Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Μίλησα με την samsung σημερα και μου επιβεβαίωσε ότι εγκρίθηκε η αντικατάσταση! Πάντως μου έδωσε το τηλέφωνο του tsampas.gr γιατί λένε ότι του έκαναν πίστωση και ότι θα συνεννοηθώ με το κατάστημα. Πήρα καπάκι το κατάστημα και λέει ότι έλαβε την ενημέρωση για την αλλαγή, αλλά πίστωση δεν έχει δει. Με ρώτησε γιατί δεν μου την φέρνει η Samsung κατευθείαν, του είπα δεν ξέρω κι ότι έτσι μου είπε να κάνω η samsung. Μου είπε αύριο πρωί θα συνεννοηθεί με samsung και ή αυτός ή η Samsung θα με πάρει για να με ενημερώσει πως θα γίνει ακριβώς η αλλαγή. Έχουμε δρόμο. Ο tsampas φυσικά δεν έχει στοκ στο κατάστημα...

Και στην δική μου περίπτωση έτσι έγινε. Έκανα πίστωση στο κατάστημα (υποθέτω στην τιμή που είχε αγοράσει αυτό, όχι εγώ), και μετά επέλεξα άλλο μοντέλο, γιατί αυτό που είχα είχε καταργηθεί. Το οποίο το είχε και 100 ευρώ πιο ακριβά...

Και στην δική μου περίπτωση έτσι έγινε. Έκανα πίστωση στο κατάστημα (υποθέτω στην τιμή που είχε αγοράσει αυτό, όχι εγώ), και μετά επέλεξα άλλο μοντέλο, γιατί αυτό που είχα είχε καταργηθεί. Το οποίο το είχε και 100 ευρώ πιο ακριβά...

Οκ αλλα την τηλεοραση που εχω εγω ποτε θα την αλλαξουν; Οταν μου φερουν την αλλη; Γιατι ο tsampas μου λεει πως του εκαναν πιστωση χωρις να εχει την tv την προβληματικη;

Απάντηση: Re: Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Οκ αλλα την τηλεοραση που εχω εγω ποτε θα την αλλαξουν; Οταν μου φερουν την αλλη; Γιατι ο tsampas μου λεει πως του εκαναν πιστωση χωρις να εχει την tv την προβληματικη;

Μη σωσουν και την παρουν!
Ας σου φερει εσενα το καταστημα την καινουρια σου και αυτην βαλ'την στο μπανιο για τις "δυσκολες" ωρες.:flipout:
Οποτε ακομη και να την ξεχασει η εταιρια εκει, χ@στηκες κι εσυ.:jester:
Εσυ κοιτα μονο να πιεζεις για να σου ερθει η καινουρια συντομοτερα.

Του έκαναν πίστωση, και περιμένουν την τηλεόραση. Εμένα έφεραν το νέο ψυγείο (πάλι σάμσουμγκ) και στην συσκευασία έβαλαν το παλιό. Δεν πλήρωσα κάτι για μεταφορικά.
Υποθέτω, ο τσάμπας παίρνει την νέα τηλεόραση, στην φέρνει και παίρνει την παλιά πίσω.

Μη σωσουν και την παρουν!
Ας σου φερει εσενα το καταστημα την καινουρια σου και αυτην βαλ'την στο μπανιο για τις "δυσκολες" ωρες.:flipout:
Οποτε ακομη και να την ξεχασει η εταιρια εκει, χ@στηκες κι εσυ.:jester:
Εσυ κοιτα μονο να πιεζεις για να σου ερθει η καινουρια συντομοτερα.

Καλά θα ήταν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση... Θα την πάρουν όταν φέρουν την νέα.

Last edited by a moderator:
Οτι κι αν ειναι παω απο βδομαδα παλι και η ταλαιπωρια συνεχιζεται...

Ε, ναι... Η δική μου περίπτωση έκανε συνολικά 2,5 μήνες. Βέβαια, την μεγαλύτερη καθυστέρηση την προκάλεσε η σάμσουνγκ.

