Προβλήματα εξοπλισμού και αντιμετώπιση τους από αντιπροσωπείες και καταστήματα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Olympus E-M10 II

Λοιπόν τα νέα είναι ευχάριστα για εσένα γιατί αν εχεις την απόδειξη και είναι αγορασμένη από Ελλάδα είσαι σούπερ καλυμμένος, δεν πληρώνεις τίποτε ούτε κάν τα μεταφορικά να στείλεις την μηχανή στην ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ (ZEGETRON 2102845755) αν είσαι εκτός ΑΘΗΝΑΣ. Την στέλνεις με courier (έχουν συγκεκριμένη εταιρία που συνεργάζονται) και τα έξοδα καλύπτονται από τους ίδιους. Έτσι επιστρέφει η μηχανή πάλι με κούριερ. Όταν την στείλεις γράφεις τι σου παρουσιάζει και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.
Παρε τηλ. στο σερβις για να σου δώσουν οδηγίες αποστολης. Ο υπεύθυνος του σερβις ελέγχει τη μηχανή και φεύγει εντός λίγων ημερών για το επισκευαστικό κέντρο της Ευρώπης (παλιά Πορτογαλία , τώρα νομίζω Τσεχία). Αν είσαι ΑΘΗΝΑ και θέλεις την πας ο ίδιος και μιλάς επιτοπου με τον υπεύθυνο (Λ. Ηρακλείου 443 & Ορφέως - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ).

Επίσης να σου πω μιας και μάλλον δεν το γνώριζες οτι αν δεν έχει λήξει η διετής εγγύηση σου (εφοσον η μηχανή σου είναι αγορασμένη από ελληνικό κατάστημα) ότι μπορείς ακόμη να κανεις και ηλεκτρονική εγγραφή (registration) στο my OLYMPUS οπότε θα έχεις επέκταση εγγύησης άλλο ένα εξάμηνο μετά την λήξη της διετίας.
Αν η μηχανή είναι αγορασμένη από άλλη χώρα ευρωπαϊκή τοτε η εγγύηση είναι μονοετής (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι που δεν το ξέρω).

Κώστα, ευχαριστώ για την πλήρη απάντηση. Ακριβώς όπως τα περιέγραψες έχουν τα πράγματα. Την έστειλα πριν λίγο στην αντιπροσωπεία, με courier που πληρώνουν οι ίδιοι και λογικά αυριο θα είναι στην Αθήνα (μένω Λάρισα). Αξίζει να σημειώσω οτι ο κύριος με τον οποίο μίλησα απο την Zegetron ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικός και ευγενής. Αναμένω την ...διάγνωση και νεοτερα τις επόμενες μέρες.

Re: Φακοί για m4/3

Καλησπέρα παιδιά. Έχω τον 25άρη Panasonic f1.7 και από το πουθενά ξαφνικά έχει κολλήσει το διάφραγμα στο τέρμα ανοιχτό. Δεν πιστεύω πως είναι θέμα των επαφών μεταξύ σώματος και φακού, και η εστίαση λειτουργεί κανονικά. Έχει κανείς ιδέα σε ποιον θα μπορούσα να απευθυνθώ και για τι κόστος μπορεί να μιλάμε;

Απάντηση: Re: Προβλήματα εξοπλισμού και αντιμετώπιση τους από αντιπροσωπείες και κατα

Αν σου βγαίνει ΠΕΙΡΑΙΑ να περάσεις είμαι διαθέσιμος.

Δε βολεύει γιατί είμαι Καλαμάτα, ευχαριστώ πάντως. Για service δεν υπάρχει κάτι στα υπόψιν;

Απάντηση: Re: Προβλήματα εξοπλισμού και αντιμετώπιση τους από αντιπροσωπείες και κατα

Έχουμε και μέλη κοντά σου με m43 εξοπλισμό π.χ. τον soulkeeper, στειλτου ένα π.μ. μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Δεν μου έχει χρειαστει να στείλω σερβις κάτι σε Panasonic. Εντός εγγύησης επισκευή και αντικατάσταση πάντα στην ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ. Θα ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρίτος που αναλαμβάνει.

