Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Το χτύπημα πρέπει να είναι στο "γυαλί" της οθόνης και όχι στο πάνελ.

Στα αεροσκάφη περνάνε το τζάμι του κόκπιτ (που προέρχεται συνήθως εξωτερικούς προμηθευτές) από μια ειδική λάμπα ώστε να φανεί και η παραμικρή αστοχία και μετά το "φοράνε" πάνω στο αεροπλάνο.

Θα μπορούσε να γίνεται κάτι παρόμοιο στις τηλεοράσεις αλλά κοστίζει.

Ακριβως. Στο γυαλι ειναι το προβλημα.

Και μια ερωτηση για το πιξελ στην 64αρα: αυτο το πιξελ ειναι μωβ και δεν αναβοσβηνει. Δεν φαινεται στο μαυρο, στο κοκκινο και στο μπλε αλλα φαινεται στο πρασινο, το κιτρινο και το ασπρο. Ειναι καμμενο ή κολλημένο πιστευετε;

Και μια ερωτηση για το πιξελ στην 64αρα: αυτο το πιξελ ειναι μωβ και δεν αναβοσβηνει. Δεν φαινεται στο μαυρο, στο κοκκινο και στο μπλε αλλα φαινεται στο πρασινο, το κιτρινο και το ασπρο. Ειναι καμμενο ή κολλημένο πιστευετε;

Έτσι όπως το περιγράφεις, φαίνεται σαν να μη δουλεύει το πράσινο υποεικονοστοιχείο, ενώ το μπλέ και το κόκκινο λειτουργούν κανονικά...

Έτσι όπως το περιγράφεις, φαίνεται σαν να μη δουλεύει το πράσινο υποεικονοστοιχείο, ενώ το μπλέ και το κόκκινο λειτουργούν κανονικά...

Που σημαίνει κολλημένο;

Παρόμοιο πρόβλημα είχα με το πρώτο panel στη VT30. Κολλημένο pixel, έδειχνε μόνο μπλε-κόκκινο. Το κακό ήταν ότι αναβόσβηνε, μετά κόλλησε, μετά άρχισε να αναβοσβήνει και τέλος έδειχνε και πράσινο. Δυστυχώς όμως, λόγω του ότι το panel είχε γράψει 800 ώρες όταν ξύπνησε, το pixel είχε χάσει τη χρωματική του απόδοση σε σχέση μα τα υπόλοιπα κι εμφανίζονταν πιο 'αχνό'.

Νέες εξελίξεις:

Με πήραν τώρα από το τοπικό service samsung και μου είπαν ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση με νέα 64αρα! Γιούπι! Θα με πάρουν λέει από τα κεντρικά για επίσημη ενημέρωση μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αλλά λογικά η αλλαγή θα γίνει την άλλη εβδομάδα! Αντε να δούμε τί ψάρια θα πιάνει η νέα που θα φέρουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώσει η ταλαιπωρία μου επιτέλους. Θέλω μια τηλεόραση κανονική για να ησυχάσω...

Νέες εξελίξεις:

Με πήραν τώρα από το τοπικό service samsung και μου είπαν ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση με νέα 64αρα! Γιούπι! Θα με πάρουν λέει από τα κεντρικά για επίσημη ενημέρωση μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αλλά λογικά η αλλαγή θα γίνει την άλλη εβδομάδα! Αντε να δούμε τί ψάρια θα πιάνει η νέα που θα φέρουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώσει η ταλαιπωρία μου επιτέλους. Θέλω μια τηλεόραση κανονική για να ησυχάσω...

Αντε παλι καλα ρε polakis:fahne90:,αν ηταν παντως μονο τα pixel δεν στην αλλαζαν με τιποτα κατω απο 7.Την αλλαγη θα στη κανει το καταστημα υστερα απο εντολη του service.Δεν κανεις κι ενα τηλεφωνο στον tsampa να δεις για διαθεσιμοτητα μη φας και κανενα 15νθημερο απο κει:violent-smiley-030:Οταν θα ρθει η καινουρια παντως και στην ανοιξουνε παρε ενα φακουδακι και ψαξε ολο το panel πριν υπογραψεις παραλαβη.Με τον φακο φαινονται τα παντα επανω στο γυαλι της οθονης γρατσουνιες κ.λ.π

Θέλω μια τηλεόραση κανονική για να ησυχάσω...

Έχω μια 29" CRT στην αποθήκη αν σε ενδιαφέρει! :silly:

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πέσεις σε καλό κομμάτι.

Αντε παλι καλα ρε polakis:fahne90:,αν ηταν παντως μονο τα pixel δεν στην αλλαζαν με τιποτα κατω απο 7.Την αλλαγη θα στη κανει το καταστημα υστερα απο εντολη του service.Δεν κανεις κι ενα τηλεφωνο στον tsampa να δεις για διαθεσιμοτητα μη φας και κανενα 15νθημερο απο κει:violent-smiley-030:Οταν θα ρθει η καινουρια παντως και στην ανοιξουνε παρε ενα φακουδακι και ψαξε ολο το panel πριν υπογραψεις παραλαβη.Με τον φακο φαινονται τα παντα επανω στο γυαλι της οθονης γρατσουνιες κ.λ.π

A δεν θα γινει κατευθειαν απο samsung η αλλαγή; Ο tsampas μου ειπε οτι δεν εχει κομματι και οτι πρεπει να παραγγειλει οταν μιλησα τα Χριστουγεννα περιπου. Αρα τί; Να παρω τωρα tsampa και να του πω να παραγγειλει κομματι πριν γινει επισημη η απαντηση απο samsung;

