Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

polakis σου λεω τεσσερις στις τεσσερις με καμμενο πιξελ.Αμα απο την αρχη σου παει στραβα αστα

Βεβαιως να το τονισουμε αυτο και πως ανεξαρτητα της ταλαιπωριας ( που για αυτό δεν φταίει ο αντιπρόσωπος ) σπανια βλεπουμε τετοια αντιμετώπιση.
Αλλαγη τεσσαρων τηλεορασεων και στο τέλος επιστροφη χρημματων ... αυτα δεν τα εχουμε συνηθησει απο ελληνες αντιπροσωπους

Βέβαια μιλάμε για τον ίδιο αντιπρόσωπο με την U20, που το θέμα εκκρεμεί δικαστικά...

Ξέρετε πόσο καιρό κάνει να απαντήσει η samsung αφού ερθει ο τεχνικός;

Οχι το ξεχασα...

Φίλε polakis ενημερωτικά στο λέω, σε εμένα ο τεχνικός ήρθε 30-11 και τον κωδικό RMA τον πήρα μετά από αρκετά εκνευρισμένα τηλεφωνήματα στις 28-12 και μάλιστα μετά από δικό μου τηλεφώνημα και όχι δικό τους.
Οπλίσου με υπομονή και να επικοινωνείς συνεχώς μαζί τους δείχνοντας την δυσαρέσκεια σου για την καθυστέρηση.

Πάντως και εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος με το service της samsung Αφορά βέβαια άλλο προιόν, ένα aircondition ενώ αντιθέτως με τον Φουρλή δεν είχα πρόβλημα. Άσε που τις περισσότερες φορές δεν μπορούσα και να τους καταλάβω με τα σπασμένα Ελληνικά που μίλαγαν οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού κέντρου λόγω ότι βρίσκεται στο εξωτερικό. Γράψε από εδώ κωδικούς γράψε από εκεί και παραπομπή πάντα στο τέλος στον συνεργάτη της περιοχής.

εμενα μου ρθε σημερα το πρωι μυνημα οτι θα μου στειλουν καινουρια δεν ξαναπαω στο καταστημα τους ειπα και θα μου στειλουν απο τις αποθηκες τους

Ωπα για να καταλαβω επειδη ειναι και η πρωτη μου φορα με samsung service. Πρεπει απο αυριο να τους πρηξω στα τηλεφωνα για να μου πουν πιο γρηγορα αν θα μου αλλαξουν την 64αρα;

Πηρα χθες τηλεφωνο την samsung και μου ειπαν οτι χθες τους απεσταλη η αιτηση για την αντικατασταση.Μια εβδομαδα σχεδον μετα την επισκεψη του τεχνικου. Αντε να δω ποτε θα μου απαντησουν...

Και κατι αλλο. Το μωβ πιξελ που εχω στην samsung υπαρχει πιθανοτητα να το επαναφερω καπως;

Απάντηση: Re: Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Και κατι αλλο. Το μωβ πιξελ που εχω στην samsung υπαρχει πιθανοτητα να το επαναφερω καπως;

Για να το επαναφερεις εσυ, δεν γνωριζω. Δυστυχως η πατροπαραδοτη μεθοδος της σφαλιαρας αμφιβαλλω αν πιανει σε πλασμα.
Αν ομως ειναι κολλημενο και οχι νεκρο, εχω διαβασει κατα καιρους, οτι αυτα ενιοτε επανακαμπτουν.
Αλλα αυτο ειναι το μικροτερο κατ'εμε. Αν εχει τρυπα το πανελ σου, το κολλημενο/νεκρο πιξελ θα πειραξει?
αλλα γιατι το σκεφτεσαι καν. Ο τεχνικος τι σου ειπε? Ειναι δυνατο να μην δεχτουν να αντικαταστησουν tv με
τρυπα στο πανελ? Δε νομιζω.

Για να το επαναφερεις εσυ, δεν γνωριζω. Δυστυχως η πατροπαραδοτη μεθοδος της σφαλιαρας αμφιβαλλω αν πιανει σε πλασμα.
Αν ομως ειναι κολλημενο και οχι νεκρο, εχω διαβασει κατα καιρους, οτι αυτα ενιοτε επανακαμπτουν.
Αλλα αυτο ειναι το μικροτερο κατ'εμε. Αν εχει τρυπα το πανελ σου, το κολλημενο/νεκρο πιξελ θα πειραξει?
αλλα γιατι το σκεφτεσαι καν. Ο τεχνικος τι σου ειπε? Ειναι δυνατο να μην δεχτουν να αντικαταστησουν tv με
τρυπα στο πανελ? Δε νομιζω.

Φαντασου ομως οτι ειναι πολυ μικρη.Δεν φαινεται και δεν επηρεαζει το πανελ απο θεση θεασης. Ειναι υπαρκτη ομως...

Φαντασου ομως οτι ειναι πολυ μικρη.Δεν φαινεται και δεν επηρεαζει το πανελ απο θεση θεασης. Ειναι υπαρκτη ομως...

Κοιτα,τη θεαση μπορει να μην την επηρεαζει, την ψυχολογια μου ομως θα την επηρεαζε περισσοτερο
απο οτι ενα προβληματικο πιξελ, το οποιο επισης φανταζομαι δεν φαινεται απο την αποσταση θεασης.
Φταιει και το γεγονος οτι πολλες εχουν βγει με προβληματικο πιξελ, ενω το αλλο εγω δεν το ειχα ξανακουσει.
Βεβαια γι'αυτο και πιστευω ακραδαντα οτι θα την αλλαξουν, οποτε μη σκας!
Εχεις κανει τοση υπομονη. Λιγη ακομα χρειαζεται και τακτικα τηλεφωνηματα στην αντιπροσωπεια
για να επισπευσουν.

Όταν κάποιος αγοράζει την ναυαρχίδα της Samsung στις πλάσμα λογικό είναι να μην περιμένει να δει χτυπήματα και μωβ πίξελ.

Καμία φορά απορώ τι quality control έχουν (αν έχουν) οι εταιρείες.

Όταν κάποιος αγοράζει την ναυαρχίδα της Samsung στις πλάσμα λογικό είναι να μην περιμένει να δει χτυπήματα και μωβ πίξελ.

Καμία φορά απορώ τι quality control έχουν (αν έχουν) οι εταιρείες.

Χωρις να θελω να τους δικαιολογησω, το συγκεκριμενο ειναι τοσο μικρο που και ο ιδιος ο polakis
θα μπορουσε να κανει μηνες να το δει και ευτυχως που εχει γινει ψειρας και τα κοιταει ολα.(για το χτυπημα λεω)
Εμενα με παραξενευει περισσοτερο το πως προκληθηκε. Αν ηταν στη μεταφορα, θα ειχε σπασει βρε αδερφε.
Αυτο προφανως προυπηρχε. Πως θα μπορουσε ενα τετοιο σημαδι να προκληθει σε πανελ? Απορω.

Το χτύπημα πρέπει να είναι στο "γυαλί" της οθόνης και όχι στο πάνελ.

Στα αεροσκάφη περνάνε το τζάμι του κόκπιτ (που προέρχεται συνήθως εξωτερικούς προμηθευτές) από μια ειδική λάμπα ώστε να φανεί και η παραμικρή αστοχία και μετά το "φοράνε" πάνω στο αεροπλάνο.

Θα μπορούσε να γίνεται κάτι παρόμοιο στις τηλεοράσεις αλλά κοστίζει.