Re: Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III

Παιδιά πήρα πριν περίπου 3 μήνες απο Amazon Γερμανίας τον tamron 28-75. Στον 1ο μηνα χωρίς ιδιαίτερη χρήση ξεκίνησε να μαζεύει σκόνη εντός του φακού. Μίλησα με Amazon οπου με παρέπεμψε στην tamron Ευρώπης .Αυτοί μου είπαν να τους το στείλω Γερμανία αλλά δεν θα πιαστεί εγγύηση και απλα θα καθαρίσουν τον φακό. Τους είπα αν ειναι να τον παω σε αντιπροσωπο Ελλάδα και ομ είπαν οτι επειδη δεν εχω 5ετη εγγυηση να το στειλω σε αυτους. Βεβαια εγω νομιζα οτι ειχε ετσι κ αλλιώς 5 ετη αλλα όπως και να έχει 1 έτος το εχω σγρα.
Ήθελα αρχικά να ρωτήσω αν συμβαίνει το ιδιο σε καποιον αλλο με τον συγκεκριμένο φακό σε τόσο συντομο χρονικο διάστημα και μετά αν μπορώ να παω σε καποιο επισημο αντιπροσωπο της ταμρον στην Ελλαδα αν υπάρχει.
Αν είναι off topic ας μεταφερθει αλλού παρακαλώ.
Σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III

αν δεν κανω λάθος ελληνική αντιπροσψπία της Tamron είναι η Photozone. Κάλεσέ τους να μάθεις τι καλύψεις έχεις αλλά αυτο θα το γραφει με σαφήνεια και το βιβλιαράκι εγγυησης που συνοδευει τον φακό.

τον έχω ένα χρόνο και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο

για την 5ετη εγγύηση, έκανα online εγγραφή με το που τον παρέλαβα με καταχώρηση s/n κλπ - ρώτησέ τους αν μπορείς να την ενεργοποιήσεις ακόμη και τώρα, είναι πραγματικά κρίμα να μην είσαι καλυμμένος σε βάθος χρόνου

Τους έστειλα μνμ μου είπαν να συμπληρωσω μια φόρμα και περιμενω αν το εγκρίνουν. Θα δώ αν μπορώ να δώσω και τον φακό στον αντιπρ'οσωπο εδώ.

Προς ενημέρωση. Τελικα μου έκανα την χάρη και μου εβαλαν 5ετη εγγύηση και μου είπαν να μιλήσω με τον επίσημο αντπρόσωπο απο Ελλάδα που ειναι το photozone

πολύ σωστά φέρθηκε η εταιρεία, πήραν πόντους με αυτή τους την κίνηση

αν θες ενημέρωσέ μας όταν έχεις και την απάντηση της αντιπροσωπείας, έχει αρκετό ενδιαφέρον και αυτό...

Re: Φακοί Fujinon X-mount

φρίκη, μου έπεσε ο 35άρης (μέσα στην θήκη του) και βγαίνουν θολές οι φώτογραφίες.
Που τον πάμε για επισκευή Αθήνα παιδιά;

Απάντηση: Re: Φακοί Fujinon X-mount

φρίκη, μου έπεσε ο 35άρης (μέσα στην θήκη του) και βγαίνουν θολές οι φώτογραφίες.
Που τον πάμε για επισκευή Αθήνα παιδιά;

Από το site της Φούτζι Ελλάς σε παραπέμπει σε Πικόπουλο : http://www.fujifilm.gr/info/service

ευχαριστώ Κώστα, θα το πάω απο εβδομάδα, λέτε να επισκευάζετε ή το κόστος δεν θα αξίζει?

Αξιζει να το ψάξεις δεν είναι φθηνός φακός.