Προβληματικά pixel και αμυχή πάνελ σε Samsung 64E8000

Η σημερινη μερα περασε με μηδενικη ενημερωση απο samsung. Δεν θα επρεπε να με παρουν να μου πουν πχ οτι θα ερθει αυριο η νεα tv; Μου μυριζει καθυστερηση. Αυριο θα τους παρω νωρις νωρις να δω τι παιζει...
Φιλε μου υπομονη!!και εγω τοσο καιρο περιμενα μεχρι να ηρεμησω απο την δικια μου ταλαιπώρια σε παρομοιο θεμα.

Αρχισαμε. Τρια τηλεφωνα στον υπευθυνο της samsung που συνεννοουμαι, καμια απάντηση. Του εστειλα και email το μεσημερι και του λεω τι θα γινει κι οτι περιμενω να ερθει αμεσα η νεα τηλεοραση που υποτιθεται την εχουν στα γραφεια τους. Παει και η σημερινη μερα. Αυριο Πεμπτη και πλησιαζει ΣΚ και το el classico και καταλαβαινετε...Αλλη τηλεοραση δεν εχω σπιτι, εκτος απο μια παμπαλαια 14αρα crt panasonic...

Μάλιστα...
Οπότε, 64" - 14" = σου λείπουν περίπου 50" tv.
Πιστεύω να στη φέρουν αύριο, το πολύ Παρασκευή, να ησυχάσεις.
Όσο για το el classico, σιγά τα λάχανα. El papariko θα είναι.
Κουρασμένες ομάδες, χωρίς στόχο (πλην χαλαρού γοήτρου) και με το νου στο champions league, που και οι δύο έχουν αγώνες φωτιά.
Να μου πεις το Αθηναικό el classico, αυτό μάλιστα!
ΑΕΚ και Παναθηναικός μονομαχούν μέχρι θανάτου για επιβίωση και 5άδα αντίστοιχα.
Αυτό ναι, δεν χάνεται με τίποτα!:2thumb22sup:

Με ενημερωσαν αργα το βραδυ. Αυριο στις 12 το μεσημερι ερχεται η νεα τηλεοραση. Ελπιζω να μην εχει καποιο προβλημα παλι και να πανε ολα καλα...Θα ποσταρω αυριο εντυπωσεις

Μολις ηρθε η τηλεοραση. Εντυπωσεις στο αναλογπ τοπικ. Τωρα την ανοιγω...

Re: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και κατι αλλο. Μπηκα να δω τις ωρες και λεει 25 ωρες. Ειναι λογικο; Σημερα την αναψα. Εχουν ωρες στο εργοστασιο που εχει δουλεψει ή παιζει τιποτα περιεργο;

Πάντως η δικιά μου πλάσμα (Ε550) δεν έγραφε καμία ώρα...
Απ'την στιγμή που όλα είναι οκ. Μην ψαχνεσε...
Απόλαυσε επιτέλους μια tv χωρίς προβλήματα!!!

Και κατι αλλο. Μπηκα να δω τις ωρες και λεει 25 ωρες. Ειναι λογικο; Σημερα την αναψα. Εχουν ωρες στο εργοστασιο που εχει δουλεψει ή παιζει τιποτα περιεργο;

Εγω λεω να την επιστρεψεις! Σιγουρα περιεργο!!!!

Απάντηση: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η τηλεόραση όταν ανοίγει πρώτη φορά ξεκινάει από το 0 και κρατάει και την ημερομηνία που άνοιξε...

attachment.php
Όπως φαίνεται στη φωτο από το SM της δικής μου 6500 η τηλεόραση άνοιξε 1η φορά στις 12 Ιουνίου 2012, την μέρα που πραγματικά την άνοιξα.

Αν η τηλεόραση όντως έχει 25 ώρες και δεν γράφει 28 Φεβρουαρίου 2013 είναι προφανές ότι είναι μεταχειρισμένη.

Είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο σχετικά με τις ώρες και το SM.

Απλά ενημέρωσέ μας αν τα σημερινά post θα τα αφήσουμε σε αυτό το νήμα ή θα τα μεταφέρουμε στο άλλο.

Η τηλεόραση όταν ανοίγει πρώτη φορά ξεκινάει από το 0 και κρατάει και την ημερομηνία που άνοιξε...

attachment.php
Όπως φαίνεται στη φωτο από το SM της δικής μου 6500 η τηλεόραση άνοιξε 1η φορά στις 12 Ιουνίου 2012, την μέρα που πραγματικά την άνοιξα.

Αν η τηλεόραση όντως έχει 25 ώρες και δεν γράφει 28 Φεβρουαρίου 2013 είναι προφανές ότι είναι μεταχειρισμένη.

Είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο σχετικά με τις ώρες και το SM.

Απλά ενημέρωσέ μας αν τα σημερινά post θα τα αφήσουμε σε αυτό το νήμα ή θα τα μεταφέρουμε στο άλλο.

Ναι αλλα προκυπτει αλλο θεμα.
Πώς να χρησιμοποιησει την εγγυηση, οταν για να τους αποδειξει οτι ειναι μεταχειρισμενη πρεπει να μπει στο
service menu, κινηση η οποια αν δεν κανω λαθος αναιρει την εγγυηση?
Μονο αν ειχε καποιο εμφανες σημαδι προτερης χρησης. polakis σιγουρα την εψαξες καλα?
Aν δεν εχει ουτε καν καθετες γραμμες, ο προηγουμενος γιατι την επεστρεψε?
Εκτος και αν ειχε καποιο προβλημα του στυλ πχ. καμμενος μτασχηματιστης, το οποιο και αλλαχτηκε.

Re: Απάντηση: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

attachment.php

Δηλαδη τι πρεπει να κανω; Να τους παρω να τους πω οτι ειναι μεταχειρισμενη; Απο που βλεπω το purchase date. Πως μπαινω sm δεν θυμαμαι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS E8000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδη τι πρεπει να κανω; Να τους παρω να τους πω οτι ειναι μεταχειρισμενη; Απο που βλεπω το purchase date. Πως μπαινω sm δεν θυμαμαι...

Τι ειπες τωρα? Αν δε θυμασαι πως μπαινεις στο sm που αλλου γραφει τις ωρες που ειδες?
Εκτος και sm εννοεις τιποτα αλλο (bondage καταστασεις κλπ, οποτε πρεπει να απευθυνθεις σε αλλο φορουμ :flipout:

Νομιζω οτι αυτο που κανεις για να δεις τις ωρες με mute και τα νουμερα δεν ειναι sm. Ή κανω λαθος; Το sm τι κουμπια παταμε για να βγει;

Πριν μερικές ώρες μπήκες στο SM, αν δεν το έχεις σημειώσει κάπου...

...όπως είναι κλειστή πατάς INFO MENU MUTE POWER για να βγείς από το SM την κλείνεις από το POWER.

Αποκλειστική ευθύνη μετά την είσοδο στο SM φέρει ο ιδιοκτήτης, αλλά όπως λες ήδη έχεις μπει και πιθανόν να έχει καταγραφεί σε κάποιο log file.

Η ημερομήνια είναι στο ίδιο σημείο που βλέπεις την ημερομηνία στη φωτό που έβαλα, αν ανοίξεις το SM είναι εύκολο να το καταλάβεις.

Αν δεν μπορείς να το βρεις, ανέβασε μια φωτο να σου πούμε πότε άνοιξε πρώτη φορά.

Το τι θα κάνεις, αν είναι μεταχειρισμένη, τι θα πεις κ.λ.π., είναι δική σου απόφαση, απλά ενημέρωσέ μας για να ξέρουμε αν θα μεταφέρουμε τα σημερινά μηνύματα στο άλλο νήμα σε συνέχεια της προηγούμενης αλλαγής Ε8000, για να μη συνεχίζουμε off topic εδώ.

Last edited:

Εγω δεν μπηκα στο sm. Πατησα με την τηλεόραση σε λειτουργία, mute, 7, 3, 7, enter και πηγα στο mrt κι ελεγε 25 ωρες. Ειναι service menu αυτο;

Σου έχω απαντήσει ήδη πως μπαίνεις στο SM για να δεις την ημερομηνία που άνοιξε η τηλεόραση.

Σε αυτό το κρυφό Menu που ανοίγει με τα νούμερα που είπες φαίνονται ΜΟΝΟ οι ώρες.

Τα πραγματα είναι πολύ απλά, αν θέλεις να μπεις μπαίνεις, αν δεν θες δεν μπαίνεις, αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις και πως θα κινηθείς για να ξέρουμε κι εμείς αν θα αφήσουμε εδώ τα μέχρι τώρα μηνύματα ....

...ή θα συνεχίσουμε στο άλλο νήμα για να μην είμαστε εδώ off topic.

Αν εχει δουλεψει και εχει φαει factory reset τι γινεται;Μηδενιζουν ολα ;Γνωριζεις κατι φιλε czoun;

Μαγκια της σαμσουνγκ παντως αυτο. Εγω για να δω τις ωρες μπηκα απο την 1η στιγμη στο sm
της ut50. Ευτυχως εγραφε 0. Ελπιζω να μην ειχε και η δικη μου αλλο τροπο να το δω και εκανα μ@λ@κι@:flipout:
(Αν ειχε μην μου το πειτε και με στεναχωρησετε)