντού?

Γίνεται αυτό σε voip?

Και εαν ναι .... αυτός που μας κάλεσε τί χρεώνεται,
σταθερό ή κινητό?

Γίνεται Αλέξη.

Νομίζω πως αυτός που καλεί χρεώνεται σταθερή κλήση και την προώθηση προς το κινητό εσύ.

Γίνεται Αλέξη.

Νομίζω πως αυτός που καλεί χρεώνεται σταθερή κλήση και την προώθηση προς το κινητό εσύ.

Α έτσι ........ να λείπει το βύσσινο τότε ....... μην σώσουν και με βρούν.:grinning-smiley-043

Ναιιιιιι!!!!!!!!!
Με αναβαθμίσανε σήμερα στα 24Mbps.....
Δεν το πιστεύετε;
Ούτε κι εγώ
Κοιτάξτε τον θόρυβο!
Απλά τώρα,περιμένω τις αποσυνδέσεις για να τους ζητήσω να με ξαναρίξουν στα 6Mbps.
Εχθές μου ήρθε κι εμένα ο λογαριασμός και σε διαφορετικό φάκελο,μια επιστολή που έλεγε ότι στον λογαριασμό που έλαβα,δεν συμπεριλαμβάνονται παλαιότερες οφειλές και ότι το σύνολο που τους χρωστάω είναι 176 !!!!
Να σημειώσω ότι πληρώνω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ την οφειλή μου.
Αύριο θα τους ζητήσω να μου στείλουν αναλυτική κατάσταση με το τι έχω πληρώσει και θα πέσει πολύ γέλιο.

Attachments

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Για όσους δεν το προσέξουν,με πήγαν στα 12Mbps...

Kαι όμως, στα εως 24 είσαι... απλά δεν πάει παραπάνω η γραμμή σου από 13 και κάτι, και συνδεεσαι στα 13 παρά κάτι...
Δες το tab "extended" , αν γραφει κάτι στο Maximum ATM data rate...
Πόση ώρα ηταν συνδεδεμένο? Δεν φαινεται να εχει καποιον αποσυνχρονισμό ή disconnect...

Το SNR σου τι έχει? 11dB είναι, όπως όλων στην ΗΟΛ που πανε την γραμμή τους στο μέγιστο (όποιο και αν είναι αυτό)... αφού το έχει κλειδωμένο στα 11, και κανείς (πλην εξαιρέσεων) δεν πάει παρακάτω...

Έχεις δίκιο.Στα 24 μ´έχουν.
Μέχρι τώρα δεν έχω καμία αποσύνδεση όμως και στο downloading δεν είδα ΚΑΜΙΑ βελτίωση (500-610) και κάθε 3 και λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής στο σερφάρισμα.

Εχω κι εγω δυστυχως αρκετα προβληματα με την HOL.
Ενω ειμαι στα 12 Μbps, μετα βιας πιανω 6.
Και εμενα μου εστειλαν καθαριστικο λογαριασμο 85 ευρω , με οφειλες λενε απο το 2006!!!
Πληρωνω κανονικα κι εγω, και τους ειπα να μου στειλουν αναλυτικο λογαριασμο των 3 τελευταιων χρονων.
Δεν πανε καλα.

Tα λογιστήρια τους, μάλλον παραπαίουν... και όχι μόνο της ΗΟΛ... των περισσοτέρων... Εγώ είχα κάτι περίεργα με της φόρθνετ (που είχα συνδρομή πριν πάω στην ΗΟΛ, και μου εξέδωσαν ένα λογαριασμό ετήσιο για συνδρομή που δεν ζήτησα ποτέ), αλλά μπορώ να πω οτι μιλησα με κάποια πολύ πρόθυμη & εξυπηρετική κυρία, που όντως έλυσε το πρόβλημα...

----------
Περί ταχυτήτων d/l... να υποθέσω οτι δοκιμάζετε χρησιμοποιώντας d/l manager, από σερβερ που αποδεδειγμένα δίνουν εύρος ε? ATI, nvidia, microsoft, rapidshare (premium account)...

πριν λίγο έμαθα από τη HOL ότι πιθανή μέρα ενεργοποίησής μου είναι η τελευταία του Μάρτη. το τρίμηνο περιθώριο που λέγαμε - μετά μπορούν να ξεκινήσουν οι μηνύσεις - φαίνεται ότι τηρείται μέχρι κεραίας ...

από τις 29-2-08 που έκανα την αλλαγή δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με την τηλεφωνία !

Στα έλεγα εγώ .... περιμένω κέρασμα μόλις επιστρέψεις.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Ανάλογα την ώρα,την ημέρα κτλ.
Από 9-13 Mbps.

Και σέρνεσαι ρε φίλε με 9-13 Mbps? Τί πάει στραβά με εσένα? Τελείως κουλά πράγματα.