Με πηρε ο tsampas και μου ειπε οτι μιλησε σημερα με κεντρικα samsung (μου εδωσε τηλεφωνο και ονομα ανθρωπου απο samsung που μιλησε) και τελικα η αλλαγη θα γινει κατευθειαν απο samsung. Δεν εχουν ομως κομματι διαθεσιμο στα κεντρικα και το παρηγγειλαν λεει. Θα με παρουν απο τα κεντρικα αυριο-μεθαυριο για να με ενημερωσουν ποτε θα ερθει η νεα tv. Αντε να δουμε...

Εδω που εφτασες δεν παιρνεις μια επιστροφη χρηματων και παρε την σιερα f η την νεα πανασονικ;

Εδω που εφτασες δεν παιρνεις μια επιστροφη χρηματων και παρε την σιερα f η την νεα πανασονικ;

Ποτε ομως θα βγει η f και ποσο θα κανει; Δυσκολο το βλεπω να βγει τωρα και κοντα στα 2500 που εχω πιστωση. Δεν εχω και φραγκο παραπανω να βαλω.

Πηρα κωδικο RMA σημερα και η αλλαγη θα γινει απο κεντρικα samsung εδω κατευθειαν. Ομως μιλησα με καποιον Κο Παναγιωτοπουλο απο Samsung εδω (τον ξερει κανεις σαν εργαζομενο σε samsung εδω;) και μου ειπε οτι θα παραγγελναν κομματι νεο αλλα θα με επαιρνε σημερα να μου πει ποσο θα κανει για να ερθει. Δεν με πηρε ομως κι αρχιζω κι εκνευριζομαι...

Θα του δωσουν ομως επιστροφη χρηματων? Θα το δεχτει η εταιρια?
Γιατι ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το να του φερει αλλο μοντελο.
Δεν δινεις ετσι ευκολα πισω 2500 .
Παντως με μια ερωτηση δεν χανει κανεις τιποτα. Στη χειροτερη λιγο χρονο μονο.

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Θα κάνει ολόκληρη μανούρα να πάρει λεφτά πίσω για ένα μοντέλο που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι και θα μείνει τόσο καιρό να βλέπει τα ντουβάρια. Και να σου χαλάσει μοντέλο παλιό φοβερά δύσκολο να στο αντικαταστήσουν με νεώτερο ιδίως όταν το μοντέλο που έχεις είναι στην γραμμή παραγωγής. Και polakis αφού βλέπει τόσο καλή εξηπηρέτηση μην γίνεσε και φορτικός και πιεστικός. Χαλάρωσε λίγες μέρες και θα στην φέρουν την τηλεόραση. Και αυτοί εργαζόμενοι ειναι και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να αντιμετωπίζουν δύστροπους πελάτες που δεν μπορούν να τους ικανοποιήσουν με τπτ.

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Θα κάνει ολόκληρη μανούρα να πάρει λεφτά πίσω για ένα μοντέλο που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι και θα μείνει τόσο καιρό να βλέπει τα ντουβάρια. Και να σου χαλάσει μοντέλο παλιό φοβερά δύσκολο να στο αντικαταστήσουν με νεώτερο ιδίως όταν το μοντέλο που έχεις είναι στην γραμμή παραγωγής. Και polakis αφού βλέπει τόσο καλή εξηπηρέτηση μην γίνεσε και φορτικός και πιεστικός. Χαλάρωσε λίγες μέρες και θα στην φέρουν την τηλεόραση. Και αυτοί εργαζόμενοι ειναι και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να αντιμετωπίζουν δύστροπους πελάτες που δεν μπορούν να τους ικανοποιήσουν με τπτ.