A δεν θα γινει κατευθειαν απο samsung η αλλαγή; Ο tsampas μου ειπε οτι δεν εχει κομματι και οτι πρεπει να παραγγειλει οταν μιλησα τα Χριστουγεννα περιπου. Αρα τί; Να παρω τωρα tsampa και να του πω να παραγγειλει κομματι πριν γινει επισημη η απαντηση απο samsung;

Δινει κωδικο αντικαταστασης(αν το λεω καλα) η samsung στο καταστημα που την πηρες και συνεννοεισαι εσυ μ'αυτους μετα για να σου φερουν την καινουρια.Η διαδικασια αυτη ειναι,οσες περιπτωσεις ξερω ετσι εχουν γινει μαζι και η δικια μου πριν 2 μηνες που εδωσα πισω την 51e6500 λογω προβληματων.Μετα με πηρε το καταστημα για να μου φερει την καινουρια ασχετως αν εγω δεν την πηρα..Οποτε παρτους τηλ. στο καταστημα για παραγγελια.Αν και θα σου πουνε οτι αν δεν παρουν πρωτα εντολη απο samsung δεν μπορουν να κανουν τιποτα

Επίσης αντικατάσταση δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει σίγουρα η ίδια. Στην περίπτωση που είχα με το ψυγείο, αναγκάστηκα να πάω σε άλλο μοντέλο, γιατί στο ενδιάμεσο το μοντέλο που είχα αγοράσει είχε καταργηθεί.

Αυτές οι τηλεοράσεις που αποσείρονται που πάνε;

Εκθεσιακές σε κανένα κατάστημα μεγέθους media markt; Που τελικά θα πουληθούν πάλι;

Last edited by a moderator:
Επίσης αντικατάσταση δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει σίγουρα η ίδια. Στην περίπτωση που είχα με το ψυγείο, αναγκάστηκα να πάω σε άλλο μοντέλο, γιατί στο ενδιάμεσο το μοντέλο που είχα αγοράσει είχε καταργηθεί.

Ενταξει δεν ειναι μοντελο χρονων...την ιδια θα του δωσουν,το θεμα ειναι οτι με παραγγελια θα περιμενει.Φυσικα αν θελει αλλο μοντελο,μαρκα κι αυτο γινεται

Εκθεσιακές σε κανένα κατάστημα μεγέθους media markt; Που τελικά θα πουληθούν πάλι;

Δηλαδή ένας άσχετος μπορεί να τις αγοράσει σαν καινούργιες και να καμαρώνει μετά σαν το γύφτικο σκεπάρνι.

:firstprize:

Πολλες απο αυτες δενονταο με ζελατινες στο service και ξαναπολιουνται σε καταστηματα.Τηλεορασεις οπως οι δικες μου με ενα πιξελακι ντυνονται ξανα και τις πουλανε στα διαφορα καταστηματα αφου φανε ενα factory reset

Δηλαδή ένας άσχετος μπορεί να τις αγοράσει σαν καινούργιες και να καμαρώνει μετά σαν το γύφτικο σκεπάρνι.

:firstprize:

Τις κάνουν ανακατασκευή και αρκετές εταιρείες τις ξαναδιαθέτουν για αντικατάσταση προβληματικών panel πάντως δεν πάνε χαμένες.

Μπορώ να ζητήσω και άλλο μοντέλο samsung αν θέλω; Μπορώ δηλαδή να πω στο κατάστημα να μου κόψει πιστωτικό για να πάρω τον Μάιο την 64F8500 πχ; Λέμε τώρα...

Απάντηση: Re: Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Μπορώ να ζητήσω και άλλο μοντέλο samsung αν θέλω; Μπορώ δηλαδή να πω στο κατάστημα να μου κόψει πιστωτικό για να πάρω τον Μάιο την 64F8500 πχ; Λέμε τώρα...

Αν αυτη θα ειναι απο τα μοντελα του 13 (δεν γνωριζω), ακομα και αν το δεχτουν θα σου ζητησουν
ακομα ενα νεφρο και ενα ματι ρε φιλε. Υπολογισε οτι η τιμη που την πηρες τωρα εχει πεσει πολυ
στην παροδο του ενος σχεδον χρονου απο τοτε που βγηκε το μοντελο στην αγορα.
Σκεψου ποσο θα εχει η αλλη μολις βγει στην αγορα. Δεν ξερω αν σε συμφερει και αν επιθυμεις να δωσεις
κι αλλα λεφτα.

Re: Απάντηση: Re: Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

θα σου ζητησουν
ακομα ενα νεφρο και ενα ματι ρε φιλε...

:laugh::laugh:...Εχεις δικιο,για μια στιγμη το σκεφτηκα κι εγω για την f8500 με το πιστωτικο που εχω και εκρεμει αλλα ειναι πολυυυς καιρος μεχρι το μαιο χωρις tv..βαλε και κανα 4αρι που θα ξεκινησει η τιμη της 64αρας..οποτε ας ξανακατεβουμε απ τα συνεφα..:egg:

polakis ετσι δεν θα παρεις ποτε tv..ασε που και με την ουρανοκατεβατη τυχη που σε "δερνει" θα σου κατσει και κανα "καλο" κομματι της f8500 κι αντε παλι αλλαγες κι αλλαγες και μετα καλο καλοκαιρι..Παντως κι εγω την ζηλεψα την F8500 κι αν ισχυουν κι αυτα που γραφουν..Τι εγινε τελικα τον πηρες τον tsampa?

Στην Ελλάδα αποκλείετε να έρθει Μαιο με το που κυκλοφορήσει δλδ. Αυτή θα την δούμε στα ράφια στις επόμενες γιορτές. ασε να δούμε και κανα review πρώτα.