Δεν μπορω να συμφωνησω απολυτα. Ποια καλη εξυπηρετηση? που δεν εχει αλλη tv ουτε το μαγαζι (οκ)
ουτε η αντιπροσωπεια και θα φερει απ'εξω? Ημαρτον. Ειναι εν προκειμενω δυστροπος ο πελατης που περιμενει
την αντικατασταση του και τους παιρνει καναδυο φορες τη βδομαδα να μαθει που παει το πραμα?
Και καθε μερα εγω λεω επρεπε να τους παιρνει. Να του λενε πανω απο ποια βουνοκορφη των Αλπεων
ειναι η καινουρια του τελεορα. Παντως επαναλαμβανω δεν νομιζω οτι θα δεχτουν κατι παραπανω απο
αντικατασταση, αλλα με το να ρωτησει δεν χανει τιποτα και δεν κανει και καμμια μανουρα.

Με πηραν τηλεφωνο στις 17.45 και μου ειπε ο Κος Παναγιωτοπουλος απο samsung οτι μεχρι Παρασκευη θα εχει ερθει λεει νεα τηλεοραση. Θα με ξαναπαρει να με ενημερωσει...

Νέα αρνητική προς το παρόν εξέλιξη και μου έγινε αντιπρόταση! Μου είπε οτι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει 64αρα ούτε στην αποθήκη ούτε σε κάποιο κατάστημα διαθέσιμη! Μου πρότεινε να μου δώσει τώρα την 65ES8000 την LED. Αν δεν δεχθώ, μου είπε ότι θα την παραγγείλουν την PS64E8000 από τα κεντρικά της samsung στο εξωτερικό και θα έρθει μεταξύ 2-8 Φλεβάρη μου είπε. Του είπα θα το σκεφτώ. Τί μου προτείνετε;

Να πάρεις πιστωτικό ή τα λεφτά σου πίσω και να περιμένεις τη νέα γενιά τηλεοράσεων
Ξέρω πως ταλαιπωρήθηκες πολύ,αλλά οι TV του 2012 δε σου πάνε :)

Να πάρεις πιστωτικό ή τα λεφτά σου πίσω και να περιμένεις τη νέα γενιά τηλεοράσεων
Ξέρω πως ταλαιπωρήθηκες πολύ,αλλά οι TV του 2012 δε σου πάνε :)

Φίλε δύσκολο γιατί δεν αντέχω να περιμένω χωρίς τηλεόραση μέχρι τον Ιούνιο και αν για να πάρω την νέα γενιά. Και εκτός των άλλων είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την plasma την 64αρα της samsung και μάλλον θα περιμενω να μου την φέρουν τον Φλεβάρη. Τώρα αν συμβεί κάτι κι αρχίσουν οι καθυστερήσεις και πιάσουμε Μάρτιο, τότε θα κάνω θέμα και θα κυνηγήσω την νεα plasma F8500. Εγώ πάντως βλέπω κανονικά στην 64αρα μου. Τα σημαδάκια είναι ελάχιστα και δεν πολυφαίνονται οπότε δεν έχω πρόβλημα να περιμένω...Ιδωμεν

Δεν ειναι κατι τραγικο να περιμενεις μεχρι τις 2 Φεβρουαριου αφου εισαι ικανοποιημενος απο την πλασμα σου. Μην μπλεξεις με επιστροφες χρηματων,

Αν σε ενοχλούσαν οι 2-3 γραμμές και οι πρασινάδες του Dirty screen στην VT50 φαντάσου στην ES8000 που θα βλέπεις ένα κάρο "σύννεφα".

Καλύτερα με την Ε8000 και ας καίει και διπλάσιο ρεύμα.

Αν σε ενοχλούσαν οι 2-3 γραμμές και οι πρασινάδες του Dirty screen στην VT50 φαντάσου στην ES8000 που θα βλέπεις ένα κάρο "σύννεφα".

Καλύτερα με την Ε8000 και ας καίει και διπλάσιο ρεύμα.

Σωστος +1:a0210:.Το ρευμα ειναι το λιγοτερο μπροστα "σ'αυτα" που θα βλεπεις σβηνοντας το φως το βραδυ ν'απολαυσεις μια ταινια..Ετσι κι αλλιως την εχεις την tv σπιτι μεχρι να'ρθει η επομενη το φεβρουαριο οποτε μην αγχωνεσαι.Εγω απο βδομαδα θα παω να την κλεισω και μπορει να παραλαβω κιολας